.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Я пак помисли хахха
    Не си бил забавен , не сме те обичали , НЕ СИ БИЛ В ЦЕНТЪРА НА КОМПАНИЯТА ?
    Придадох си повечето от тези качества за да изтъкна иронията.... Изобщо не разбра ли че поста ми беше ироничен? Ама ти наистина си малоумен, нали?

Ето затова шегите ми не струват - Защото винаги се намира някой първосигнален олигофрен като теб, който да не разбере хумора ми.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Придадох си повечето от тези качества за да изтъкна иронията.... Изобщо не разбра ли че поста ми беше ироничен? Ама ти наистина си малоумен, нали?

Ето затова шегите ми не струват - Защото винаги се намира някой първосигнален олигофрен като теб, който да не разбере хумора ми.
    абеее ейй тръткоо второсигнална
    Един път каза нещо вярно и сега се отнасяш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    абеее ейй тръткоо второсигнална
    Един път каза нещо вярно и сега се отнасяш
    Оффф мърщо простодушна, защо ми е да пиша негативните си качества, ако нямах за цел да ви покажа колко сте лицемерни? То бива да си малоумен ама чак пък толкова!!!!!!

И да, някой от тези неща са верни. Имам няколко личностни отклонения, имам и доста извратена психика. Но с другите неща преувеличих нарочно, за да ви дразня че съм единствения който се изказва негативно за себе си. И ти олигофрен веднага си помисли, че казвам истината само и само за да отговоря на темата. Целта на постта ми беше друга, ама на теб не ти стигна акъла да го видиш. Ти си прост, мизерен, плебейски плъх, с жалките претенции за нещо повече.... отвращаваш ме.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Оффф мърщо простодушна, защо ми е да пиша негативните си качества, ако нямах за цел да ви покажа колко сте лицемерни? То бива да си малоумен ама чак пък толкова!!!!!!

И да, някой от тези неща са верни. Имам няколко личностни отклонения, имам и доста извратена психика. Но с другите неща преувеличих нарочно, за да ви дразня че съм единствения който се изказва негативно за себе си. И ти олигофрен веднага си помисли, че казвам истината само и само за да отговоря на темата. Целта на постта ми беше друга, ама на теб не ти стигна акъла да го видиш. Ти си прост, мизерен, плебейски плъх, с жалките претенции за нещо повече.... отвращаваш ме.
    ела ме цуни отзад
    разбрахте пикльовец, но това е тиин форум и тука просто повечето хора си правят шеги и кефа с цел да става забавно
    Ти кат нямаш самочувствие и не разбираш за ко иде реч не си вдигай кръвното налягане толкова !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си