- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Мдаа .. ^^
Кой ще се заеме с тежката задача ?
Имам 4,5 по БЕЛ !! Ихуу .. колко съм умнаПо мат нз колко ще имам , по музика - 6,00 , 100% съм сигурна . Днес изкарах 5,75 по Испански,което значи ,че 5-цата от вчера не се зачита
Сега пак трябва да пиша домашни и утре пак имаме тест . Честно казано ми писна от тези всекидневни тестове ,, -__-
Имам 6 по АЕ! Йейй..
Сега да видим колко ще е по Мат., че аз тогава нещо бях уморена, заспала, отнесена яко, та колкото и да ми върви математиката, не се надявам на много![]()
Come on skinny love just last the year...
Абе, Златко, ти нали си в Немската?
Намери ли Лилия вече (веднъж те питах)
И ся ако съм се объркала..
Дано всички влезете в избраните от вас училища ! Аз искам инфо за ЕГ Иван Вазов град Пловдив имам ниски оценки по математика и се притеснявам с колко бал трябва да вляза имам ли шанс с по малко от 6 по математика хора помогнете а общежитието колко се плаща ? Понеже аз не съм от Пловдив и нямам жилище там а квартирите варират от 400 до 800 лв
"Г" ако не се лъжа![]()
Ако някой учи АЕ, като мен да каже до къде са стигнали. Преди 1 седмица почнахме граматиката и сега в главата ми е пълен ужас. Всичко съм забравила![]()
Приети в Аг Иван Вазов Пловдив има ли ? Въпроса ми е с колко МИНИМАЛЕН бал мога да вляза ?
Ние не караме наред.. По А уроци досега взехме diphthongs, thriphtongs - още първите дни, после натам имаше have, has; there is, there are; can, may, might; днес привършихме definite article. По Б ни е класната и тя ни затрупва с думи само, оня ден учихме homophones и естествено ми беше адски трудно, защото една дума има 2-3, които си приличат с нея (а те и непознати отгоре на всичко) и става една каша...
и така и така май само аз ще пускам снимки
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...37308489_n.jpg ей ги на, част от моите клесмейтс + мен, второто.
Бих пуснала и снимка с любимката - тая по музика, ама се е ухилила като пача. а като се замисля, че трябваше да ни е класна...![]()
Тая тема замря , та се пука от мране ?
Даже аз не схванах к'во казах ,ама нали .. спам да е![]()
Не знам какво каза, ама добре звучеше![]()
Вчера цял ден бях с една тънка блузка и вечерта като прасна един дъжд
От вчера вечерта не ми е добре. Може да е настинка. Сополи, болки в гърлото, сополии
Не ми се ходи на даскало, ама днеска ще правим контролно + 2 часа пак граматика и ако ги пропусна ще трябва да наваксвам![]()
И аз съм болнаСливицата ми се поду, гърлото ме боли, кашлям, кихам.. Ама трябва да ходя на у-ще, защото не мога да си позволя да отсъствам. Гадното е, че не мога да ходя при лекарката да ми изпише лекарства, защото ще ми каже да не ходя на у-ще ..
Аз май се оплаках , но ние всеки ден правим контролно. Днес сигурно ще ни кажат колко имаме на вчерашното + ще правим тест и устно изпитване на числата (бройни и редни), как се четат дати, часове, години и т.н.
Както и да еАз почвам да се оправям за дск. Приятно учене на всички, приятно писане, приятни тестове, приятно излизане и там каквото правите
![]()
Господина ни по Бел е супер заблуден. Пишеме си уроците по дъската с английска транскрипция и който го изпитват - чете и казва. За днеска ни беше накарал да научим едно стихотворение на Лилиев по наш избор и въпреки че всички му рецитирахме Тихият пролетен дъжд (поради същата причина :Д) не се усъмни. А дори и не го боли к'во пише на дъската....
По английски А- на диктовката имам 6, на теста 5,88 (49/50) по Б имам 5.98 (98/100).![]()
Страхотни резултати, @FuckingFreak
Аз да се оплача - вече всяка седмица правим контролни по АЕ, но май като гледам @Xriis.. е по-зле от мен![]()
Браво !
Мда ..Г-жата не ни върна тестовете от понеделник .. А вчера ги анулира ,защото повечето бяха забравили 1 упр - беше го написала на дъската по средата на теста
И така .. днес ще правим същия , но тя каза ,че който има над 4 грешки - 2-ка ,защото ще го правим за 2-ри път
![]()
Аз пък съм аут от училищния свят..
Много е тъпо да си болен, ама поне няма да имам какво да наваксвам, защото не учим нищо ново (поне по АЕ).
Вече, казваш. Абе, вие за кво ходите на училище?! Че даже смяташ положението си за "зле"? Какво искаш, да минеш материал с ниво до B1 и да направиш 5 теста за цялата година ли? Нали трябва някакъв текущ контрол да прави учителката, като вижда, че нещо не се знае, да наблегне на него. Защо по дяволите ти е иначе да учиш език? Ние в края на първи срок по английски ще имаме минимум 35 оценки. В предишното ми даскало не съм имала повече от 5. Аре не се филмирайте само.
Днеска нямах последните 2 часа, класната ми пак офейка някъде..
Значи вие в тази тема си казвате оценките и колко домашно имате? Хм ... интересно![]()
Ами, какво да правя? Да почна да ви говоря за приятелите ми, които очевадно не познавате, хм!? Освен това, че сме ученици и че сме 8 клас друго нищо не ни свързва така или иначе.