- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Аз пък вече си възстанових режима и си я мия само в сряда и неделя.3 пъти седмично сякаш е много ... и да я изправям по-често се налага така.А 2 пъти седмично ми е супер.![]()
![]()
Браво,много по-добре ти е така,отколкото както преди,наистина
Аз тази седмица така ще я изкарам на развален режим :Д после пак започвам както обикновено на 2 пъти седмично
Едит: Зайче,много повече ти ходи така по-светло. Отваря ти лицето и ти изпъкват хубавите очи![]()
Катранено черно и до болка изрусено не си правете, че хем на никого не отива, хем адски трудно после се възстановява цветът.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вярно ли е, че фолиевата киселина помага за растежа на косата? ...и Ягодке доволна ли си от шампоана на Лореал за мазна коса?
Сплетох си косата на плитки.За пръв път след подстрижката.Надявам се да съм, като овца утре, а на вълнички ... по-вероятно е първото.
Ще видим.
Бях си взела на Лакме Термо-протектора... Не съм си изправяла много много косата, но определено виждам ефект - косата ми не цъфти както преди (след изправяне), не ми се струва, че е изгоряла. Отначало от термо-протектора косата ми ставаше твърда, защото има малка фиксация ( 2 ), но вече не е така.Просто след като напръсквам косата с него си я реша и готово![]()
аз си мия косата с разтвор от хума с оцет... много съм доволна... косата ми издържа три дни без да се омазнява
Направих си маска преди 2 часа,ще стоя още 2 часа и ще я измия.Тея дни ще си купувам преса,трябва да си поръчам и термозащитен продукт.
Знам, че няма много общо с темата, но ... С какво най-добре се лекува изгорено от преса?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имам предвид изгорена кожа.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това дефламол как може да е за изгарания и да пише "да не се поставя върху открити рани"? Та изгарянията какво са?Мажа го с Нежна грижа в момента и само се надявам да не остане белег.
п.с. Ягодке, и аз не се изразих добре, ама затова казах, че няма много общо с темата ;д ако беше коса, бих я отрязала, но и не бих си опърлила косата до такава степен. Но приятелката ми прецени, че ръката ми има нужда от изправяне .![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хайде и тук да си пусна въпроса...
Искам да попитам, мислите ли, че е възможно косата ми да започне да капе след направата на маска с тривитаминол? Май месец някъде си направих такава маска и още когато си я отмивах, забелязах как косата ми пада доста. И от тогава досега все е така. Слагам някакви ампули, използвам шампоани за изтощена коса, но нищо... Проблемът не се премахва. Не знам дали е просто някакво съвпадение или аз съм единствения човек, на когото тривитаминолът не само че не му помага, но и вреди.
Странното е, че ИЗОБЩО не ме боля, даже самата вечер като ме изгори беше едва забележимо червено и не ме боля, на другия ден стана uglyСега взе да се бели. Само да не ми остане белеггггг иначе никакъв дискомфорт не изпитвам в момента. Нито ме боли, нито нищо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more