.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    О, каква изненада. Не съм очаквал, че ще кажеш, че е от друг град. Блокът ми не е чугунен а е тухлен. Но ти дори каза преди малко, че е панелка, така че ми е ясно колко разбираш. Последно тухлен ли е, чугунен ли е, или е панелка? Тая тухлена кооперация е поне 10 години по-стара от моя блок и въобще не е по-добро място за живеене. Критериите ти са тотално сбъркани...
    Само че аз, за разлика от теб, не лъжа, ямбол Чугунен го използвах като презрително определение за смешния ти панелен блок, ти виждал ли си някъде чугунен блок, смешник? И нали си милионер, живееш в тухлен апартамент и не готвиш на газ (а на циганско кюмбе ) какво те бъркат газовите бутилки

Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Бих дошъл някой път само за да се запозная с Джесика. Защото е една от малкото хора в тоя форон, които ме кефят.
    А ако ти зашие някой шамар?

И изобщо, усещаш ли как от няколко страници почна да даваш на заден? Първо имаше супер-хипер-свръх скъп и огромен наследствен милионерски апартамент, а после се насра и почна да сваляш летвата, докато накрая с цезарово сечение си призна, че имаш 30 годишна соц панелка на околовръстното в ямбол.. а дали е така?
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Само че аз, за разлика от теб, не лъжа, ямбол Чугунен го използвах като презрително определение за смешния ти панелен блок, ти виждал ли си някъде чугунен блок, смешник? И нали си милионер, живееш в тухлен апартамент и не готвиш на газ (а на циганско кюмбе ) какво те бъркат газовите бутилки

А ако ти зашие някой шамар?

И изобщо, усещаш ли как от няколко страници почна да даваш на заден? Първо имаше супер-хипер-свръх скъп и огромен наследствен милионерски апартамент, а после се насра и почна да сваляш летвата, докато накрая с цезарово сечение си призна, че имаш 30 годишна соц панелка на околовръстното в ямбол.. а дали е така?
    Кво не лъжеш бе тъпунгер? Още ти чакам темите от Бгаудиоклуба и от Тунинга, където съм се хвалил. Блокът ми не е панелен, я пак виж снимката бе овчар, къде виждаш панели? Няма защо Джесика да ми зашива шамар. Тя даже си призна, че я кефя и ми иска скайпа:

http://prikachi.com/images.php?images/910/5463910J.png
    http://prikachi.com/images.php?images/911/5463911H.png
    http://prikachi.com/images.php?images/912/5463912X.png

Служим си с доказателства, за разлика от теб. Готините хора ги кефя защото и аз съм готин. А завистливите помияри като теб, живеещи в панелки, само могат да ми завиждат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си