.
Затворена тема
Страница 104 от 121 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 3024
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    От неделя ще започна да си правя маската с тривитаминол,жълтък,бадемо во масло,мед и каквото др. имам. Искааам такава дължина http://www.youtube.com/watch?v=ojq43...4&feature=plcp .. 0:40 ..
    Ето моят план
    ще си правя маската 2 пъти седмично и ще отмивам с шампоана за разтеж, мисля да си купя някаква маска/балсам и си купих корени от коприва да се поливам .. краят на ноември мисля да направя почивка и през нея да си взема около 5-6 подхранващи ампули и да си купя стимулант да се мацам ..
    ии също да кажа,че не съм използвала преса от юли месец ^^
    браво ! .. НО ! стимулант и ампули едновременно ми се струва малко много.. прави си примерно : 1 месец маска с тривитаминол,1 месец ампули,1 месец стимулант,1 месец почивка от всичко.. т.е. само шампоан и евентуално кристали/масло по краищата след баня.. нищо друго.. и така.. поне според мен е по добре.. и за пресата отново браво !

btw. моята коса в момента е толкова някъде

Banned Мега фен
    chocolatte96

не се отказвай ! ... малко правилни грижи половин година + пипане на ножица САМО за връхчета и си готова.. това за правите и къдравите/чупливите коси не е вярно.. просто на правите коси повече им личи,когато са пораснали... на една права коса и трябват 10 см. за да изглежда доста пораснала-на една къдрава/чуплива 15/20 ... така че спокойно ! .. и моята коса за година някъде и няколко месеца порасна,но това зависи и от гена на човек... дори и да ти расте по бавно косата с маските и грижите един ден ще видиш разлика и ще започнеш още повече да се грижиш за нея !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз съм твърдо решена да полагам още повече грижи от сега,за да ми порасне с 10-15см.Поставила съм си го за цел и вече действам по въпроса.
    1.В момента ползвам стимуланта на Икаров+бадемово масло,масло от гроздови семена и домашни продукти.
    2.Като свърши стимуланта,продължавам да правя същите маски,но ще си купя тривитаминола.
    3.Като свърша с маските 1 месец ще слагам само ампули.
    4.Ще си купя същевременно и шампоан за растеж и ще го ползвам през всичките месеци.
    5.Ще слагам кристали винаги след баня.
    6.Преси и маши ползвам много много рядко,което е в + за косата ми.
    7.След като свърша с маските и ампулите ще направя 1-2 месеца почивка.
    8.Мисля да си постригвам връхчетата всеки месец,защото сега ги подстригвам на 2.
    Последно редактирано от titinkaa : 10-19-2012 на 16:38

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    ^^ Има ли ефект от шампоана за растеж ? Май го ползваше отскоро, но все пак забелязваш ли промяна към положителна насока
    А, като се сетих, през май месец мисля че взех от баба свежи коприви, обаче със стъблото и листата.После научих, че всъщност корените им са правели чудесата ама .. беше късно Когато си поливах косата с отварата... Божичко, миришеше много гадно. Призля ми направо. Повръщаше ми се. И не трябваше да си измивам косата после.!! :O Казах си "майната й на косата" и поне 30 минути стоях под водата Много експерименти, много приключения.

Депресирам се като се замисля - с една моя приятелка се подстригахме заедно. Тя си пусна дълга коса, отряза я и така 2 пъти и сега пак иска дълга коса, а моята грива от 2 години ми се струва, че изобщо не расте. Вярно, че по някое време на всеки 2 месеца си скъсявах, но мисля че вече трябваше да ми е до кръста, а тя е малко под закопчалката на сутиена. Но като се замисля тя е с права коса, а на хората, които имат права коса забелязала съм, че им расте по-бързо косата
    Мдам .. като я вържа отдолу,отгоре, абе навсякъде стърчат малки нови косъмчета. спокойно,на всеки му расте косата .. моята е права. храня се здравословно,пия витамини,правя си маски,мия я с проф. шампоан за разтеж и мисля,че е спряла на едно място и е до там .. не е до къдрава или права коса разтежа, а до ген и грижи...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не съм писала отдавна,но нямах време.Гледам,че сте изписали доста и почвам да чета ;д
    Аз се отказах вече да правя каквото и да било,да знам глупаво решение,но като не виждам стимул да продължавам ...
    От вскички неща,които правих за косата си получих само омазняване,пърхот и я чувствам още по-изтощена + много спорове с майка ми,че си слагам само глупости на косата. Всъщност не мисля,че проблема идва от домашните маски,няма как да е от тях.
    Останових,че може би е от шампоана на Лореал - професионалния.Явно не ми действа добре.Та спрях го и понеже имам пърхот сега се къпя със "Здраве-актив".Малко ми е гадно,че нищо не се получи,знам,че не съм била постоянна дълго време,но и за краткото време не видях поне минимален ефект.Иначе като ви чета коментарите,браво на вас ... пожелавам ви още успехи :*

Имам само едно въпросче: Много хора ми препоръчват червения шампоан на Елсев,но разбрах,че той е за боядисана коса,а моята не е такава.Много ми го хвалят обаче не знам дали да го пробвам?

Аз не разбирам много от коса, защото моята винаги е била здрава без усилия. Но съм открила, че има ли някакъв проблем винаги е добре да се смени шампоана. Гаден шампоан може да ти направи голяма беля.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз не разбирам много от коса, защото моята винаги е била здрава без усилия. Но съм открила, че има ли някакъв проблем винаги е добре да се смени шампоана. Гаден шампоан може да ти направи голяма беля.
    така е ! на пръв поглед е нещо малко,което стои на косата ти не повече от 1-2 минути и е съвсем нормално... т.е. ползват го всички,но като се замислиш всичката тая галимация идва от продукти,които не са за нашата коса.. т.е. не и действат добре,а шампоана е продукта който всеки ползва ежеседмично... т.е. тъй като е нещо вече едва ли не нормално и все едно с него си се родила не му се обръща толкова внимание..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    4.Ще си купя същевременно и шампоан за растеж и ще го ползвам през всичките месеци.
    Kой е този шампоан?

И според вас кристалите след баня достатъчни ли са или трябва и балсам без отмиване?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Аз вчера най-накрая се наканих и си купих шампоана на Елсев, черната опаковка. А днес успях да се боядисам, но се беше стъмнило и не знам точно какъв цвят се получили, утре ще го видя на дневна светлина. Не издържах на изкушението и се изправих. Забелязах доста новоизраснала коса, и това много ме радва, и ми дава стимул да продължавам с маските. Ясно ми е, че не мога за 3 месеца да си възстановя косата, която съм тормозила повече от 6 години. Сега само ще отида да ми подстрижат връхчетата.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Kой е този шампоан?

И според вас кристалите след баня достатъчни ли са или трябва и балсам без отмиване?
    Честно казано,зависи много от състоянието на косата..
    Моята понеже е на настроения и периоди-днес суха,утре нормална и т.н. и слагам мляко за коса,кристали,пш.масло,спей ..

^ако някой е ползвал пудрата за обем на syoss нека сподели върши ли някаква работа защото вече ми омръзна да спя сплетена на плитки =( и още едно питане от колко годишни си правите домашни маски

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз така спя, за да не си горя косата с преси, маши и подобни.
    В темата имаше мнения, че пудрата не върши никаква работа, не си давай парите, няма смисъл.

fizzyg краищата ми са сухи само. Иначе днес ходих при една нова фризьорка, беше очарована от живата ми коса, понеже не е и боядисвана, похвали ми я.
    Чудя се какъв балсам без отмиване спрей да си взема, на Una и Alfaparf нещо. Или да я карам само на кристали и масло на Alfaparf.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    така е ! на пръв поглед е нещо малко,което стои на косата ти не повече от 1-2 минути и е съвсем нормално... т.е. ползват го всички,но като се замислиш всичката тая галимация идва от продукти,които не са за нашата коса.. т.е. не и действат добре,а шампоана е продукта който всеки ползва ежеседмично... т.е. тъй като е нещо вече едва ли не нормално и все едно с него си се родила не му се обръща толкова внимание..
    И аз се убедих в това.Малко ме хвана яд,защото си мислих,че щом се води професионален ще ми действа добре ама ...

В темата имаше мнения, че пудрата не върши никаква работа, не си давай парите, няма смисъл.

fizzyg краищата ми са сухи само. Иначе днес ходих при една нова фризьорка, беше очарована от живата ми коса, понеже не е и боядисвана, похвали ми я.
    Чудя се какъв балсам без отмиване спрей да си взема, на Una и Alfaparf нещо. Или да я карам само на кристали и масло на Alfaparf.

Ами честно казано,щом само краищата са сухи най-добре масла и кристали.Спрей не ти трябва,щом останалата част си е добре Продължавай с маслата засега,няма смисъл от спрей според мен.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, имате ли отзиви за този шампоан http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glis...r-shampoo.html Баща ми него е купил. И пак да попитам - защо краищата ми стърчат ? Кристали ще оправят ли проблема ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, имате ли отзиви за този шампоан http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glis...r-shampoo.html Баща ми него е купил. И пак да попитам - защо краищата ми стърчат ? Кристали ще оправят ли проблема ?
    или от времето или са изтощени и им трябва ножица.. върху този - не,но върху черния имам - цялата серия без маската .и бях доволна ..

Аз съм го ползвала.Не е кой знае какво,но е добър за цената си.Заглажда косата по мое наблюдение.Иначе за крайщата - да можеш да слагаш кристали или малко арганово масло.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    ^ако някой е ползвал пудрата за обем на syoss нека сподели върши ли някаква работа защото вече ми омръзна да спя сплетена на плитки =( и още едно питане от колко годишни си правите домашни маски
    не си я взимай .. иначе си правя маски от 13-14 годишна г/д.

Banned Мега фен

мнението и за двете марки ми е добро,но малко объркано... ампулите на UNA са по добри от тези на алфапарф - мисля,но пък спрейчета и т.н. на алфапарф повече ми харесват... абе зависи си от косата

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Мацки, правете vol.5

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    malka_sladkka,косата ми е права,но бретона малко ми се подвива когато се изкъпя,и не се изправя от само себе си,а и зимата косата от влагата ми се начупва леко в краищата,само пресата ме спасява.
    Помислих си, че може да я искаш за къдрици. На мен с преса ми харесват повече, отколкото с маша

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Мацки, правете vol.5
    още малко,мисля ?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Отново искам цяяяялото ви внимание относно пластовете

Такава прическа искам http://prikachi.com/images.php?images/668/5397668g.jpg само че си представете че е къса до началото на блузата г/д. Как се нарича прическата ? Как да я обясня ? И според вас по-добре ли е от сегашната ми прическа? Ще стърчи ли, както някои момичета казаха ?

Banned Мега фен
    не мога да те разбера какво питаш.. хем знаеш, че са пластове,хем питаш как се казва прическата .. просто е на пластове под формата на триъгълник - както съм аз... дали ще стърчи зависи от косата ти,но определено няма винаги да изглежда както искаш и поне сешоара от време на време ще играе поне с най -горния пласт

Отново искам цяяяялото ви внимание относно пластовете

Такава прическа искам http://prikachi.com/images.php?images/668/5397668g.jpg само че си представете че е къса до началото на блузата г/д. Как се нарича прическата ? Как да я обясня ? И според вас по-добре ли е от сегашната ми прическа? Ще стърчи ли, както някои момичета казаха ?
    Да,както каза фък,косата на момичето е на пластове и триъгълник. Дори и да е до началото на блузата,пак си го представям мега якото.Но друг е въпроса как ще ти стои косата(забравих дали беше права :Д)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си