.
Отговор в тема
Страница 16 от 20 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 492
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Йо, йо, йо, Лат ъП ма нигас.

Кой е на училище ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Banned Мега фен
    никой ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от IFFVO Виж мнението
    И при нашата е много трудно да се изкара 6, за изпитване не толкова, но стане ли въпрос за контролно, считай, че ще имаш най-трудните въпроси, жената сама си признава, че прави трудни контролни. Но пък аз съм й свикнал, тей че гледам да внимавам в час колкото се може повече, защото на тоя материал инак няма да стане

Сериозно ли т'ва за Клетката ти е интересно? Трябва да изкарам 6ца, но тоя материал не знам как ще стане. Малко ме обнадежди с твоя пост, де, тенк ю
    ами да... особено генетиката е толкова лесна... като са ти дадени примери + някоя друга схема кое му е сложното... нда.. няма проблем... просто трябва да си обясниш нещата,а не да се мъчиш да ги запомниш.. моя съвет е да разказваш урок по схема/картинка.. така е супер лесно,виждаш кое от къде идва и кое как става и по-важното е че запомняш.. не веднъж ми се е случвало да не съм учила даден урок на тест и да направя връзка с предишните и картинката,която сме разглеждали като сме взимали урока.. така по пътя на логиката стигам до верния отговор ... спокойно,нищо не си видял от биологията... ако знаеш колко милиона по-трудни неща има по биология .. айде успех

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    о.О добре... сериозно нещо е прецакано.. изтърках около 20 съобщения,имах около 5-6 за 2-3 дни и пак няма място ?! .. сега трия ;д

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами да... особено генетиката е толкова лесна... като са ти дадени примери + някоя друга схема кое му е сложното... нда.. няма проблем... просто трябва да си обясниш нещата,а не да се мъчиш да ги запомниш.. моя съвет е да разказваш урок по схема/картинка.. така е супер лесно,виждаш кое от къде идва и кое как става и по-важното е че запомняш.. не веднъж ми се е случвало да не съм учила даден урок на тест и да направя връзка с предишните и картинката,която сме разглеждали като сме взимали урока.. така по пътя на логиката стигам до верния отговор ... спокойно,нищо не си видял от биологията... ако знаеш колко милиона по-трудни неща има по биология .. айде успех
    Вие сте, на клетката. Ние още се влачим на липиди.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от IFFVO Виж мнението
    Включвам се и аз в темата :P Искам да попитам някой дали е правил контролно по Литература на Дон Кихот, Хамлет и Тартюф? Защото нашето класно ще бъде именно на това, понеже нямаме блок часове и няма как да ни дадат ЛИС. Въпросите ще са с отворен отговор и доста се притеснявам, защото от това ми зависи оценката за срока. Някой ако е правил подобен тест да каже въпросите... : )
    Ние правихме класна на Дон Кихот.Аз правих есе.;д

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ние правихме класна на Дон Кихот.Аз правих есе.;д
    Eх и аз да бях имал този късмет есе на До Кихот, но уви падна ми се интерпретативно съчинение на Хамлет :/.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    Айде, мерси....и на теб...И весели празници на всички! Малко почивка сега и догодина глей' к'во стаа

Първо, весели празници на всички хохо... И така от доста време не съм влизала в тая тема, та да попиша малко и аз ..Значи тая година по математика положението е трагично 3 4-ки и една 5 -.- Садвам..Как ще ги оправям не знам, а уж исках да се стягам, защото ми писна госпожата като връща контролни и да казва на сульо и пульо колко добри са им работите, а на мен нищо. Дъъ та аз съм добра ученичка, ама с тая математика.. Просто ме мързи не е да кажеш, че взимаме мн трудни неща.Иначе по другите предмети съм доволна.. По-руски доста добре тая година стегнах се и резултатите са на лице..По БЕЛ всичко е ток и жица хаха Етика и право госпожата я нямаше сума ти и време и бяхме със студентка..Леле баси пича честно, ма тъпия ми клас не оценява даскалите и си разговаряхме 5 човека с нея..По разказвателните върви работата..Обаче тая по география как ме дразни ! Значи от целия клас слушаме 3-4 човека включително и аз , а тая пачавра на мене се кара , а имах добро мнение.. По история е мега взискателна и в същото време скучна и си уча само вкъщи.. Кофтито е че дава много детайли и 6-ца да изкараш е почти невъзможно.. Само на доклад може , ама доклада дори не е по избор -.- По биология ни се пенсионира учителя, а при него се изкарваха лесно оценки и са като се пенсионирап оследните 2 седмици нямахме биология и тря да наваксваме, а кой знае къв взискателен цербер ще ни сложат..По химия тая не преподава, ама дава баси контролните ;x По физика направо боготворя госпожата.. Толко добре преподава такъв пич, ама другата година май пак ще върнат старата, при която не се учеше -.- И те така .. Много се притеснявам дали ще вържа 5,50 първи срок ;( А за драмите и интригите в даскалото като цяло да не говорим.. Пък и в моя случай, как може да си харесам някой от даксало .. Направо съм прокълната.. Ма поне обичам понделниците вече хаха
    И така тва е моя роман
    П.п Обичам земните зодии особено козирози ;д

Banned Мега фен
    ^ ужас.. с тебе няма да се разберем

математиката - никога ама наистина никога не съм отваряла учебник по математика,едно правило не знам... просто като ми се обясни и го схващам... толкоз .. супер лесно е... ако ти е трудно реши повече задачи и си 6

иначе с тая по география и аз не се разбирам мн мн,нищо че имам 6

Ама знам че са лесни.. Наистина са лесни обаче или не се упражнявам достатъчно, или просто на контролни се панирам.. Не знам и един път бях на дъската и се панирах и забих и свърши часа и не успях да си я дореша -.-
    А що да не се раберем заради зодиите ли ? ;д Или заради математиката ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от purplegrass Виж мнението
    Ама знам че са лесни.. Наистина са лесни обаче или не се упражнявам достатъчно, или просто на контролни се панирам.. Не знам и един път бях на дъската и се панирах и забих и свърши часа и не успях да си я дореша -.-
    А що да не се раберем заради зодиите ли ? ;д Или заради математиката ?
    зодиите ;д .. не им вярвам много много,но определено с рогати не се разбирам ;д и то по точно твоята зодия..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Това е защото си рак. И ние не те понасяме.

//зодия телец, асцедент стрелец, луна в козирог.

Я да видиш, намерих човек с моя асцендент. ^
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Ама, аз не съм козирог хаха Просто много им се кефя..Иначе рогато овенче съм ;д асцендента ми е дева луната ми е във везни

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Време е и аз да се включа.
    Напоследък изключително много ме мързи, радвам се, че сме ваканция. Класните вече минаха, останаха само контролни за оформяне.
    Ами вие как се оформяте за срока? При мен се очертават общо взето само петици и май няма да има стипендия втория срок. :/

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

И аз съм между 5 и 6 за срока, ама имам време след ваканцията да се стегна малко и да изкарам още някоя 6ца. Така де някой лев от стипендия никога не е в излишък xD

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ама ееее много се изложихте
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мдаа...
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    искам марти и криси да пишат тук до 1 ден, в противен случай започвам се цупя!
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    няма няма няма,цупливи хора - не ! .. как си ? пиши на лс ако искаш ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Това е защото си рак. И ние не те понасяме.

//зодия телец, асцедент стрелец, луна в козирог.
    мен ? стегни се ...

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    искам марти и криси да пишат тук до 1 ден, в противен случай започвам се цупя!
    нях нях! няма да се цупиш :д
    мога да започна с това, че днес получих първата си 2-ка за тази учебна година
    хубавото е, че не ми влияе особено на срочната оценка, така че не е кой знае какво
    вие как сте, набори? :3
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе малко закъсняхте, ама нали сте мои хора, ще ви простя
    sapphire5

Banned Мега фен
    абе малко закъсняхте, ама нали сте мои хора, ще ви простя
    еее начи ;д нищо не ти убягва ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си