.
Затворена тема
Страница 82 от 119 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2972
    Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Видях го да излиза от училище с друго момиче..УжасТ!
    Както и да е, пак ми е гадно и пак ме е яд!
    Come on skinny love just last the year...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ Не си набивай филмите предварително и то за такава простотия, омг. oO

он: Като надрусана съм. Чувствам се замаяна, все едно се гледам отстрани и предчувствам, че е някакъв страничен ефект от глупавите антибиотици. Чудя се какво да си облека - ту ми е топло, ту ми е студено, то навън квото е ужасно - и по-ужасно ще стане по-късно и... оф. Пък не ми се излиза с чанта, нито ми се мъкнат жилетки/пуловери. ;\ Ще го измъдря.

anonymous708973
    Guest
    Охооо, утре е ПЕЕЕЕТЪЪЪЪК <3
    ОБИЧАМ петъците. Ама много.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Най после днес на даскало, мина мнооого по-добре от както си мислех. Чувствам се супер иии доста уморена също. Много бързо съм отвикнала от ежедневието ми, което ме подсеща защо винаги ме мързеше да отивам на даскало

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Най-накрая ми върнаха лаптопа ^^ Щастлива съм, че отново ще мога да чета и пиша спокойно във форума.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Sad,sad and alone...Можеше да съм на дискотека с колегите,ама на,пак реших че другите планове ще са по-добра идея...естествено бяха провал,следователно пак съм си в нас...Можеше да закрепим отношенията с колегите вместо да се обяснявам и карам за глупости...ама нищо ново...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мразя си професията! Мразя си безсилието! А на виновните бих откъснала главите! Като не им се работи, да затварят! Ще се лекуваме с билки и хомеопатия!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Станах...абе добре ми е Ама днеска при мисълта,че ще имам 9 часа,хич не искам да почва денят -.- Хубавото,пък и нямам търпение, е ,че ще правим модели и този път няма да е само на лист,ами смятаме да използваме разни материали и да стане супер изчанчено само се чудя кой ли ще ги носи,в смисъл да дефилира с тях :Д то си е на практика да излезеш по гащи пред публика
    В даскало добре :Д Единствения час,който искам да посещавам е Етиката,пък останалото не ми трябва просто ми е приятен този час,има за какво да се мисли. Дано ми е добре есето "за любовта" ,пък и когато го писах,имах си муза

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    i want a cigarette :/
    снощи ми свършиха и нямам
    и за какво трябваше да стана 9? за да имам чували под очите, защо..майка ми изчезнала, дивана също го няма...поне ще си напиша по математика
    ама тия 4 часа сън ги намирам за крайно недостатъчни!!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не знам дали ви се похвалих за ситуацията в работа. нямаме особено голям клиентопоток и наличния персонал се подпирахме дружно. Две кафета затвориха за 4 месеца, и в момента шефа наема още нови хора. Как да е, оня ден ни събра всички и каза че ако продължава клиентопотока да е нисък ще се наложи да освободи няколко човека.

*facepalm*

Иначе ми е малко притеснено след вчера.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    тая кашлица ще ме домори... за капак носът ми тече като спукан централен водопровод...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Irti
    Боли ме главата и още не съм напълно адекватен.

След такава вечер.. но оцелях и този път. Бог пази пияниците и ги защитава!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    еййй
    плочки на корема ще направя от тая кашлица, еба си майката.. ттццтцт
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xoxi
    Чакането почти СВЪРШИ!!!
    Само още няколко часа и ще мога да си го прегърна!!!
    Направо ми се реве от облекчение и щастие...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не знам от кой край да го подхвана. Не успявам да си подредя приоритетите - еднакво важни са ми, еднакво интересни, еднакво перспективни. Явно ще се наложи да лавирам. Отново.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

изтощена и изхабена.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отчаяна и безразлична.
    Не изпълних обещанието, което дадох пред себе си, а и за капак се обвинявам, че не се сбогувах с нея.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мисля да си направя френско каре.
    Мислите ли, че ще се поддържа трудно?

Трябва да си взема обезателно преса, ако ще се стрижа така. Все още много се чудя.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ох, много ми е изморено.
    Искам да си легна и да забравя за всичко друго

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    След тези дни, в които се явявам каращ звероукротител , говорещ само на английски и тук-там руски, мисля че започвам да превъртам. Усещам се колко съм нервна и заядлива на моменти. Направо не мога да се понасям. Него няма да мога да го видя сигурно 2-3 дни и ще се поболея просто...Липсва си ми
    От друга страна моята маца е страхотна и много и харесва тук. Учителите им също са точни ,но тия поляци,толкова ме изкарват извън кожата ми,че не е истина. Прости са , нагли и направо ми бъркат в здравенцето. Сума си нерви похабих вчера ,заради тях. Пфш...а унгарците,нито могат да говорят,нито слушат,нито им пука. А италианците нищо,брате. Гледат ме надуто, а бъкел дума не знаят... дръпнах им една реч 5 минути как е редно да се държат,щом представят страната си някъде,не гороспоменатите групички,пред учителите им и вече да си имаме уважението. Другите как могат да се държат културно,нормално и приятелски? Пф...
    Поне учителите им бяха доволни от мен и цялата шитня,която понесох, за да ги прибера по едно време...
    Днес е последен ден и сигурно tonight ще излизаме пак по заведенията Само дето не знам ,кога ще успеем да се приберем...за да си хванат утре влака в 10и30
    Последно редактирано от granger : 10-12-2012 на 11:02
    maDamn

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Добре ми е, не ми пука за нищо и си живея единствения живот!!

Супер фен Аватара на cyclops
    Скапана съм. Снощи излизахме по женски до посред нощите, а тази сутрин бях рано рано на работа. Довечера пак..трябва да намеря от някъде сили.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Мисля да си направя френско каре.
    Мислите ли, че ще се поддържа трудно?

Трябва да си взема обезателно преса, ако ще се стрижа така. Все още много се чудя.
    Много трудно се поддържа, дори и да имаш естествено права коса. Казвам ти го като страничен наблюдател. И аз съм фен иначе, исках по-дълго последния път, когато бях на фризьор, но тя нещо не беше фен на идеята.

Ще си изкашлям дробовете и всички вътрешности скоро. Толкова ми се пуши, а е толкова болезнено. Никакво подобрение от вчера :\
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Много ми е добре.
    Най-сетне мога да го кажа. След 3 седмици на ужасно гадно настроение и супер гадните емоции и чувства, най-после се отърсих и съм страшно добре (сън) ..
    Не си спомням кога последно съм танцувала толкова много. Само да не бях толкова уморена, щях повече да издържа, но все пак. А негово величество с тоя лед .. Мокра се прибрах, еби му мамата ;д ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си