Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
О, каква изненада. Не съм очаквал, че ще кажеш, че е от друг град. Блокът ми не е чугунен а е тухлен. Но ти дори каза преди малко, че е панелка, така че ми е ясно колко разбираш. Последно тухлен ли е, чугунен ли е, или е панелка? Тая тухлена кооперация е поне 10 години по-стара от моя блок и въобще не е по-добро място за живеене. Критериите ти са тотално сбъркани...
Само че аз, за разлика от теб, не лъжа, ямбол Чугунен го използвах като презрително определение за смешния ти панелен блок, ти виждал ли си някъде чугунен блок, смешник? И нали си милионер, живееш в тухлен апартамент и не готвиш на газ (а на циганско кюмбе ) какво те бъркат газовите бутилки

Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
Бих дошъл някой път само за да се запозная с Джесика. Защото е една от малкото хора в тоя форон, които ме кефят.
А ако ти зашие някой шамар?

И изобщо, усещаш ли как от няколко страници почна да даваш на заден? Първо имаше супер-хипер-свръх скъп и огромен наследствен милионерски апартамент, а после се насра и почна да сваляш летвата, докато накрая с цезарово сечение си призна, че имаш 30 годишна соц панелка на околовръстното в ямбол.. а дали е така?