- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Ее,сетих се за още една.
В час по ЗИП-БЕЛ две мои приятелки се кискаха и се гъделичкаха на последния чин. И г-жата казва:"какво се кискате вие двете?"
И един съученик казва на висок глас:" п*тки ! Ъ,опа! Обърках се,исках да кажа пуйки! "![]()
Веднъж в час един съученик се люшкаше на стола. И имаше момиче зад неговия чин и той като се люшкаше на столчето и момичето му ритна силно стола и той така се изтърси на земята! Направо си легна! Всички,ама ВСИЧКИ умряхме да се смеем! И госпожата се смееше дори!![]()
В час по английски език момчетата духаха през тръбичките на химикалите си листчета. И госпожата ги чу и каза: "кой е тоз простак дето духа през химикала си!?! Дияне,тръбичката веднага в коша! "
В час по английски, пак, един тъпак,който не уважава предмета каза: "госпожо може ли да слушам музика ,така няма да преча!" госпожата: "може,може!стига да не досаждаш и да не те чуваме да се обаждаш !" И той си пусна слушалките. Слуша музика и по едно време пуска на високоговорител и се чува : "...oppa gangnam style!" И всички избухваме в смях и повтаряме: "op,op,oppa gangnam style!" Дори някои от момчетата изиграха танца! А госпожата си пишеше на дъската и предаваше урока..
Един съученик каза на госпожата по български : "Господине! Господине!"
И тя каза: "Все още не съм от мъжки род!"
В час по география учихме за реките на Азия. И господинът като каза : "...реката БрахмаПУТРА" ,всички имитирахме "брахмаПУТРА" и се хилотихме.И момчето до мен дето седи изтърси: "брахмап*тка"
В час по химия госпожата каза на Викито.
"Абе Виктория,махни ги тез крака от подиума,ко си ги простряла да си почиват ли?!"
Викито: "ми не"
Г-жата: Ми ко тогаз си ги сложила на тоз подиум?! Да се спъна и да падна ли искаш?! Че да умрете от смях после! " -каза го с усмивка. И всички се смеем.
Тази ,която сега ще кажа,може да не е много смешна,но всички се смяхме.
В час по химия пак.
Госпожата: "Юлияне,имаш ли домашно?"
Юлиян: "Да,ама е грешно"
Госпожата: "Кога го писа бе? Преди обед или след обед?" (Втора смяна сме)
Юлиян: "Амии..." и после мълчание.
Госпожата: "Юлияне,питам те-кога го писа туй домашно? Следобед или преди обед?"
Юлиян: "Ъъъ...мисля ,че беше към 13 и 10 часът"
Г-жата: "Късаш ми нервите! както и да е! Няма да се занимавам с теб"
В час по химия пак.
г-жата предаваше урока за валентности.
г-жата: "и така,кой ще каже как ще запишем тук? яяя, Юлиян да каже! "
Юлиян: S е от 6-та валентност ...ъъ...О е от втора валентност и там на О ще запишем долен индекс 6 и на S ще запишем долен индекс 2"
г-жата го записа
Юлиян: "ией,най-после нещо ми е вярно!"
г-жата: "...но уви не е,както винаги нещо не ти е вярно! е то туй се очаква де!"
В час по химия пак.
Понеже бяхме сложени на чин по момче и момиче,г-жата каза
"Ивет,защо Юлиян не седи до стената,а ти седиш? Трябваше Юлиян да е до стената,че като почне да говори глупости да му фраснеш един и да си дрънне тиквата в стената!"
Ивето каза: "че то пак може да го фрасна!"
Г-жата каза: "там ако му удариш един,ще вземе да падне от стола!"
И всички се хилихме!!!![]()
От днес: (Да уточня,че учителката по история е леко калпава)
Днес изпитва за стар материал и пита един мой съученик
-С какво,ще запомниш Александър Македонски?
-Ами бил е педераст.
-Да 6!
[QUOTE=Jumbie483;7145370][i]Ооо помня веднъж докато спорих с господина по физическо и му вимам ''ама госпожооо''![]()
РедовноГосподина вече се чуди дали не изглежда като жена
![]()
Ми по музика един се беше развихрил удари чина и химикала му удари г-жата. ;д После имаше викане половин час сиг. ;д
Веднъж във втори клас счупих бравата на вратата в тоалетната и после бам в самата тоалетна!![]()
В пети клас дърпах тръбата в тоалетната и по едно време "пуфф" и изведнъж една струя в лицето!И после тичах до вкъщи да се преобличам ,че бях мокра!
![]()
В шести клас две момчета и едно момиче от класа ми си размятаха кошчета от тоалетните! И едно от момчетата ритна единия кош така силно и понеже беше отворен прозореца,кошчето полетя надолу и бамм! После в следващото междучасие отидохме в WC да видим през прозореца дали кошчето е там и го нямаше!![]()
Веднъж аз ритах кошчето от класната стая леко и една съученичка взе коша и го размяташе!![]()
Момчето,което седи до мен,миналата седмица в час по български си изпусна дъвката върху ръката.Държа я,държа я и после я хвърли. И после се смеехме като лудите!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!~~~И госпожата вика: Какво има? И момчето до мен "А ами..тука написах нещо...хахъха!! " И после пак се хилотихме тихичко!
Влизам в часа на госпожата по история за да и дам едни документи обаче първо искаше
да изпитва едно момче.
-Тони я кажи кой е Наполеон Бонапарт
-Ами госпожо......Той е бил едно ниско френско ЖуЖе,жадно за власт.
Завладял цяла Европа заедно с част от Арабския свят-Dafuq
-С малка част от китайския свят,нали?(госпожата)
-Да
-Браво бе мойто момче,ти единствен от целия клас няма да завършиш-ДВОЙКА!!!!!
в пода ни има една дупка и там момчетата от нашия клас рещиха да сложат стола на госпожата и госпожата така падна
The Smile, никоя от тези "изцепки" не е смешна, така че, моля те, не пиши повече глупости и не запълвай темата.