- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- One Direction
xPafx Хм,знаеш ли какво ?Защо,като е толкова лесно не станеш известен ти ?Щом е толкова лесно ще очаквам и ще ти купувам албумчетата,няма да се притеснямаш миличко.И концерт няма да пропускам хах.И да ,има на какво да се завижда и има много красиви момичета,които ги харесват,а не както ти описваш с една вежда.Дъщерята на Еминем и сестрата на Майли Сайръс ги харесват.Другото,което е ,че знам какво е хейт,много ясно ,но съм създала темата,за да ми помогнат да намеря ,това което искам да си купя,а не да чета нежелани мнения .Твоето глупаво расъждение си го хвани и си го заври там,където слънце не изгрява.Въобще нямам желание да ти чета простотийте.Освен това те си имат гаджета,които са момичета и въобще не са гейове,а и да бяха какъв ти е проблема?Ограниченото мислене до никъде няма да те заведе.Плюс това,ако не си учил психология,човек се ражда с изградена ориентация при обаркване на хормоните и се ражда гей,а не става такъв с годините.Пожелавам ти да имаш син гей ,който да стане певец и има фенки с една вежда.И отностно никнейма ми,айде няма нужда да ме коментираш.Крий се в мишата си дупка ,защото аз тези компютърни смелчаги ,като тебе ги знам,ама наживо кръгла 0.
Mухахах, на мен пък госпожата по биология ми каза, че хомосексуалността се възпитава.. А и т'ва, че някви болни от синдрома на даун деца ги харесват тая група от спукани презервативи какъв критерий е? Дойде ми до гуша от такива тъпи тийнейджърки като тебе, дето си нямат никаква идея от музика, но спорят за някакви мейнстрийм чикии, дето днеска ги има, утре ги няма... Ти явно слушаш такава малоумна музика, защото е "модерно".
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Доживях 15-годишна пикла да ми говори на мене за психология. Аз философски цикъл го уча, моето момиче, а когато аз съм учила психология, ти си била като стотинка под килим!
Ти не си тази, която да определя чие разсъждение е глупаво и кое не, защото ти самата си адски ограничена малка лигла, без развита мозъчна дейност и чувство за естетика спрямо музиката.Другото , което ми е много интересно, как подяволите мнението се "хваща"?! Ти ако можеш, то аз не съм с такава мутационна изменчивост! При мен такива аномалии няма!
Това, че си имат гаджета нищо не значи. Всичко е за така наречения PR, нали се сещаш? И не ме наричай "компютърна смелчага", мисля,че и двете сме наясно,че това ти го казвам,чрез лаптопа си, по единствената проста причина, че няма как да те видя наживо.
Но и твоето време ще дойде и ти ще израстеш този период и ще се надсмиваш сама над себе си.
Хайде от мен нещо хубаво и положително да има в смърдящата тема :
http://www.youtube.com/watch?v=qoiO0r0AoAA
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3