- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Наталке, не е само към теб, скайпа почти не го поглеждам! Виждам, че си писала, но е някаква лудница покрай мен, ще ти обяснявам. :P
Everything changes, but beauty remains ...
Някоя да знае къде мога да намеря такъв тип четка за ФДТ в Пловдив и на какви цени са?
доста съм бяла, препоръчайте ми руж? розовеещите не ме влекат много, прасковено?
Bourjois 32 ambre d'or ти препоръчвам. Всеки ден го ползвам,,не съм се спряла. Много свеж вид придава и е МНОГО икономичен! Има блестящи частички,които много деликатно озаряват. Около 15лв е,но стига за много време и напълно си струва. По-евтин и хубав вариянт за тези на Флормар. Имат и прасковени нюанси,отиди на място да ги видиш,цената е около 5лв.
Търся си доста покривен коректор / камуфлажен / и да не е много скъп![]()
Аз да попитам относно този камуфлажния-цвета в магазина трябва ли да го пробвам,защото на мен не ми трябва да се слива с кожата (отгоре минавам с пудра) и държа да е по-светъл от кожата ми? И има ли светли цветове,досега не съм го мяркала нито в Бюто Зоун,нито никъде..
аз си взех първия, ужасно светъл е, аз съм много бяла и пак е по-светъл от кожата ми, прикрива зачервявания перфектно
Като има слаба покривност, 25лв не е много добра цена според мен?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Покривността няма нищо общо с цената :Д:Д
Всички фон-дьо-тени на средния клас козметика за тази цена, имам в предвид Лореал, Макс Фактор, Ревлон, Буржоа. Плюс това е по-добре лек фон-дьо-тен и отгоре малко коректорче, вместо да очакваш той да ти прикрие ама всички недостатъци и да се плескаш като за световно.
Everything changes, but beauty remains ...
Течен коректор, от които сте доволни? Имам кремообразен, но просто не е моят тип коректор.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://www.maybelline.com/Products/F...th-Mousse.aspx има много добри отзиви за този фдт,обаче се чудя дали изобщо го има в България (think) казват,че е подходящ за мазна кожа и ако може някой от вас,който го е ползвал и знае откъде да се закупи да ми каже дали изобщо си заслужава да се купи..и разбира се цена добавете
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
проблема е,че в Петрич(града,в който живея) няма ДМ..дали е възможно да го има в обикновените drugstorе-ове? и както съм почнала с Мaybelline,дали някой е ползвал тази пудра? http://www.maybelline.com/Products/F...se-Powder.aspx
Може и да го има,потърси в по-заредените. А тази пудра дори не съм я виждала заредена никъде,може да не се внася.![]()