- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Не съм го засичала досега...Но никнеймът и пиките до него ме радват![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ооооо, теб не мога те пропусна, Блонди.
Ама то май е т'ва.. "БЛОНДИ". Нямам какво друго да допълня, хах.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Това не знам как трябваше да го разбирамМай като :"Блондинка,чиито коментари не съм засичал досега
"
Иначе от малкото ти постове мога да кажа,че си забавен човек![]()
Това,че мога и да съм директна и конкретна,не означавамче го правя наред с всички хора около мен.За да го кажа на някого,трябва да съм го поопознала като човек,за да се отпусна да му говоря така.Тук съм директна към откровено глупави и заблудени хора,към истинските проблеми подхождам точно с типичните черти за зодията ми.И да,чувствителен човек съм,но се разкривам напълно само пред хора,на които имам доверие и вероятно затова имаш малко по-различни впечатления за мен.Иначе мерси за снимките.
ПС:Към теб също имам добри впечатления,умен и разсъдлив човек си,малко по-директен на моменти като е нужно![]()
зоодия скорпион, явно ти харесва този ,актьор от Филма Батман , а и по принцип аватарите ти са загадъчни
---------------------------
,,Към теб също имам добри впечатления,умен и разсъдлив човек си,малко по-директен на моменти като е нужно ,,
Мерси,а понякога много се лигавя - например в темата за зодии везни ;d
нямам мнение.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Мисля че вече съм писал за теб и пак пич за мене.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не ми е най-големият фен хах![]()
мяза на некой склад у главата
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
и тая тема се избози.
всяка следваща не би имала бъдеще
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Странна и още недооформена личност.Веднъж прави комплименти,друг път нарежда.Мнението му се мени по-бързо от тактиките за кражба на гладен циганин...
Деба! Тук, който иска да го ласкаят - пише.
По темата: Климатроник го прескачам, той не е дал мнение за Русокоска, защо аз трябва да дам мнение за него?
Русокоска е свястна (поне по прочетените мнения), но СМЕНИ СИ АВАТАРА. Избива ме на агресия, сериозно ! Като видя, някоя малоумна тема и след това и твоя аватар, ми идва в повече !
Новак/чка![]()
М, не пиша много, но от както следя раздела по-редовно мнението ми е следното за Русокоската:
първоначално започна да парадираш с бала, с който си приет, няма да се обяснявам колко просташко беше това да си тупнеш бала в своя защита. Иначе, уж пише разумни нещенца, не е като да се набива чак толкова с някакво различно/крайно мнение, а и не тръгва веднага да напада. =]
Не пише глупости, което е добре ;д Поне от т'ва което съм мяркал.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Сега излизам,но с две думи ще ти кажа,че никога не съм парадирала преднамерено с нещо не на място.Казала съм го в съответния раздел и тема,което считам за напълно нормално.И да,не мисля,че е срамно да споделиш успеха си,при положение,че е напълно заслужен и може да подейства и като мотиватор на някой друг.А това,че завистта в редица хора дава превес е съвсем друг въпрос...
По темата:Нямам особени наблюдения върху теб,не съм ти засичала мнения или поне тези,които съм виждала някога,не са ми направили особено впечатление.
Бургаски шанаджия(русата госпожица ме изпревари)