- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Абе вие добре си говорите,но правите ли си сметката,че на Икаров е 30мл за 7лв,а на Наши е 125мл за 31-2лв (зависи от салона,видимо). Защото математически погледнато30мл е 4 пъти (дааже малко повече) по-малко от 125мл и като сложим тези 4 пъти по 7лв става 28лв. И какво имам предвид: не е ли по-разумно да дадете 5-6лв повече,за нещо,което знаете,че е чисто или да не ги дадете и да не получавате желаното действие?
![]()
100мл е и го взех за 39 колкото е в сайта, но пак бих ги дала! Момичетата много ми се карахаНе можела ли съм да дам 10 за кристали , вместо 40 за това нещо
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оооф,100мл ли ее
Ей тъкмо малко да се навия и ..
Фък,вярно,не винаги имаш парите,макар че сега като разбрах,че е 100мл.. имам ги в момента,но няма да ги дам![]()
Благодаря за отговоритеАз попринцип мога да си събера пари, но ще стане по Коледа а сегашното ми масло свършва и ми трябва някакъв заместител за маските
Това на Наши от къде се купува?
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Ами аз поне 2 пъти в седмицата си мажа косата с някакво масло, а това на Икаров е 30 мл, които не са ми достатъчни на мен, следователно... ако искам да се мажа всяка седмица с него, ще трябва да си го купувам всяка седмица.
Казвам как е при мен, при мен се отмива съвсем лесно каквото и да е, от 1 път с шампоан, просто разликата е в корените ми. И с рациново масло съм се мазала и даже мога да кажа, че ми действаше много добре, в сравнение с тези на Икаров. Освен това тукашните масла са в пъти по-качествени от тези в Бг, и по-специално Икаров даже са на що-горе същите цени, даже количеството е много повече. Същите тези дето ги ползвам съм ги мяркала в бг сайтове на петорни цени, така че това с цените си е доста относително, 10 лв., което е 4 паунда за мен са си напълно нормална цена за зехтин например.
fizzyg е права, като почне да се смята излиза същото като цена, същата работа като с професионалните шампоани, балсами, маски бои и каквото се сетиш още
И аз не споря просто казвам какво мисля, евтиното винаги излиза по-скъпо![]()
Икаров поне това, което аз имам, е 55мл.Nashi го купих от фризьорски салон и не бих го слагала в маски, че ще свърши до края на месеца ;д Само бих си капвала по капка-две на косата
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моето на Наши си го купих от фризьорката ми, 100мл. за 39лв. и го използвам самостоятелно. В маските си слагам от маслото на Икаров, но е имало доста случаи, когато и него съм използвала самостоятелно. Ти можеш да си вземеш за маски и други масла- бадемово, от пшеничен зародиш или нещо друго, което си харесаш.![]()
Бих те посъветвала да се отидеш при дерматолог. Преди време и аз бях така- сърбеж, дразнене, започна да ми се лющи скалпа, чак ранички по главата ми се бяха появили. Реших да си записвам час при лекар, положението беше ужасно. Един ден влизам в банята и виждам шампоана на баща ми- на Шаума, мъжки против пърхот, и се измих с него, като си помислих, че нямам какво да губя, така или иначе ще ходя при лекар. За мое огромно учудване, този шампоан ми подейства, след първото измиване се успокои скалпа, а след второто и пърхот вече нямах и косата ми спря да капе. Не знам дали и при теб ще подейства. Принципно е най- добре да се консултираш с лекар, не се знае откъде идва проблемът ти и не искам да те подвеждам, просто споделям какво се случи с мен![]()
^Имаш мъжка коса![]()
Аз съм казвала по-горе, шампоаните си ги редувам, но главно съм с Кетозал, който е медицински, защото другите ми образуват пърхот.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ха ха Голяма сладурана си!Наистина, не знам как така ми подейства. В началото на пролетта пак имах проблем със скалпа, но в по-лека форма. Тогава си купих пак мъжки шампоан от фризьорката ми, професионален, за чувствителен скалп и ми подейства. Сега пак съм си взела, но някакъв активиращ растежа, пак професионален мъжки, чакам да мине месец, за да му видя действието. И аз от много масови шампоани получавам пърхот, особено от тези, които съм купувала от България. Може би тук е мястото да изразя съгласие с мнението на Малка сладка, че има разлика в качеството на продуктите в Бг и в чужбина. Един и същ шампоан съм използвала /единия от Бг, а другия от чужбина/, от този от Бг не бях доволна, а от другия- бях. И на шампоана от чужбина не пишеше 'ELSEVE', а 'ELVIVE'. Дори имам и друг, на който пише 'ELVITAL' , но не знам дали ще го използвам скоро. Всичките са си на L'OREAL.
Между другото, намазах си косата с маска, но само от готовата ми смес, мързеше ме да прибавям жълтък, кисело мляко и т.н. Пък и нещо не ми действат много добре яйцата и млякото, изсушават ми косата. Ще постоя така 2-3 часа.
Много ясно, че ще са различни качествата! Виж праховете за пране и омекотителите примерно. Майка ми ходи на екскурзия в Турция и донесе едни омекотители ... то аромат ти казвам <3 Тук примерно (Варна) си имаме магазин, в който има перилни препарати и разни подобни козметики внос от чужбина.
Въпросът ми е това арганово масло сега може ли да ми слепне ако имам цъфнало или да не разчитам?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много съжалявам, че трябва да го кажа, но цъфналото няма да се слепне от каквото и масло да ползваме, ако ще и 1000лв. да сме дали. Само ножицата го оправя![]()
Сега ще се къпя и Nashi-то арган на мокра коса ли да го сложа после или след сешоара и преди пресата ?? Или да я оставя да поизсъхне леко и после арган, сешоар, преса, ама така ще измръзна .. ;/ ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами аз си го слагам на мокра коса и изчаквам малко, защото пише, че задържа влагата в косъма. След това се суша със сешоара и накрая изправям с пресата.
http://apteka.framar.bg/30022967/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Това беше моето, не съм виждала да имат 55 мл., иначе щях да си го взема. Аз пък бих си го слагала и в маски и вместо кристали, и за кожа, а бе за всичко. Много е хубаво аргановото масло /по принцип/.
За аргановото не споря, моето е друго и е 55млТо е много хубаво, ама всеки месец по 40 лв ...... ;дд мерси
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз за това казвах, че е боклук на Икаров, не за някое друго. Ами да, много е скъпо в България, както всяко друго нещо...
Толкова мекичка да стана косата ми и се изправи само със сешоара (дръпнах я все пак малко с пресата де) много доволно съм ^^ И обемче имам
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, днес бях да си купя арганово масло и си взех една голяма ампула '' активатор за коса с жен шен '' . Имаше ампули '' Арганово масло '' от тях имаше само една а аз нямах дребни. Продавачката каза че се слага в маски и се отмива. Другия път като ходя ще си купя. Май това бяха ампулите http://www.cbn.bg/store/OliVital-pro...ypage.tpl.html , а аз си купих такава http://cbn.bg/store/FloryVital-produ...ypage.tpl.html
Аз аргановото го слагам и след преса/накъдряне.Не се притеснявайте, няма да я омазни.Гледам, че в youtube така правят и аз пробвах и съм доволна.![]()
от кои кристали сте доволни? аз никога не съм ползвала и не виждам и много смисъл в тях, по-добре някое хубаво масло или нещо друго, но все пак се замислям дали за не си взема?
и да питам един глупав въпрос: домашните маски има ли проблем като се правят на малко мръсно, съвсем леко омазнена коса?![]()