- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
квото да сравнява, на дали още от 11 годишна САМА е решила да учи чужд език и прочие за заминаването й
Сама съм си търсила училища, сама съм търсила и ходила по адвокати, сама съм уреждала документи за имиграционни служби, сама съм търсила квартири за живее. И не преувеличавам. Родителите ми не говореха езика, нито пък бяха в страната.
Бях по-малка когато започнах да уча езици. Бях принудена да науча сръбски, за да се оправям в даскало и с приятели. Оттам се зароди и страстта ми към езиците. Учила съм общо 5 различни езика, и смятам да продължа с тях. Обожавам литературата.
Но, айде да не обсъждаме тази тема, че спамим. Ако имаш нещо да ми казваш, кутията ми за ЛС е празна. Заповядай.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-27-2012 на 17:02
По темата аз харесвам средни на ръст мъже. 1.75 ми е перфектно! Сегашният ми приятел е 1.72.
Иначе с по-високи от 1.80 ми е странно. Чувствам се като джудже.
Но аз съм си 1.55. А моя тати е 1.74 и най-готиния тати на света!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Когато си на 3000км от родителите си, и нещата трябват да бъдат свършени, щеш нещеш си принуден. С родителите ми не съм наистина близка, да. Не споделям с тях. Или единия или другия е бил извън живота ми в период от 1-2- години, като единствената ни връзка е бил телефонът. Или пък ако са си били в България, то тогава работеха до късно, и докато си дойдеха вкъщи, вече аз и брат ми бяхме дълбоко заспали. Единствено с брат ми съм най-близка.
Както и да е.
По темата - 1.70 съм, и харесвам мъже около 180 см и нагоре.
Всяко момиче има нужда да се почувства закриляно и обгърнато от момчето си. Ако момичето е 1.60 - ще харесва момчета поне 7-10см по-големи от нея и нагоре. Ако е 1.75 - ще харесва 1.80-1.90 и не виждам нищо странно в това. Всеки си има вкус. Това, че някой не харесва ниски не е лоша характеристика за него, лол. Има достатъчно, на които да прилягаш.
На мен ми е приятно момчето да стърчи поне една глава над мен. Чувствам се добре да се надигам на пръсти и да го целувам. Не обратното.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами не е така всъщност. Това не е универсално правило.
Аз съм ходила с момче, което беше горе долу на мойта височина, ако не и 1-2 сантиметра по-ниско. Като сложех висок ток, стърчах над него. Тва не ми попречи да съм влюбена близо 3 години. Нито той се чувстваше маловажен, нито пък аз съм се чувствала... незакриляна.
Права си само в следващото изречение. Всеки си има вкус.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Акъл.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да, всъщност, права си. Има и хора, на които не им пречи момчето да е високо, колкото тях. Не се замислих, защото изхождам от моята гледна точка. Аз съм 1.62 и момче, високо баш, колкото мен и с нормално телосложение досега не съм срещала. Обикновено изглеждат като недоразвити момченца и това ме е отблъсквало. Не твърдя, че всички са така, сигурно има и изключения. Аз самата не съм срещала.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако си 150-60 не е нормално момчето да е колкото теб просто защото не е нормално мъж да е 150-60. Но не е хубаво като си 150-60 да тръгнеш с 190-200 мъж.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Niakoitam, елементарният си ти. Нямам умствен багаж, защото ти казавам, че си нисък? Еми нисък си и толкова. А ти изпращаш нещата в крайности и пращаш дриймърката при страдащи от гигантизъм. Слабоумният си ти и това се вижда от всички. Очеизвадно е, че средният ръст при мъже и жени е различен, което пък поражда следващият ми въпрос, а именно-наистина ли си толкова глупав, че да казваш "емм 172>168"?
^Твърде възможно.
Прекалено много се разпростряхме в темата за и против голямата разлика във височините, че забравих каква беше темата. Някой по-напред имаше предвид, че е твърде повърхностно да си 165 и да режеш мъже под 185 и оттам се започна великия спор. Всеки си има собствен тип и момчета/момичета , които и/му отиват.
Аз не обичам да ходя с дребни мъже, но не защото не ми харесват, а защото всяка жена обича да се чувства малка и нежна и закриляна и т.н. Но никога не съм казвала, че трябва да е минимум 20см над мен. Щото е тъпа реплика. Не е важна и единствено височината, а килограмите, типа тяло.. Излъчване.. Стига сте се дърлили за тая простотия!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Коя е?
По темата - мъж, а не момче. Писнало ми е от лапенца, които не знаят какво искат. Добре е да има добър вкус за облекло, книги, музика, филми, но най-важно е да не ми е скучно с него. Режа, ако прави простии, за да ме впечатли. Мразя грубо държание. Вбесявам се, ако не иска да приказва. Ръст > 170, но са се случвали и изключения
Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 09-27-2012 на 19:32
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Стига с това всяка. Това се опитвам да ви обясня - не ВСЯКА жена споделя вашите възгледи. Аз нямам против да не се чувствам малка и нежна. Нито фактът, че съм ходила с едно ниско или високо момче, определя типа ми. Онзи беше 1.63-4, сегашният е около 1.80. Ходила съм с момче, което тежи 70 кила с мокри гащи и такъв, който като легне отгоре ми, после се чувствам като добре разточена баница
Мъжът трябва просто да е мъж и да умее да те кара да се чувстваш жена - желана, красива, уважавана. Не вкарвайте стереотипи и обобщения, не е правилно. Говорете за себе си.
Защото... ако си говорим за типове - моят тип е слаб, с остри черти, черна коса, музикален и поетичен. Вместо това се събрах със светлокос тенекеджия, който може и да е бил слаб в пубертета си...
^Казах, че всяка жена обича, не че всяка жена държи винаги да е така. Но не би била нещастна ако има такъв шанс.![]()
Ходила съм с момчета от 168 до 207 и от 50 и нещо до два пъти повече килограми и знам, че не това е най-важното, затова опитах да прекъсна спора им.
Тенекеджия ?!?!??! ;д какво за Бога е това ??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами, рече така:
"Как да ти докажа колко съм влюбен в теб?
Ако бях поет, щях да ти напиша стихотворение.
Ако можех да пея, щях да ти посветя песен.
Ако можех да рисувам, щях да ти направя портрет.
Обаче аз съм просто тенекеджия и мога само да те изчукам.
Кво ще кажеш?"
Ха, познай кво казах?![]()
Аааа, колко романтично <3
Много ви се радвам!