- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Мисля, че е увита в дебел слой предпазна стена и малко хора я познават наистина.
Хареесва ми.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
//едит : т'ва трябваше да е за Блаб >.< Отиде ми опитът за свалка.
^Четейки постовете й, съвсем благородно завиждам на стилистичния й подбор.
(в никакъв случай да не се възприема като 'бих я затворил в някое тъмно помещение с намерението да я храня с мокри корици и прясно мляко')
//
това излезе по-грубо от очакваното.
Чушкопека важи ^^ Щруделката откровено казано ми допада, тъй като все още не мога да преценя допада ли ми или не. Със смесени чувства ме оставя, което е интересно. В един момент се изказва страшно глуповато, а в следващия се оказва, че действително има някаква умствена дейност, протичаща сред облаците на Щрудулария. Знам ли ... май е следствие от опитите й сама да си наложи някакъв мироглед, което пък от своя страна е още по-увлекателно. Определено бих си прекарал страхотно, наблюдавайки живота й отстрани с биричка и пуканки в ръка.
Последно редактирано от Auriss : 10-07-2012 на 10:14
Разпуснал се е, преди се беше по-рЕзък с форумните глупаци. :д
^Сред любимите ми потребители във форума е, колкото и нищо да не значи това.
^И двамата унищожават поставените граници на малките ни умове, позволявайки ни да погледнем на себе си и на света по един коренно различен, по-интересен, ярък и забавен начин.
Харесват ми.
Еха. =O Почувствах се като автор на някой бестселър.
DD-то много ме кефи, особено в опитите си да прикрие откровената си неприязън към глупостта и избирателната си филантропия. Като й чета постовете обикновено си мисля каква част от мнението си е пропуснала да напише.
Пич е, не пише глупости до колкото съм видел. Често съм на неговото мнение, ако въобще мога да разбера за какво говори.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
^Купих си боксова круша. Мисля, че по-голямата част от мненията ми (които съм се въздържала да напиша тук, за да не обидя нечие достойнство или характер) са написани върху нея. С юмруците ми.![]()
П.п. сарказъм; не съм чак толкова лоша
п.п2. хората са разочароващи, да.
пп3 благодаря ви
На моменти ми е идвало да й отперя шамар с възпитателна цел, ама... ще порасне![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аватара и е мноооого якобожавам котенца <3
иначе тя е много готина, като човек /поне до колкото съм и чела мненията не ми е направила лошо впечатление с абсолютно нищо/. ако не се лъжа точно калпазанка беше 'докторката' на форума?бе, сладурка е като цяло
![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Сетих се още нещо за Зайката и затова коментирам...
Направо ме учудва защо толкова е полудяла да си обработва снимките, да се гримира и да се конти. Красива си е естествена. Много е сладка и сигурно я харесват доста момчета. Направо недоумявам откъде тези комплекси. Това ме дразни, защото може да се фокусира върху нещо по-съществено. И най-вече нещо, което наистина може да поправи. А не да работи върху визията си, която и без друго е добра :О
Иначе въпреки тази нейна суета, някак не я усещам като кифла, а като добро момиченце. Просто навлиза в тинейджърските години и се фокусира върху неща, които не са толкова важни. И аз като по-голяма, да размахам поучително пръст![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сладуранка. На моменти имаш някои по-лигави и глупави изказвания, но като цяло не мисля нищо лошо.
Опа, изпревариха ме, това беше за Зайчето.
За jghgh- доста е интересна, готини мнения, симпатична ми е.
Everything changes, but beauty remains ...
Пич е, интелигентен е и може да се говори с него на всякакви теми. : )
Един от готините юзъри.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Лейдито винаги ми е била от фаворитите. Вярно че вече не е сред тийновете, но нима това е най-важното?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нямам наблюдения към него, както и той към мен.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Рядко го забелязвам в теми. не знам какъв е.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ти кого си виждал изобщо ?
Бих казал "адски неориентиран" ;д ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"