- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
днес пак правих мъфини и станаха много хубави <3
и имам 4 по руски на теста, като се има на предвид, че руски никога не съм учила ^^
и нямам търпение да стане събота и пак да потеглим към мола :3 ахах стана ми някакъв навик всяка събота да ходя до мола
и ми се пуши, пък сега не може ;х защо по дяволите майка ми ми забрани да пуша в банята, ве![]()
http://ask.fm/iwwkaa
прекрасно се чувствам!
дано форумът не ми развали настроението : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Супер ден. Още по-хубава вечер..сега съм яко hornyАйде да излиза от тая баня беее
утре момчето ми идва и няма да мога да спя от вълнение, а в училище не зная как ще издържа, умирам от нетърпение, дано всичко се нареди
ПЕТЪК Е!
леко нетърпелив вече, остават ми още 3 дена в тази фирма, след което съм две седмици в отпуск и след това в новата.
Нямам търпение да дойде следващата седмица, колко неща имам да правя през почивката с нея хехе
Айде зачезвам на работа, лек ден на всички.
Утре - ТАРАНТУЛА!!!!! Нямам търпение да си взема вече тази принцеса (или принц) - http://thingsbiological.files.wordpr...iadult2011.jpg <3
Гушкава съм нещо. ;п Довечера има шанс да сме на пазар за хубави неща и ми е леко на душата.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Петък ххахаххаххаахахахаха. спане, спане, и пак спане.
доволнааа!
Гърлото ми дере, но въобще няма да му обръщам внимание. Ще помързелувам още малко, ще го изчакам и той да се събуди, ще направя закуска и после излизаме да пазаруваме за утре. Броя часовете до заминаването вече.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Хахахаха,милото ми не помнеше ,че има имен ден
Радвам се,че го изненадах и зарадвах! Моето гърло вече не ме боли,само съм сополива като за трима. Иначе ми е добре, минах през лекарката и сега мисля да си направя вкусни спагетки !!!!ОМНОМНОМ!
А ,ако успеем да се видим довечера,ще е Н-Е-В-Е-Р-О-Я-Т-Н-О!
maDamn
<3
Защо няма зима в тая Българийка? Не може този месец и другия да е такава жега.
http://www.youtube.com/watch?v=I-k33InYe6Q
Нещастен ли си от факта, че няма Зима ? 'Щото аз съм много щастлив, мразя Зимата !
Афффф, как може да си легна в 5 сутринта, и да стана в 10 без 15 ?!?!? Ай сиктир, ве !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
и аз това разправям, дееба
или да е лято и да е топло, или да е много студено, мразя мидъл сезони..
пък дано да не завали докато изляза, че ще умра , ако пак съм мокра цял ден
вече по 1 чифт резервни маратонки в чантата..
дано да се видим довечера с него, че ще се побъркам..не съм го виждала от вторник :/
липсва ми безкрайно многомиличкият той
Бе няма да е студено, бе ! Аааааа... Есен > all, казах !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Браво на мен, успях да се разболея AGAIN ..
Какъв ми е тоя шибан успех просто не ми е ясно.
И сега и на 8-ми ще съм болна, егати кефа.
Ще видя и пола, и всичко през крив макарон.
Поне малко се поуспокойх за утрешния тест.
Не е това, за което го мислех.
Ако ще ми дава точно такива въпроси, все си мисля, че не съм толкова тъпа да не се справя.
Липсва ми. Много при това.
И се учудвам от себе си, че още не съм му се развикала за това, че ме буди почти всяка вечер, когато се обажда.
Хм, това значи, че наистина го обичам..
ИСКАМ СНЯГ БЕ!
И КОЛЕДА!
И МНОГО ХРАНА!
И МНОГО ШОКОЛАД!
И МНОГО ЧЕРВЕНО ВИНЦЕ!
И МНОГО МНОГО ЛЮБОВ!
п.п Хубав петък на всички! <3
Без сняг и без коледа, за другото съм съгласен.
Офффффффф, изнервих се !
петъкпетъкпетъкпетъкпетък петъкпетък
Не е като през останалата част от седмицата да ми е особено натоварено, ама майната му - ПЕТЪК Е!
Ще се купонясва ли днес или не, още не се знае.
Ама така ме е треснал хормона, че направо не се трае.
Мисля да ходя да харча пари и да си изчистя стаята и да пусна пране, и да сготвя нещо свястно, че от една седмица се излагам с някакви омлети и други аламинути.
Въй, след две седмици трябва да се прибирам. :Д Не ми се прибира много, ама адски ми се яде леща и баница, и филии с лютеница и нормално сирене, та всъщност само заради манджата изпитвам желание да хвана самолета още сега.
И като се замисля, имам и ски почивка резерве, така че...
Ох, много съм многсловно днес, ама ми е толкова еуфорично и наспано и хубаво, че как да не плещя само простотии.
Пък и такова слънце пече навън <3 ав!!!
^ще вии дадем сняг назаем, тука вече 2 дни постоянно вали
доволна съм, щастливааа.
Стокхолм, Швеция, Скандинавия, Северния полюс хаха
Маги,прати една ,две топки насам, че ми е коледно и искам малко снежец
Иначе ми е по-добре. Дано успеем да се видим.Обичам си го <3
maDamn
грам не ми се учи, ама грам