- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Аз това си го обяснявам като някакво избиране на комплекси. Имам предвид те си знаят, че нямат пукнат грош, обаче дай ся да се направим на много богати и си мислят, че като си купят нещо скъпо и се изфукат хората ще почнат да си мислят, че са богати, не че на някой му пука![]()
Някой може ли да изкаже мнение за новия фон дьо тен на Макс Фактор, фейсфинити 3 в 1? Пише, че е подходящ за всякакъв тип кожа, но предпочитам лично мнение, че са си 24 лева.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Здравейте,имам нуда от помощ,гледах сумати клипчета,но нищо не помогна.Имам леко мазна кожа,до сега използвах Дермабленд на vichy,но нещо вече много ми омазнява кожата.Имам нужда от много покривен фон дю тен,да е с матиран ефект, и и да става за мазна кожа,дайте мнение ,тавана е 100 лева. Ако може да ми кажете и добра основа също ще съм много благодарна.
За 100лв какви фон-дьо-тени можеш да си вземеш... Пробвай Ести Лаудер- Дабъл Уеар. Аз го имах, сложих си няколко пъти и го дадох на мама. Наистина е адски покривен.
Everything changes, but beauty remains ...
Имам леко покривен ,но не ми помага.Да идеята не е лоша но ми трябва най-малко средно покривен.А с коректора въобще не мога да сполуча.Ама то при мен е много сложно аз съм бъкана с алергии.Към лактоза,към белтъци,парфюми, трябва ми нещо много чисто ако така мога да се изкажа .
PullMeCloser ще го сложа в списъка за разглеждане. Благодаря ти!
На теб ти препоръчвам преди да купиш нещо да отидеш в магазина и да помолиш да ти отсипят от тези, които си си набелязала за проба.
За Revlon Colorstay съм чувала много добри мнения, и че е покривен. Но има предвид, че точно този е пълен с много химии вътре.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз също бих ти препоръчала някой на МАС, но както са ти посъветвали и другите потърси си мостри и опитай продуктите преди да си избереш нещо))
А аз искам да питаш преди да си сложа ролките, за да се накъдря какви неща да трябва да си сложа на косата ? :Д :Д
И реши, че това е най-подходящата тема за този въпрос?
Everything changes, but beauty remains ...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много ви благодаря за вниманието,много сте мили всички.Тианде за 1 път я чувам тази марка,да ви кажа и аз мислех да си взема на МАС студио фикс,мисля че беше най-покривния.Какво ще кажете за него? ползвали ли сте го? А това с тестерите съм го пробвала но не навсякъде ми дават,общо взето съм пробвала на Vichy,Bourjois,Loreal,само на тях съм намирала тестери.
От МАС много хора се обриват,така съм чувала,особено щом си много алергична ..
Що не отидеш на дерматолог да ти препоръча нещо илииии като влезеш в магазина просто питай трябва ми фон-дьо-тен без това това това и товаМайка ми така прави с кремовете.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз имам дерматоложка при която ходя вече 3 години,от когато ми се появиха тези ужасни алергии.Леко ме е страх да я питам защото тя много много не ми разрешаваше преди,но сега може и да ми разреши,благодаря ви много за съдействието)
По-добре да я питаш и да и обясниш, че искаш фон-дьо-тен и да изберете подходящ, отколкото да се криеш от нея и да избереш кофти за кожата ти.
Може и алерголог да попиташ, ама не знам какво точно да го попиташ![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
marrcandy, аз също съм с мазна кожа и досега съм най-доволна от Vichy Normateint и Dermablend, както и Clinique Stay Matte - последният е 40 и няколко лева: http://prikachi.com/images/345/5578345q.jpg
Можеш да опиташ и Mary Kay за смесена и мазна кожа: http://prikachi.com/images/352/5578352G.jpg
Имам ъпдейт по моя въпрос,днес когато се връщах от фитнеса минах през аптеката близо до него,в софарма тауър, и момичето ми предложи някакъв крем на биодерма,който бил основа и матирал кожата и ми даде тестер,и каза че няма нужда да си сменям фон дю тена след като вече съм начерила такъв,от който не се обривам.Та ако искате утре като го пробвам мога да ви напиша мнение.
Отново много благодаря,че ми дадохте съвети, ще следя темата ви с много интерес))))