.
Затворена тема
Страница 113 от 121 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 3024
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Странното е, че ИЗОБЩО не ме боля, даже самата вечер като ме изгори беше едва забележимо червено и не ме боля, на другия ден стана ugly Сега взе да се бели. Само да не ми остане белеггггг иначе никакъв дискомфорт не изпитвам в момента. Нито ме боли, нито нищо.
    Аз мисля, че няма да ти остане белег, ама знае ли човек. Важното е да го хидратираш и евентуално може да използваш мазилата за белези

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от nn0nam3 Виж мнението
    Хайде и тук да си пусна въпроса...

Искам да попитам, мислите ли, че е възможно косата ми да започне да капе след направата на маска с тривитаминол? Май месец някъде си направих такава маска и още когато си я отмивах, забелязах как косата ми пада доста. И от тогава досега все е така. Слагам някакви ампули, използвам шампоани за изтощена коса, но нищо... Проблемът не се премахва. Не знам дали е просто някакво съвпадение или аз съм единствения човек, на когото тривитаминолът не само че не му помага, но и вреди.
    Възможно е на всеки действа различно. При мен ефекта след тривитаминола е по-малко косопад, въпреки че на мен доста си ми капе

каква марка термозащитен продукт ще ми предложите ??

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elenaa21 Виж мнението
    Алфапарф

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от elenaa21 Виж мнението
    Аlphaparf, Schwarzkopf, Lakme, ApHogee, Loreal professionnel, Jalyd, арганово масло.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nn0nam3 Виж мнението
    Хайде и тук да си пусна въпроса...

Искам да попитам, мислите ли, че е възможно косата ми да започне да капе след направата на маска с тривитаминол? Май месец някъде си направих такава маска и още когато си я отмивах, забелязах как косата ми пада доста. И от тогава досега все е така. Слагам някакви ампули, използвам шампоани за изтощена коса, но нищо... Проблемът не се премахва. Не знам дали е просто някакво съвпадение или аз съм единствения човек, на когото тривитаминолът не само че не му помага, но и вреди.
    И при мен капе,но само ако я пренаситя с тривитаминола.

Banned Мега фен
    аз си направих обичайната маска

Супер фен Аватара на j_adore2
    Включвам се и аз в темичката. Преди близо година се изрусих и в началото косата ми беше добре, но в последствие от силните руси бои и пресата се изтощи и краищата са доста изпръхнали. Сега съм намалила пресата, правя си маски, мажа се с масла и започнах да се боядисвам с малко по - тъмна безамонячна боя. Не ми е супер изтощена и като метла, но все пак искам да е възтановена напълно. Последният фризьор, при когото бях, ми каза че ще ми помогне кератиновата терапия. Интересно ми е някои пробвал ли е такова нещо, какви са ви отзивите? Въобще какво сте чували за това? Заслужава ли си?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Пловдив
    j_adore2,чувала съм само положителни мнения за тази терапия.Нищо не ти пречи да пробваш,но е скъпичко да знаеш.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За кератинова не съм чувала Когато ми хрумна да почвам да си изсветлявам косата ползвах доста протеинови продукти и косата ми се пооправи. Ако косата ти е изтощена бих ти препоръчала нещата на Макадамия, bc bonacure repair rescue серията /имам я и съм доволна/, за изтощени коси и еластайзер действа хубаво. Първия път си взех мостра от еластайзера, когато косата ми беше адски изтощена и след като я изсуших реакцията ми беше wtf о_0, наистина чудно действа за изтощени коси и хидратира.
    По темата: сложих си еластайзер, ще се изкъпя с ш-на на Шварцкопф за растеж и балсам Макадамия

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    j_adore2,чувала съм само положителни мнения за тази терапия.Нищо не ти пречи да пробваш,но е скъпичко да знаеш.
    Точно за това се чудя дали си заслужава да си давам парите. Иначе за кератинова става въпрос със сигурност и знам, че е от 3 стъпки. Първо се маже с нещо, после се минава със специална студена преса и последното не помня какво е.
    За маската на Макадамия ще я пробвам. Сега си бзех балсам на John Frieda (не е лош) и като свърши си взимам веднага Макадамия.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2 Виж мнението
    Точно за това се чудя дали си заслужава да си давам парите. Иначе за кератинова става въпрос със сигурност и знам, че е от 3 стъпки. Първо се маже с нещо, после се минава със специална студена преса и последното не помня какво е.
    За маската на Макадамия ще я пробвам. Сега си бзех балсам на John Frieda (не е лош) и като свърши си взимам веднага Макадамия.
    Нека и някой друг си даде мнението.
    Иначе знам,че на Kerastace (май така се пишеше) имат маски за коса с кератинова терапия.

Такава кератинова терапия в салон бях видяла в сайтовете за колективно пазаруване. Може да ги следиш
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    За кератинова не съм чувала Когато ми хрумна да почвам да си изсветлявам косата ползвах доста протеинови продукти и косата ми се пооправи. Ако косата ти е изтощена бих ти препоръчала нещата на Макадамия, bc bonacure repair rescue серията /имам я и съм доволна/, за изтощени коси и еластайзер действа хубаво. Първия път си взех мостра от еластайзера, когато косата ми беше адски изтощена и след като я изсуших реакцията ми беше wtf о_0, наистина чудно действа за изтощени коси и хидратира.
    По темата: сложих си еластайзер, ще се изкъпя с ш-на на Шварцкопф за растеж и балсам Макадамия
    Може ли някакъв линк към тези продукти, че ми стана интересно? Тези терапии звучат интересно, че и моята коса доста се изтощи след последното ми обезцветяване

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Такава кератинова терапия в салон бях видяла в сайтовете за колективно пазаруване. Може да ги следиш
    М да

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Може ли някакъв линк към тези продукти, че ми стана интересно? Тези терапии звучат интересно, че и моята коса доста се изтощи след последното ми обезцветяване
    http://zlatnaribka.com/category/macadamia-498.html нещата на Макадамия
    http://zlatnaribka.com/category/elas...-kosa-311.html еластайзера /аз имам нормалния/
    http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmeti...3649-4371-4486 http://zlatnaribka.com/category/bona...-kosa-423.html repair rescue. Аз си взех подаръчен комплект от шампоан, маска, балсам /взеха, че объркаха подаръчните комплекти и получих спрей балсама, който ползвам само в екстремни ситуации/
    и протеинова терапия, която ползвах само 1 път :Д http://zlatnaribka.com/proteinova-te...-424-3412.html

Тези неща дали ги има в магазина на златна рибка в София? YSMF ти от къде си ги взе, че Макадамия не се сещам да съм виждала някъде?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Доста на далеч съм от София и не знам, моите ги взех чрез интернет. Иначе Макадамия мисля, че има и в ензо

Предпочитам от магазин да си го взема, така от интернет да поръчвам ме е малко страх. Дано в златната рибка го има. Мерси много

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://zlatnaribka.com/category/macadamia-498.html нещата на Макадамия
    http://zlatnaribka.com/category/elas...-kosa-311.html еластайзера /аз имам нормалния/
    http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmeti...3649-4371-4486 http://zlatnaribka.com/category/bona...-kosa-423.html repair rescue. Аз си взех подаръчен комплект от шампоан, маска, балсам /взеха, че объркаха подаръчните комплекти и получих спрей балсама, който ползвам само в екстремни ситуации/
    и протеинова терапия, която ползвах само 1 път :Д http://zlatnaribka.com/proteinova-te...-424-3412.html
    Мерсиииии

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Няма защо.
    Аз съм вече със суха коса. След всички неща, които изпозлвах косата ми е лесна за разресване не е утежнена. Бритона ми както винаги е кошмарен, стърчи в двете посоки... комична картина

Супер фен Аватара на wiiwa
    Днес ще ходя да си подстрижа краищата. Стискайте палци да не ми отреже 143453454543 см ! Ще попитам фризьорката дали може да си поръчам от нея арганово масло. Ще търся и представител на Тианде ( не знам как произнася ) в Пловдив за да си поръчам някой шампоан или нещо друго.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз сега си намазах косата със Стимулант на Икаров. Ще стоя 2 часа.
    А за шампоана на Тианде за растеж, ми казаха, че не бил 14лв, а 30..някакви такива глупости.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Днес ще ходя да си подстрижа краищата. Стискайте палци да не ми отреже 143453454543 см ! Ще попитам фризьорката дали може да си поръчам от нея арганово масло. Ще търся и представител на Тианде ( не знам как произнася ) в Пловдив за да си поръчам някой шампоан или нещо друго.
    Аз имам приятелка дето е представител на Тианде,ама не искам да си поръчвам от нея,щото няма да ми го даде на дистрибуторска цена,а на клиентска.Ако имаш време иди до офиса им на бул.Източен 48,ет.5,офис 15.

^Ей това е бизнес нюх. Аз на приятелките ми им давам Орифлейм на кирийски цени
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове