- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
И аз си купих на същата марка,ето такава,но с тъмно кафява дръжка и беше 13лв,а тука в сайта са много скъпи http://www.shampoan.com/hercules-sag...5beae3a638b8a0
Видях дървен гребен на едно място в Пловдив. Ако някой се интересува да каже.
Момичетаааааааааааа,намер х си дървен гребееееен! Даже бяха 2 вида,но си взех,утре едва ли ще работи магазина,в понеделник обаче отивам.И още нещо страхотно-беше 1.80!
Ще си взема единия с по-широките зъбци,защото от онези малкичките направо ми бухва косата :Д
направих си маска от жълтък,кисело мляко,оцет,мед и тривитаминол...
момичета, съгласни ли сте всяка да изброи този месец какви продукти е използвала ( естествено + мнение дали е доволна или не ) и какви мисли да използва следващия месец...
В началото на годината започнах да си правя маска с Тривитаминол. Не съм прекалявала с нея. Не видях някакъв положителен резултат върху косата ми, само отрицателен - започна по-бързо да ми се омазнява. Все още не може да се оправи.
Сега си правя маска с витамин А, жълтък, кисело мляко и ракия. Все още нямам впечатления - правих си я 2 пъти.
И да кажа също че в 10ч си намаах косата със зехтин и малко пш.масло.Още не съм го отмила.. :Д
Аз съм съгласна с теб,фък. Но после,че сега имам малко работа и нямам време да пиша много много.
![]()
Ами аз не използвам почти нищо този месец, в почивка съм. Само шампоан и балсам. Първо са Syoss - ужасен, сега на Head&Shoulders пак така, ама малко по-добре е. Балсам ползвам на Пантен и ми харесва, в мини опаковка е, така че скоро ще го сменям с друг, пък и балсамите нещо по-бързо ми вярвят. Ползвах някаква маска преди това професионална от салон си я купих и хич не съм очарована, някаква италианска беше. Скоро май ще започвам пак с маските, между другото чак сега след като спрях с маските виждам колко хубав е ефекта - косата ми е мека и хубава. А бе много съм доволна![]()
А забравих за термо спрея, който бях показвала в темата купих си го в крайна сметка ии ми харесва![]()
Стоях 6ч. със зехтина.
Аз този месец използвах шампоана на Матрикс,Лореалската маска (мнооого съм доволна),домашни маски много правих,пшенично масло по краищата,млякото за коса на Лореал,един спрей от Ейвън още от Март месец,който слагам,когато се сетя,не знам дали има ефект,но .. :Д Лака за коса на Гарниер (най-силната фиксация,Екстрийм май беше) позлвах много като си правих големия кок,а и не само за него,но имам страшно много хвърчащи кичурчета и нямам избор.Лака много ми харесва.
Ааа,да,и една мостра на балсам за изтощена коса на Goldwell ,който доста ми хареса.
Следващите месеци пак ще използвам същия шампоан(понеже е 1л),маска(500мл),мляко за коса(500мл),пак ще правя домашни маски..+ лака за коса
А от масовите шампоани съм си харесала един на Yves Rocher,без парабени е,търсих и такъв без сулфати,но нямах много време за гледане,а и май нямаха. Сравнително на добри цени са им шампоаните,200мл към 5-6лв,имаше и един от 300мл за 8лв. Макар че като се замисля определено следващия ми шампоан ще искам да е на Кристиан ъф Рома,пак искам професионален,но има доста време,докато този ми свърши..
Аз стоя вече 4 часа с маската с тривитаминол.. забърках я с жълтък,кисело мляко,тривитаминол,мед и оцет.
Използвам 2 шампоана този месец, на Орзен за мазна коса и на Шварцкопф за разтеж.. доволна съм и от двата. Маската ми е на Денис (тази с жълтата капачка) .. В неделя си правя дом. маски с тривитаминол,а в сряда/четвъртък се мажа с някое масло (най-често бадемово).. използвам и балсам-спрея на ApHogee. Кристалите ми са на Victoria Beauty с ленено семе (мноого съм доволна!!!) иии пия Геритамин Нео,когато съм в почивка (от ноември пак се започва :д)
yoLo0,доволна ли си от марката ApHogee?Каня се да си купя техен термозащитен спрей,но не знам дали са хубави?
Титинка, пристигна ли ти шампоана на Тианде и пробва ли го?![]()
Направо се депресирах, като изчетох няколко страници. Аз имам страшно дълга коса. По принцип не ползвам някакви по-специални продукти освен балсам и шампоан (с жива бира). Май ще трябва и аз да започна да се "грижа" повече за нея ми се струва...
Не съм го взела още,казах на жената да ме изчака.Смятам да ида до офиса им в Пловдив и да питам дали мога от тях да си го купя на дистрибуторска цена,ще ми излезне 7лв по-евтино.Естествено на жената не съм й казала,че ще си го купя от офиса им.Ако не мога да го купя от офиса,тогава ще го поръчам от нея.
не е тъпо... аз също съм била винаги с дълга коса като изключим периода 5ти-7ми клас... след това ми беше до под закопчалката на сутиена в 8ми и в 9ти знаете до къде... косата ми расте бързо спрямо другите също без маски,но аз искам да си я поддържам.. никой не може да ме убеди че една коса хубава, гъста и т.н. без маски би била по бляскава от коса на която и се прави маска ако искаш един път на 2-3 седмици...