- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Видях го да излиза от училище с друго момиче..УжасТ!
Както и да е, пак ми е гадно и пак ме е яд!![]()
Come on skinny love just last the year...
^ Не си набивай филмите предварително и то за такава простотия, омг. oO
он: Като надрусана съм. Чувствам се замаяна, все едно се гледам отстрани и предчувствам, че е някакъв страничен ефект от глупавите антибиотици. Чудя се какво да си облека - ту ми е топло, ту ми е студено, то навън квото е ужасно - и по-ужасно ще стане по-късно и... оф. Пък не ми се излиза с чанта, нито ми се мъкнат жилетки/пуловери. ;\ Ще го измъдря.
Охооо, утре е ПЕЕЕЕТЪЪЪЪК <3
ОБИЧАМ петъците. Ама много.
Най после днес на даскало, мина мнооого по-добре от както си мислех. Чувствам се супер иии доста уморена също. Много бързо съм отвикнала от ежедневието ми, което ме подсеща защо винаги ме мързеше да отивам на даскало![]()
Най-накрая ми върнаха лаптопа ^^ Щастлива съм, че отново ще мога да чета и пиша спокойно във форума.
^^^
Бургас <3
Sad,sad and alone...Можеше да съм на дискотека с колегите,ама на,пак реших че другите планове ще са по-добра идея...естествено бяха провал,следователно пак съм си в нас...Можеше да закрепим отношенията с колегите вместо да се обяснявам и карам за глупости...ама нищо ново...
>>DjBelev<<
Мразя си професията! Мразя си безсилието! А на виновните бих откъснала главите! Като не им се работи, да затварят! Ще се лекуваме с билки и хомеопатия!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Станах...абе добре ми еАма днеска при мисълта,че ще имам 9 часа,хич не искам да почва денят -.- Хубавото,пък и нямам търпение, е ,че ще правим модели
и този път няма да е само на лист,ами смятаме да използваме разни материали и да стане супер изчанчено
само се чудя кой ли ще ги носи,в смисъл да дефилира с тях :Д то си е на практика да излезеш по гащи пред публика
![]()
В даскало добре :Д Единствения час,който искам да посещавам е Етиката,пък останалото не ми трябвапросто ми е приятен този час,има за какво да се мисли. Дано ми е добре есето "за любовта" ,пък и когато го писах,имах си муза
![]()
i want a cigarette :/
снощи ми свършиха и нямам
и за какво трябваше да стана 9? за да имам чували под очите, защо..майка ми изчезнала, дивана също го няма...поне ще си напиша по математика
ама тия 4 часа сън ги намирам за крайно недостатъчни!!!
Не знам дали ви се похвалих за ситуацията в работа. нямаме особено голям клиентопоток и наличния персонал се подпирахме дружно. Две кафета затвориха за 4 месеца, и в момента шефа наема още нови хора. Как да е, оня ден ни събра всички и каза че ако продължава клиентопотока да е нисък ще се наложи да освободи няколко човека.
*facepalm*
Иначе ми е малко притеснено след вчера.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тая кашлица ще ме домори... за капак носът ми тече като спукан централен водопровод...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Боли ме главата и още не съм напълно адекватен.
След такава вечер.. но оцелях и този път. Бог пази пияниците и ги защитава!
Чакането почти СВЪРШИ!!!
Само още няколко часа и ще мога да си го прегърна!!!
Направо ми се реве от облекчение и щастие...
И спря да се върти за миг земята..
Не знам от кой край да го подхвана. Не успявам да си подредя приоритетите - еднакво важни са ми, еднакво интересни, еднакво перспективни. Явно ще се наложи да лавирам. Отново.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
изтощена и изхабена.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Отчаяна и безразлична.
Не изпълних обещанието, което дадох пред себе си, а и за капак се обвинявам, че не се сбогувах с нея.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мисля да си направя френско каре.
Мислите ли, че ще се поддържа трудно?
:д
Трябва да си взема обезателно преса, ако ще се стрижа така. Все още много се чудя.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ох, много ми е изморено.
Искам да си легна и да забравя за всичко друго
След тези дни, в които се явявам каращ звероукротител , говорещ само на английски и тук-там руски, мисля че започвам да превъртам. Усещам се колко съм нервна и заядлива на моменти. Направо не мога да се понасям. Него няма да мога да го видя сигурно 2-3 дни и ще се поболея просто...Липсва си ми
От друга страна моята маца е страхотна и много и харесва тук. Учителите им също са точни ,но тия поляци,толкова ме изкарват извън кожата ми,че не е истина. Прости са , нагли и направо ми бъркат в здравенцето. Сума си нерви похабих вчера ,заради тях. Пфш...а унгарците,нито могат да говорят,нито слушат,нито им пука. А италианците нищо,брате. Гледат ме надуто, а бъкел дума не знаят... дръпнах им една реч 5 минути как е редно да се държат,щом представят страната си някъде,не гороспоменатите групички,пред учителите им и вече да си имаме уважението. Другите как могат да се държат културно,нормално и приятелски? Пф...
Поне учителите им бяха доволни от мен и цялата шитня,която понесох, за да ги прибера по едно време...
Днес е последен ден и сигурно tonight ще излизаме пак по заведениятаСамо дето не знам ,кога ще успеем да се приберем...за да си хванат утре влака в 10и30
![]()
Последно редактирано от granger : 10-12-2012 на 11:02
maDamn
Добре ми е, не ми пука за нищо и си живея единствения живот!!
Скапана съм. Снощи излизахме по женски до посред нощите, а тази сутрин бях рано рано на работа. Довечера пак..трябва да намеря от някъде сили.
Много трудно се поддържа, дори и да имаш естествено права коса. Казвам ти го като страничен наблюдател. И аз съм фен иначе, исках по-дълго последния път, когато бях на фризьор, но тя нещо не беше фен на идеята.
Ще си изкашлям дробовете и всички вътрешности скоро. Толкова ми се пуши, а е толкова болезнено. Никакво подобрение от вчера :\
Everything changes, but beauty remains ...
Много ми е добре.
Най-сетне мога да го кажа. След 3 седмици на ужасно гадно настроение и супер гадните емоции и чувства, най-после се отърсих и съм страшно добре (сън) ..
Не си спомням кога последно съм танцувала толкова много. Само да не бях толкова уморена, щях повече да издържа, но все пак. А негово величество с тоя лед .. Мокра се прибрах, еби му мамата ;д ..