.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 220

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Извинявам се. Исках да кажа, че далеч не е единствения критерий, според който някой казва дали си интелигентен или не.
    И все пак, интересно ми е. Примерно професор по история - знае всичко по своя предмет, страхотен анализатор и оратор, но си няма и понятие от физика. Същия индивид интилигентен ли е? Или не, тъй като познанията му физика са кръгла нула? (И все пак, осъзнавам че малко професори всъщност disregard (ох, губят ми се български думи) всички останали предмети, освен този, по който най-много се интересуват).

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Извинявам се. Исках да кажа, че далеч не е единствения критерий, според който някой казва дали си интелигентен или не.
    И все пак, интересно ми е. Примерно професор по история - знае всичко по своя предмет, страхотен анализатор и оратор, но си няма и понятие от физика. Същия индивид интилигентен ли е? Или не, тъй като познанията му физика са кръгла нула? (И все пак, осъзнавам че малко професори всъщност disregard (ох, губят ми се български думи) всички останали предмети, освен този, по който най-много се интересуват).
    Много точно, браво!
    Съгласявам се напълно с поправката.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Хора, каква е тази тема за обща култура?
    Звучи ми супер интересна :3
    ох, по едно време в любов я имаше, не мога да се сетя как се казваше. Ще потърся и ще ти пиша ЛС ако я намеря

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много точно, браво!
    Съгласявам се напълно с поправката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си