.
Отговор в тема
Страница 37 от 195 ПървиПърви ... 273334353637383940414787137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 4870
    Какво ме е прихванало, не знам. Осведомена съм, че се пише ''медИцина''. Момиче съм и всъщност не намирам нищо лошо в продавач(к)ите/таксиметровите шофьори/келнери и т.н. Имам 2г. да реша какво/дали да уча. Не мисля, че е проблем да попитам, още по-малко мисля, че ти си човекът, който едва ли не ще ме напътства в живота. Ако бях отворила нова тема, вероятно 90% от коментарите щяха да са линкове към тази тема. В крайна сметка не мога, а и не искам да се харесвам на всички. Правото не ме вълнува. Всеки втори, да не кажа първи, е правист или икономист. Защо България никога не е излилзала от икономическата криза, като имаме толкова много икономисти? Защо съдебната ни система е пълен фарс, като имаме толкова много прависти?
    Не приемат дипломи за медицина от чуждестранни университети?! Are you fucking kidding with me? Виж сега, друг е въпросът, че желаещи няма. Иначе на драго сърце ще ги вземем, недей се съмнява в това. Та нас до преди години ни управляваха ''баш българи''.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Твърде съгласна съм с мнението ти, за огромно съжаление. Така им се мазнят на чужденците, че и на циганите тук, но това е предмет на различна дискусия. Казах този във Виена, защото е икономически и най-добрият немски университет. Но ако реша да се прехвърлям, ще се прехвърля където съм си решила. Аз просто не мога да си представя да си купувам хляба на немски, затова уча в България и ще живея тук.
    Единственото общо в мненията на всички ни май е Тита да смени учителката по химия.

Нищо лично, но в много теми нападаш, без самата ти да си идеална - колегите ти били тъпи що се отнася до справяне с математика, някой си щял да стане чистач, ако се съди по правописа му. Една сбъркана буква в думата медицина, вероятно от погрешно натиснат бутон, достатъчна ли е за подобен извод?
    И ако го караме така, как да окачествим човек, наричащ университет във Виена немски? Обучението в него може да е на немски, но учебното заведение е АВСТРИЙСКО. Попадала съм на постове из форума и ако не се лъжа, калпазанка следва или вече е завършила медицина. Което означава, че е съвсем наясно с нещата, касаещи тази специалност и с възможностите за реализация не само в БГ.Така че и тук инфото ти издиша.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^^ Най- добрия университет за икономика за немскоговорящи студенти ги споменах по- горе. МОля, не се бъркай, че е този във Виена. (знам как стоят нещата там и какво учат и какви хора успяват да си вземат изпитите, което ме навежда на тъжни размисли какви са им изпитите..)

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    . Всеки втори, да не кажа първи, е правист или икономист.
    Защото раздават дипломи като топъл хляб и то на некадърници.

За немските университети не споря, не съм била там, не съм си търсила такъв. Много са ми казвали, че във Виена е най-добрият, може би защото си е техният.
    Казва се юристи, а не прависти и са твърде много, да. Заради манията всеки да има висше образование. Заради това и майка ми ми забрани да уча право, въпреки че тя е адвокат и би ми била от полза.
    За това, че съм grammar nazi съжалявам, но ми се набиват в очите понякога прекалено много.
    За съучениците ми не бях казала, че са тъпи, а че не разбираха в частност комбинаториката, която на мен ми се отдаваше. За други неща е било обратно.
    То в Германия говорят на диалект, какво остава във Виена .. Там изобщо не говорят този немски, който тук ни преподават.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен
    Правист и юрист е съвсем едно и също. Просто втората дума е с латински корен, чието значение е право. Напълно взаимозаменяеми са иначе.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Казва се юристи, а не прависти и са твърде много, да.
    Ох, тежко е.

То в Германия говорят на диалект, какво остава във Виена .. Там изобщо не говорят този немски, който тук ни преподават.
    В университетите няма никакъв шанс да ти преподават на диалект, не бери грижа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ама аз като живея там няма да съм вкъщи-училище сещаш се. Немският, който съм учила в училище, ще ми помогне по-малко отколкото в сравнение ако живея в Англия и говоря английски. В смисъл, че немският книжовния и разговорния много се различават. И пак много се отплеснахме от темата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен
    Ама аз като живея там няма да съм вкъщи-училище сещаш се. Немският, който съм учила в училище, ще ми помогне по-малко отколкото в сравнение ако живея в Англия и говоря английски. В смисъл, че немският книжовния и разговорния много се различават. И пак много се отплеснахме от темата.

И защо така реши? Да не мислиш, че с английския като се окажеш в Англия директно всичко ще разбираш и няма да имаш известна нужда от напасване?Друг път. Така е и с немския.Имай си ти основата, знай си го езика добре, пък дали в Австрия или Германия все ще се нагодиш към местния диалект след известно време на престой и контакти.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Точно така. Навсякъде е различно, и след време искаш не искаш ще адаптираш диалекта, в средата която живееш.

Град
    Sofia
    Тамошният диалект не се равнява на нашия.
    И преподавателите си говорят в съответствие с провинцията, в която са живели.. Има области, в които се говори едва ли не на isch habe misch ... Има и такива, в които казват ich habe gesacht.
    Едни по- малко, други повече, но няма как да се пречупи напълно. Няма да седне да ти говори на супер традиционния диалект,да, но ще се усещат някои неща, присъщи за него.

Пак се отплеснахме.
    Аз като си говорех с немци лятото , говореха на Ш повечето и ми беше много странно понякога да ги разбирам ;д А те ми се смяха, че говоря на Х както са ни учили в училище.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin
    Има ли някой, който учи в Холандия ?
    Man United Forever

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    ^ Аз уча в Холандия. Задавай въпроса.
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Хора, имам няколко въпроса за програмата Еразъм, ако някой е запознат може ли да пише на лично ;п
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Sofia
    ^ Какво те интересува и за каква специалност става дума?

Град
    ....in the rain...
    ами до колкото разбрах май се ходи пред някаква комисия където решават дали те допускат да заминеш вярно ли е това, какво представлява точно, стипендията която дават стига ли да се живее, единствено и само семестрите ли плащат, общежитието аз ли трябва да си плащам и също пътя от България до държавата и обратно аз ли си го плащам? иии ами за друго не се сещам сега ;д

Мега фен Аватара на Colouring
    Има ли тука хора от ТУ София? Put your hands up, че имам въпросчета.

Има ли някой, който мисли да ходи догодина на студентска бригада в Аляска ?

Голям фен
    Може ли някой с рег в помагало да ми свали тези лекции -> http://download.pomagalo.com/354772/...ya/?search=245 и да ми ги качи в dox (abv) и да даде линк : ) ? Мерси !

Град
    ....in the rain...
    на мен много ми се ходи на бригада в Аляска ама скоро едва ли ще имам финансовата възможност да отида, но при първа възможност съм там, отвсякъде чувам, че наистина се изкарват хубави пари

Еми то тва не е особена пречка. Аз направих някакъв тест по английски и взех, че спечелих финансиране от една от фирмите (да си платя почти всички такси като се прибера). След което взимаш студентски кредит с малка лихва за билета (1000 евро е) и за джобни за първия месец (300-400 долара)

Град
    ....in the rain...
    ми то и аз си мислех за заем, да си сметна приблизително колко ще ми излезе всичко - такси, път, джобни, виза... и да тегля от заемите, които предлагат специално за бригадите, обаче нашите ме надуха главата с обяснения защо НЕ трябва да тегля заем ииии до там ;д
    а тоя тест- къде, как ? ;д малко повече инфо може ли?

На лично. Че безплатни реклами не правя.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Chacho, браточка, използвам жокер "помощ от съфорумник". Можеш ли да ми обясниш по най-тъп и елементарен начин тез пусти лимеси и функции? Ама по най-тъпия и прост начин, така че дори и математически нууб като мен да ги разбере.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си