.
Затворена тема
Страница 84 от 119 ПървиПърви ... 347480818283848586878894 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 2974
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    имам нужда от помощ, от някого, който ги разбира тези неща, относно ПАРНА БАНЯ НА ЛИЦЕТО ВКЪЩИ
    не искам да ходя козметик, не ми го предлагайте като вариант, моля!

един дебилен въпрос: мога да си стопля водата в микровълновата, нали?
    аммм мога ли да не добавям билка към водата, т.е. чиста вода да си е само? искам да си почистя порите и черните точки, нямам намерение да се стискам, страх ме е, чувала съм, че след парнатя баня мога да си потъркам местата с черни точки СЪС ЗЛАТО???

след парната баня какво да правя? просто крем може ли? нужно ли е някаква стягаща маска? предложете някаква, по възможност домашна или не знам... това е, мисля...

Благодаря, предварително!
    Не мисля, че ще ти е удобно с микровълнова, по простата причина, че трябва водата да е много гореща и да излиза пара от нея, а моля те, не си навирай главата в микровълновата ;д Докато извадиш водата от там, тя ще спре да се изпарява. Аз съм си го правила с чиста вода в тенджера на котлон и пак ми се получаваше... Но предпочитам да го правя след баня. : )
    Момиче ^^

Препоръчайте ми очна линия с гъвкав накрайник . Досега използвах Impala , но не е достатъчно черна и издържа много кратко време .

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    1) -13лв.
    2) -5-6лв.
    3) -6лв.
    Първите две се трият лесно, не са водоустойчиви, но са мноооого наситени, цветът не е матов, нанасят се много лесно. Третата се нанася или с четка за очна линия, на Есенс има, или с някоя стара четчица, аз използвам първата Лореалска.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    имам нужда от помощ, от някого, който ги разбира тези неща, относно ПАРНА БАНЯ НА ЛИЦЕТО ВКЪЩИ
    не искам да ходя козметик, не ми го предлагайте като вариант, моля!

един дебилен въпрос: мога да си стопля водата в микровълновата, нали?
    аммм мога ли да не добавям билка към водата, т.е. чиста вода да си е само? искам да си почистя порите и черните точки, нямам намерение да се стискам, страх ме е, чувала съм, че след парнатя баня мога да си потъркам местата с черни точки СЪС ЗЛАТО???

след парната баня какво да правя? просто крем може ли? нужно ли е някаква стягаща маска? предложете някаква, по възможност домашна или не знам... това е, мисля...

Благодаря, предварително!
    Tова със златото често си го правя, докато се къпя. Иначе и с гореща вода става, хубаво е да сложиш някаква билка, ама и само с вода става, ама в мокровълновсата не става, трябва на котлон.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^е как да има разлика - и на котлона да заври водата, и в микровълновата все вдига пара...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на monroe999
    та помага ли наистина това със златото, да триеш черните точки? наистина ли се махат? поне малко?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Чак да не си подадеш носа, не.
    Но че е червено - доста.
    поне 1-2 дни ще си , като зачрвена след секс примерно, но кожата ти ще е мноооого готина после.
    Съветвам те да го направиш 1 месец преди бала ти.
    Правила ли си си? Явно да, ама да си питам де :д
    А ако я направя сега? Какво ще й стане до бала, ако я мажа панически с крем :д

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    ^е как да има разлика - и на котлона да заври водата, и в микровълновата все вдига пара...
    ами не знам на мен ми се струва недостатъчна парата от микровълновата, предпочитам на котлон

та помага ли наистина това със златото, да триеш черните точки? наистина ли се махат? поне малко?
    наистина помага и наистина се махат и то доста поне при мен

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Препоръчайте ми руж ,марка,цвят. Много съм бяла.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    Луната
    Добре ли стои според вас черно кожено яке с бял плетен шал, които е на дупки и е триъгълен, ако има значение. Малко ми е странно кожено яке с такъв шал затова питам, пробвах ама нещо не мога да преценя дали стои добре...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Снимка ? (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Луната
    С лошо качество е , ама... http://prikachi.com/images/917/5522917a.jpg

Защо да е странно на мен много ми харесва

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някой да знае сайт, в който да има повечето неща от сайта на конвърс /освен самия сайт на конвърс :д/. Видях страхотни обувки, в не знам дали ги има.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Препоръчайте ми руж ,марка,цвят. Много съм бяла.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^За марки-Буржоа,Флормар,Севънтийн; най-вече първите 2 марки
    А щом си бяла,добре ще ти стоят светло-розовите,както и прасковените цветове. Много приятни такива цветове имат гореизброените марки,разгледай и ти,но далеч не ти препоръчвам да залагаш на много ярки или тъмни цветове за бялата ти кожа

Radiant, те са професионалните на Севънтийн. Хубави са, но за ружа не знам
    На орифлейммм ще има в следващия каталог (от понеделник) перли за озаряване/загар/руж мънички някакви, нови са + четка за пудра са 20лв . Самите перли са на грамаж колкото другите, но са по-дребни и повече. Замислям се
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Radiant, те са професионалните на Севънтийн. Хубави са, но за ружа не знам
    На орифлейммм ще има в следващия каталог (от понеделник) перли за озаряване/загар/руж мънички някакви, нови са + четка за пудра са 20лв . Самите перли са на грамаж колкото другите, но са по-дребни и повече. Замислям се
    Взимай ги,ако в момента имаш парите.Че и четка ще си имаш.
    Аз от тези на Ейвън не съм очаквала кой знае какво,защото попринцип не им харесвам продуктите,но се оказаха добри за парите си.

На орифлейм перлите са добри. Аз много ги харесвам, въпреки че ако си с по-светла кожа трябва да се внимава. Но придават много естествено излъчване.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Вземам ги ами, хем на мен са ми с отстъпката, ще ми излезе по-малко от 20лв ;д Hayashi, определено не съм бяла колкото теб
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://www.javari.co.uk/Skechers-Wom...rnid=217040031 според вас дали са подходящи за зимата? Страх ме е да не пропускат....
    http://www.javari.co.uk/Marco-Tozzi-...odes=217028031 тези харесват ли ви? Някоя да е имала нещо на Marco Tozzi, държат ли им нещата и заслужава ли си парите?

Първите ми изглеждат по-топлещи, вторите по-непропускливи. Тоя велур на първите ме съмнява, аз не го харесвам никак. Има някакви препарати, с които като си намажеш обувките и не пропускат.
    Абе, ти нали си от Варна Погледни магазина от ню йоркър по уличката надолу към областна управа в началото, вляво. В момента точно пише отвън, че имат промоция на чанти ;д Там имат много качествени ботуши, но са и скъпи. Но след като си способна да дадеш 55 лири, значи искаш хубави. Отиди ги разгледай ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://www.javari.co.uk/Skechers-Wom...rnid=217040031 според вас дали са подходящи за зимата? Страх ме е да не пропускат....
    http://www.javari.co.uk/Marco-Tozzi-...odes=217028031 тези харесват ли ви? Някоя да е имала нещо на Marco Tozzi, държат ли им нещата и заслужава ли си парите?
    Не съм носила обувки на марката, но вторите много ми харесват. Това, че са велурени съвсем не означава, че ще пропускат. Ботите, които си взех са велурени и не знам колко пъти вече ме валя здрав дъжд с тях и още не са пропуснали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си