.
Затворена тема
Страница 90 от 119 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 2972
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Добре съм. Сега започвам да чистя. За около 2 часа максимум трябва да съм свършила. После сядам да чета, че утре имам защита да правя .. И ще се справя! Няма да се дам на една нищо и никаква съдебна система!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нещо ми смущава емоционалното равновесие, но не мога да разбера какво. Усещам нервно напрежение, а не успявам да локализирам източника и това ме изнервя допълнително.

Само да мине днес... и утре. И да се обадят в понеделник. И всичко да се развие по план.

Май много взех да искам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ПЕТЪК! НАЙ-СЕТНЕ!!! Едвам дочаках, чувствам се адски щастлива, явно доста ме е изтощила тази седмица. Правя тука някакви простотии, да убия вмалко време и да изчезвам. Леле ,чувствам се прекрасно :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    pissed off mn

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хем ме боли корем,хем ми е добре. Странно е. Не знам дали ще го видя,а ако го видя ще е много хубаво.Да мога да си нагушкам мечето :*
    Спокойно ми е някак и ми е хубаво.
    maDamn

Болна, ядосана на всичко и объркана...

Мега фен
    Град
    <3
    Кофти ми е.. Не знам защо ми става кофти за тъпанарски неща.
    И 25092345 неща са ми на главата.
    Но пък си взех първия 'изпит' с 6.. ама голяма работа. ТОва не ме прави щастлива.

http://www.youtube.com/watch?v=qWlYE...eature=mh_lolz
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щастливо ми е!!! Получих заветното обаждане и не мога да си намеря място! Дано очакванията ми да бъдат оправдани.

И ще му правя торта! Нали трябва да си го поглезя.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Станала съм някаква свръхсензитивна и усещам с цялото си същество, с косъмчетата на миглите дори, когато се задава буря. А такава се задаваше през последните две седмици всеки божи, шибан, ненормален ден, поне по 3 пъти.
    Най-сетне обаче се чувствам спокойна. Не знам дали е добро предчувствие, или просто претръпнах и освен да ми е гадно, нищо друго не очаквам. Гледам си интереса и дотам.
    Все тая е. Единственото, което ме наранява към момента е, че всички обичат някого/нещо, пък било то и автомобил, само от мен не бликат такива чувства. Не бликат чувства въобще, ако трябва да съм честна.
    Правя си веселото, усмихвам се - понякога свенливо, друг път се кикотя, трети път пък се смея с цяло гърло, не ми е спад в никакъв случай, просто не се чувствам привързана към/обичаща някого другиго, освен себе си и се чудя да не е някаква патология тва.

Мега фен
    Град
    <3
    Леснообидно ми е. Сигурно заради червените дни.
    Имам нужда от... нежност. : |
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Ма си подбрала аватар за повода (rofl)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Скучно ми е, а искам да изляза. Само да си бях в България веднага щяхме да се организираме за някоя чалготека. Щом чалготеките са ми долипсвали, значи положението е много зле.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Цял ден бях като жив труп, сега поне малко се поосвежих. Ох, дано утре най-накрая стана по-рано, че ми писна да се успивам

Супер фен Аватара на shmatarok
    Бах, петък, пък не ми се излиза. :/ Wtf.
    И не ми се занимава вече с него. Отвратителна съм.
    Но по-важното - не ми се излиза с тях!! Ама май ще трябва, баах.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Мале, как се наядох. Като свиня.
    Имайки предвид какъв ден е, доста добре си прекарах. В смисъл беше ми добро настроението и почти си научих.
    Забавно ми е да бъзикам вуйчо ми, а днеска ми се отдаде супер възможност и аз естествено - как да я пропусна ..

Един месец. И го преживях.
    Аз съм героооой.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Мега ми е тъпо заради вчера,а и днес.Явно само на мен ми пука.
    Започнах да забелязвам някакви детайли,ако усетя ,че съм подлъгвана ще ми стане отвратително.Какво ли не ми минава през главата,но какво значение има...Искаше ми се да си поговирим,но явно желанието от другата страна липсва.
    Изнервено ми е.На накои шматки,много им знаят устите,но бързо ще си намерят мястото.

Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Glamour92
    Убедителни доказателства за безсмислието на онова,в което досега вярвах,исках,обичах...Тоя път с цялото си майсторство и красноречие, не мога да ги оборя.
    Гледах,слушах,наблюдавах, накрая дори проумях.

И сега всичко е вакуум... Карам си я доволно на режим автоматик, плувам си в някакво безвремие ,а най-добрата част от всичко е,че изобщо не ми и дреме.

Имам усещането,че мога да събера целия непукизъм роден на тоя свят у себе си,да го погълна,а после да го изплюя в четворно количество...После пак.

.................................................. .....
    Сигурно е от адаптацията.Всичко живо ми разправя как съм щяла след време да си харесам София(дори Студентски) до такава степен,че да не искам и да чуя за мойта си глуха провинция.....Дръъън-дрън.

Няма сила на тая земя,която да ме накара доброволно да остана в тези територии извън времето,в което така или иначе си имам задължения там.

Мех...вкисната съм като финландец в последно време :/ ноу айдиъ уай
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Colouring
    Страшно изморена съм, до преди малко обикалях. Иначе съм и някакак объркана. Чувствам, че чакам влак, който едва ли ще дойде, но някак нямам силата да стана и да си тръгна.
    Също така тази вечер се замислих за едни отминали неща, които ме глозгат отвътре. Чудя се какво ли би станало, ако бях взела друго решение.. Беше доста отдавна де, но може би нещата щяха да се развият по хубав начин. За съжаление мога само да си мисля за това "ако" и прекалено много неща имам на главата. Ядосана съм на себе си, може би наистина пропуснах хубав шанс тогава.

Супер фен Аватара на Jaune
    с какво толкова сгреших, чудя се.

Мега фен Аватара на xoxi
    Споделя ми се, но в момента ме мързи да говоря и да слушам други хора.
    Май е време да си намеря паролата на блога и да се разпиша.

Днес баща ми е сменил лампата в стаята ми и е сложил някаква мега силна. Бях свикнала да виждам стаята си в мека, приглушена светлина. Сега имам чувството, че това не е моята стая. Странно е.
    Харесва ми обаче. Като изключа това, че ме заболяха очите.

Той си дойде и разбира се първата вечер го отстъпвам на семейството му. Един час поне имах да си го нагушкам.
    Утре си е само мой. Имам толкова много планове за деня. Дано само времето не се развали.
    И спря да се върти за миг земята..

покъртена.. толкова, че не знам ще мога ли да заспя
    не мога вече да причинявам нищо гадно на този, който ме обича и прави всичко за мен. не мога да наговарям повече глупости, нито да ги върша.........
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    покъртена.. толкова, че не знам ще мога ли да заспя
    не мога вече да причинявам нищо гадно на този, който ме обича и прави всичко за мен. не мога да наговарям повече глупости, нито да ги върша.........
    Винаги е по-лесно да се изсереш там, където не е метено. Иди срещу огледалото, кажи си 3 пъти "Аз съм лош човек" и бегай спи кат' пич!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на babity
    Пак ме подценяват. И пак ми харесва, защото получавам поле за изява. Реших да не преодолявам простотиите на някои хора. С други стана греда. Искам да видя как ще се случат нещата през идната седмица. В крайна сметка винаги можем да минем на агнешко.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тъжно ми е,скапано ми е...оказва се че идеята за сериал която имах не е толкова зле,ето че бтв ще пускат сериал с подобен плот...сега идеята ми се обезсмисля,всеки който я види ще каже че е взаимствана от това...никой не би се навил да го пусне...въпреки че историите се разминават,главната идея е прекалено подобна...пфф надявах се че ще мога да изплувам поне малко,но...явно ми е писано да съм загубеняк,който не може да постигне мечтите си...пфф...отивам да спя,че ми трябва сън..
    >>DjBelev<<

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Леснообидно ми е. Сигурно заради червените дни.
    Имам нужда от... нежност. : |
    Ойййй милата тя, няма нищо всичко ще се оправи
    Ден със ден, не си приличат ще дойдат по хубави дни.

Часът е 05:30! Тъкмо се прибрах и съм много изморен, лека нощ.
    Последно редактирано от GeGaSa : 10-20-2012 на 02:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си