.
Отговор в тема
Страница 38 от 38 ПървиПърви ... 283435363738
Резултати от 926 до 940 от общо 940
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f Виж мнението
    Тъпа тема, според мен. Всеки си има вкус и онова, което за един е грозно, за друг е красиво. А най-важното е човек да се чувства добре в нещата, които носи, и да си се харесва.

Мога да кажа какво не ми харесва или примерно ми се струва смешно, но това е МОЕТО мнение. Грозна ми е комбинацията жълто-зелено-лилаво, маратонките/гуменките на ток, твърде топираните коси, животинските принтове (особено змийски и тигрови/леопардови). И други.

А това със сандалите си спомням, че беше дискутирано в друга тема, и едно момиче (мисля, че беше koshtramba) показа снимка на Рияна, на която тя носи сандали и чорапки. И стоеше супер готино. Въпросът е до стил и до това, да можеш да правиш комбинации, които да радват окото и да са стилово издържани.
    +1

За първи път чувам положителни отзиви за външния вид на англичанките, а относно това, че сме били по-сланинести-пълни глупости.Англичанките са най-дебелите в цяла Европа(~30%), докато при нас процентът е 11.

И не че се хваля, но Варна сме 4-ти по красота в света тази година

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на scrooper
    ^Това го- има повече при немците, отколкото при българките
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от IvyLoo Виж мнението
    За първи път чувам положителни отзиви за външния вид на англичанките, а относно това, че сме били по-сланинести-пълни глупости.Англичанките са най-дебелите в цяла Европа(~30%), докато при нас процентът е 11.

И не че се хваля, но Варна сме 4-ти по красота в света тази година

Ами не знам какво казват другите, и в Германия не знам как са. И на мен ми бяха казвали преди, че англичанките са мн грозни и дебели - да, да, ама не... Като отидох и видя изобщо не е така, особено от към грим - доста добре се правят в сравнение с българките, и напротив изобщо не са дебели като цяло. На мене ми харесват повече светлооки и светлокоси хора по принцип, а те са такива и може би, затова ми допадат повече. От към дрехи малко странно се обличат, някакъв по-ретро стил, но като цяло ми харесват как изглеждат. И не казвам, че няма хубави българки и тн. Като се загледате ще видите, че българките са доста дебелички, особено тези 30+ дето освен, че са дебелани, ами и като облекат онея панталони, межу 7/8 и дълъг, вижда им се 1 педя крак... ох трагедия... трагедия

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Ами не знам какво казват другите, и в Германия не знам как са. И на мен ми бяха казвали преди, че англичанките са мн грозни и дебели - да, да, ама не... Като отидох и видя изобщо не е така, особено от към грим - доста добре се правят в сравнение с българките, и напротив изобщо не са дебели като цяло. На мене ми харесват повече светлооки и светлокоси хора по принцип, а те са такива и може би, затова ми допадат повече. От към дрехи малко странно се обличат, някакъв по-ретро стил, но като цяло ми харесват как изглеждат. И не казвам, че няма хубави българки и тн. Като се загледате ще видите, че българките са доста дебелички, особено тези 30+ дето освен, че са дебелани, ами и като облекат онея панталони, межу 7/8 и дълъг, вижда им се 1 педя крак... ох трагедия... трагедия
    И аз съм била в Англия

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Аз дебело момиче в обкръжението ми не се сещам да има, изобщо не е толкова често срещано, по-скоро с неподдържани и отпуснати тела, въпреки, че напоследък забелязвам, че почти няма момиче, което да не спортува. Големи превземки, голямо чудо. Ох, таргедия, трагедия.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 10-04-2012 на 20:20
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Тва горе е ега ти олдскула! Много е яко!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ей тва е братче
    http://images.ibox.bg/2009/11/16/chalga/519x692.jpg дъртото
    http://www.razkritia.com/wp-content/...12/05/4-ab.png .... и младото...

Розовата мадама ми е толкова Хараджуку. В Япония щеше да е много вървежна. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Луната
    IvyLoo аз живея там по принцип... и това е моето мнение

PullMeCloser не става въпрос само за момичетата, тоест младите, ами всички като цяло...

Знам ли може в другите райони на България хората да изглеждат по-добре, ама в Пловдив и района са доста зле, не всички разбира се, ама да кажем повечето или поне половината

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    ей тва е братче
    http://images.ibox.bg/2009/11/16/chalga/519x692.jpg дъртото
    http://www.razkritia.com/wp-content/...12/05/4-ab.png .... и младото...
    Е тва е някъв пълен ужас... Опазил ме Бог да не виждам такива същества

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Розовата мадама ми е толкова Хараджуку. В Япония щеше да е много вървежна. xD
    Какво ... Какво е Хараджуку????

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Какво ... Какво е Хараджуку????
    На мен ми звучи като някъв стил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си