.
Отговор в тема
Страница 74 от 141 ПървиПърви ... 246470717273747576777884124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 3520
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Понеже се отплеснахте, да си цопна питането и тук
    Не съм ги ползвала, но спиралата бих си я купила.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ^В тоя ред на мисли, винаги когато видя неподдържана лелка с много лъскава кола или телефон си помислям точно това. А пък в къщите им какво е ...... ужас.
    Аз това си го обяснявам като някакво избиране на комплекси. Имам предвид те си знаят, че нямат пукнат грош, обаче дай ся да се направим на много богати и си мислят, че като си купят нещо скъпо и се изфукат хората ще почнат да си мислят, че са богати, не че на някой му пука

Супер фен Аватара на gabi_94
    Някой може ли да изкаже мнение за новия фон дьо тен на Макс Фактор, фейсфинити 3 в 1? Пише, че е подходящ за всякакъв тип кожа, но предпочитам лично мнение, че са си 24 лева.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Здравейте,имам нуда от помощ,гледах сумати клипчета,но нищо не помогна.Имам леко мазна кожа,до сега използвах Дермабленд на vichy,но нещо вече много ми омазнява кожата.Имам нужда от много покривен фон дю тен,да е с матиран ефект, и и да става за мазна кожа,дайте мнение ,тавана е 100 лева. Ако може да ми кажете и добра основа също ще съм много благодарна.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    За 100лв какви фон-дьо-тени можеш да си вземеш... Пробвай Ести Лаудер- Дабъл Уеар. Аз го имах, сложих си няколко пъти и го дадох на мама. Наистина е адски покривен.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Double wear съвсем не мисля, че е за младо момиче като нея. Но, да, покривен е.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Здравейте,имам нуда от помощ,гледах сумати клипчета,но нищо не помогна.Имам леко мазна кожа,до сега използвах Дермабленд на vichy,но нещо вече много ми омазнява кожата.Имам нужда от много покривен фон дю тен,да е с матиран ефект, и и да става за мазна кожа,дайте мнение ,тавана е 100 лева. Ако може да ми кажете и добра основа също ще съм много благодарна.
    Не е ли по-добре, леко до средно покривен фон дьо тен и хубав коректор?

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Не е ли по-добре, леко до средно покривен фон дьо тен и хубав коректор?
    Имам леко покривен ,но не ми помага.Да идеята не е лоша но ми трябва най-малко средно покривен.А с коректора въобще не мога да сполуча.Ама то при мен е много сложно аз съм бъкана с алергии.Към лактоза,към белтъци,парфюми, трябва ми нещо много чисто ако така мога да се изкажа .
    PullMeCloser ще го сложа в списъка за разглеждане. Благодаря ти!

Град
    Луната
    Имам леко покривен ,но не ми помага.Да идеята не е лоша но ми трябва най-малко средно покривен.А с коректора въобще не мога да сполуча.Ама то при мен е много сложно аз съм бъкана с алергии.Към лактоза,към белтъци,парфюми, трябва ми нещо много чисто ако така мога да се изкажа .
    PullMeCloser ще го сложа в списъка за разглеждане. Благодаря ти!
    В този случай не знам, консултирай се с някой по-компетентен, иначе щях да ти препоръчам МАС.

На теб ти препоръчвам преди да купиш нещо да отидеш в магазина и да помолиш да ти отсипят от тези, които си си набелязала за проба.

За Revlon Colorstay съм чувала много добри мнения, и че е покривен. Но има предвид, че точно този е пълен с много химии вътре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз също бих ти препоръчала някой на МАС, но както са ти посъветвали и другите потърси си мостри и опитай продуктите преди да си избереш нещо))

А аз искам да питаш преди да си сложа ролките, за да се накъдря какви неща да трябва да си сложа на косата ? :Д :Д

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И реши, че това е най-подходящата тема за този въпрос?
    Everything changes, but beauty remains ...

Да?
    Последно редактирано от Kalu : 12-06-2012 на 14:09

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Kalu Виж мнението
    Да?
    Да не би да се чудиш дали да не си сложиш ФДТ или коректор на косата, да ти държи по-дълго прическата

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Да не би да се чудиш дали да не си сложиш ФДТ или коректор на косата, да ти държи по-дълго прическата

marrcandy , някой с естествени съставки Ако си алергична към толкова неща трябва доооста да внимаваш. Бих ти казала за този на Тианде, но не съм го пробвала, а и не знам как можеш да го опиташ на кожата си преди да го купиш. Hayashi, имат ли мостри?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Много ви благодаря за вниманието,много сте мили всички.Тианде за 1 път я чувам тази марка,да ви кажа и аз мислех да си взема на МАС студио фикс,мисля че беше най-покривния.Какво ще кажете за него? ползвали ли сте го? А това с тестерите съм го пробвала но не навсякъде ми дават,общо взето съм пробвала на Vichy,Bourjois,Loreal,само на тях съм намирала тестери.

Супер фен Аватара на fizzyg
    От МАС много хора се обриват,така съм чувала,особено щом си много алергична ..

Що не отидеш на дерматолог да ти препоръча нещо илииии като влезеш в магазина просто питай трябва ми фон-дьо-тен без това това това и това Майка ми така прави с кремовете.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да,дерматолога е добра идея.

Аз имам дерматоложка при която ходя вече 3 години,от когато ми се появиха тези ужасни алергии.Леко ме е страх да я питам защото тя много много не ми разрешаваше преди,но сега може и да ми разреши,благодаря ви много за съдействието )

По-добре да я питаш и да и обясниш, че искаш фон-дьо-тен и да изберете подходящ, отколкото да се криеш от нея и да избереш кофти за кожата ти.
    Може и алерголог да попиташ, ама не знам какво точно да го попиташ
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Kalu Виж мнението
    Да?
    Тази тема няма нищо общо с коса или прически!Питай в твоята тема за ролките, в темите за косата или прическите.

Повече от фен
    marrcandy, аз също съм с мазна кожа и досега съм най-доволна от Vichy Normateint и Dermablend, както и Clinique Stay Matte - последният е 40 и няколко лева: http://prikachi.com/images/345/5578345q.jpg

Можеш да опиташ и Mary Kay за смесена и мазна кожа: http://prikachi.com/images/352/5578352G.jpg

Имам ъпдейт по моя въпрос,днес когато се връщах от фитнеса минах през аптеката близо до него,в софарма тауър, и момичето ми предложи някакъв крем на биодерма,който бил основа и матирал кожата и ми даде тестер,и каза че няма нужда да си сменям фон дю тена след като вече съм начерила такъв,от който не се обривам.Та ако искате утре като го пробвам мога да ви напиша мнение.
    Отново много благодаря,че ми дадохте съвети, ще следя темата ви с много интерес ))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си