.
Затворена тема
Страница 112 от 121 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък вече си възстанових режима и си я мия само в сряда и неделя.3 пъти седмично сякаш е много ... и да я изправям по-често се налага така.А 2 пъти седмично ми е супер.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    темата за прическите малко по надолу ... не ти е толкова къса косата че да не можеш да правиш плитки и т.н. виж последните страници- има доста прически
    ще погледна, мерси :3
    бтв кажете според вас да продължа ли да си поддържам косата /уж/ светла или пак да си я боядисам в черно? ;d
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз пък вече си възстанових режима и си я мия само в сряда и неделя.3 пъти седмично сякаш е много ... и да я изправям по-често се налага така.А 2 пъти седмично ми е супер.
    Браво,много по-добре ти е така,отколкото както преди,наистина
    Аз тази седмица така ще я изкарам на развален режим :Д после пак започвам както обикновено на 2 пъти седмично

Едит: Зайче,много повече ти ходи така по-светло. Отваря ти лицето и ти изпъкват хубавите очи

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ще погледна, мерси :3
    бтв кажете според вас да продължа ли да си поддържам косата /уж/ светла или пак да си я боядисам в черно? ;d
    НЕ я боядисвай черна!Така ти е много добре и имаш по-топло излъчване с този цвят.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Зайче,не се боядисвай.

Катранено черно и до болка изрусено не си правете, че хем на никого не отива, хем адски трудно после се възстановява цветът.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Катранено черно и до болка изрусено не си правете, че хем на никого не отива, хем адски трудно после се възстановява цветът.

Особено тва бялото русо е толкова грознооо, а пък на някви солариум фенки и стои превъзходно Дам, и за черното съм съгласна, отива им на някои хора, но са голяма рядкост. Колкото по-естествен цвят, толкова по-добре.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Вярно ли е, че фолиевата киселина помага за растежа на косата? ...и Ягодке доволна ли си от шампоана на Лореал за мазна коса?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    и Ягодке доволна ли си от шампоана на Лореал за мазна коса?
    Да, много.А и мирише прекрасно и косата ми дълго време мирише на него.

Сплетох си косата на плитки.За пръв път след подстрижката. Надявам се да съм, като овца утре, а на вълнички ... по-вероятно е първото. Ще видим.

Бях си взела на Лакме Термо-протектора... Не съм си изправяла много много косата, но определено виждам ефект - косата ми не цъфти както преди (след изправяне), не ми се струва, че е изгоряла. Отначало от термо-протектора косата ми ставаше твърда, защото има малка фиксация ( 2 ), но вече не е така.Просто след като напръсквам косата с него си я реша и готово

аз си мия косата с разтвор от хума с оцет... много съм доволна... косата ми издържа три дни без да се омазнява

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Бях си взела на Лакме Термо-протектора... Не съм си изправяла много много косата, но определено виждам ефект - косата ми не цъфти както преди (след изправяне), не ми се струва, че е изгоряла. Отначало от термо-протектора косата ми ставаше твърда, защото има малка фиксация ( 2 ), но вече не е така.Просто след като напръсквам косата с него си я реша и готово
    И на мен ми става твърда и затова го използвах само 2 пъти. За спрея говорим, нали?

Град
    Пловдив
    Направих си маска преди 2 часа,ще стоя още 2 часа и ще я измия. Тея дни ще си купувам преса,трябва да си поръчам и термозащитен продукт.

Знам, че няма много общо с темата, но ... С какво най-добре се лекува изгорено от преса?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Знам, че няма много общо с темата, но ... С какво най-добре се лекува изгорено от преса?
    Ножица!!!И след това вече масла и хидратиращи балсами.

Имам предвид изгорена кожа.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от elenaa21 Виж мнението
    аз си мия косата с разтвор от хума с оцет... много съм доволна... косата ми издържа три дни без да се омазнява
    Ще се пробва!

Мммммммм, пантенол?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Луната
    И на мен ми се е случвало, много е гадно Дефламол?

Ааа...ами аз от къде да знам.Темата е за коса и затова така разбрах.
    И аз препоръчвам пантенол.

Това дефламол как може да е за изгарания и да пише "да не се поставя върху открити рани"? Та изгарянията какво са? Мажа го с Нежна грижа в момента и само се надявам да не остане белег.
    п.с. Ягодке, и аз не се изразих добре, ама затова казах, че няма много общо с темата ;д ако беше коса, бих я отрязала, но и не бих си опърлила косата до такава степен. Но приятелката ми прецени, че ръката ми има нужда от изправяне .
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Това дефламол как може да е за изгарания и да пише "да не се поставя върху открити рани"? Та изгарянията какво са? Мажа го с Нежна грижа в момента и само се надявам да не остане белег.
    п.с. Ягодке, и аз не се изразих добре, ама затова казах, че няма много общо с темата ;д ако беше коса, бих я отрязала, но и не бих си опърлила косата до такава степен. Но приятелката ми прецени, че ръката ми има нужда от изправяне .
    Не знам Даже не съм погледнала какво пише, но винаги го използвам при изгаряния и има ефект. Изгарянето е нещо отвратително, много боли

Град
    Пловдив
    Пантенол.

Хайде и тук да си пусна въпроса...

Искам да попитам, мислите ли, че е възможно косата ми да започне да капе след направата на маска с тривитаминол? Май месец някъде си направих такава маска и още когато си я отмивах, забелязах как косата ми пада доста. И от тогава досега все е така. Слагам някакви ампули, използвам шампоани за изтощена коса, но нищо... Проблемът не се премахва. Не знам дали е просто някакво съвпадение или аз съм единствения човек, на когото тривитаминолът не само че не му помага, но и вреди.

Странното е, че ИЗОБЩО не ме боля, даже самата вечер като ме изгори беше едва забележимо червено и не ме боля, на другия ден стана ugly Сега взе да се бели. Само да не ми остане белеггггг иначе никакъв дискомфорт не изпитвам в момента. Нито ме боли, нито нищо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове