- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
Йо, йо, йо, Лат ъП ма нигас.
Кой е на училище ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
никой ;д
ами да... особено генетиката е толкова лесна... като са ти дадени примери + някоя друга схема кое му е сложното... нда.. няма проблем... просто трябва да си обясниш нещата,а не да се мъчиш да ги запомниш.. моя съвет е да разказваш урок по схема/картинка.. така е супер лесно,виждаш кое от къде идва и кое как става и по-важното е че запомняш.. не веднъж ми се е случвало да не съм учила даден урок на тест и да направя връзка с предишните и картинката,която сме разглеждали като сме взимали урока.. така по пътя на логиката стигам до верния отговор ... спокойно,нищо не си видял от биологията... ако знаеш колко милиона по-трудни неща има по биология.. айде успех
![]()
Първо, весели празници на всички хохо... И така от доста време не съм влизала в тая тема, та да попиша малко и аз ..Значи тая година по математика положението е трагично 3 4-ки и една 5 -.- Садвам..Как ще ги оправям не знам, а уж исках да се стягам, защото ми писна госпожата като връща контролни и да казва на сульо и пульо колко добри са им работите, а на мен нищо. Дъъ та аз съм добра ученичка, ама с тая математика.. Просто ме мързи не е да кажеш, че взимаме мн трудни неща.Иначе по другите предмети съм доволна.. По-руски доста добре тая година стегнах се и резултатите са на лице..По БЕЛ всичко е ток и жица хаха Етика и право госпожата я нямаше сума ти и време и бяхме със студентка..Леле баси пича честно, ма тъпия ми клас не оценява даскалите и си разговаряхме 5 човека с нея..По разказвателните върви работата..Обаче тая по география как ме дразни ! Значи от целия клас слушаме 3-4 човека включително и аз , а тая пачавра на мене се кара , а имах добро мнение.. По история е мега взискателна и в същото време скучна и си уча само вкъщи.. Кофтито е че дава много детайли и 6-ца да изкараш е почти невъзможно.. Само на доклад може , ама доклада дори не е по избор -.- По биология ни се пенсионира учителя, а при него се изкарваха лесно оценки и са като се пенсионирап оследните 2 седмици нямахме биология и тря да наваксваме, а кой знае къв взискателен цербер ще ни сложат..По химия тая не преподава, ама дава баси контролните ;x По физика направо боготворя госпожата.. Толко добре преподава такъв пич, ама другата година май пак ще върнат старата, при която не се учеше -.- И те така .. Много се притеснявам дали ще вържа 5,50 първи срок ;( А за драмите и интригите в даскалото като цяло да не говорим.. Пък и в моя случай, как може да си харесам някой от даксало .. Направо съм прокълната.. Ма поне обичам понделниците вече хаха
И така тва е моя роман
П.п Обичам земните зодии особено козирози ;д
^ ужас.. с тебе няма да се разберем
математиката - никога ама наистина никога не съм отваряла учебник по математика,едно правило не знам... просто като ми се обясни и го схващам... толкоз .. супер лесно е... ако ти е трудно реши повече задачи и си 6
иначе с тая по география и аз не се разбирам мн мн,нищо че имам 6
Ама знам че са лесни.. Наистина са лесни обаче или не се упражнявам достатъчно, или просто на контролни се панирам.. Не знам и един път бях на дъската и се панирах и забих и свърши часа и не успях да си я дореша -.-
А що да не се раберем заради зодиите ли ? ;д Или заради математиката ?
^Това е защото си рак. И ние не те понасяме.
//зодия телец, асцедент стрелец, луна в козирог.
Я да видиш, намерих човек с моя асцендент. ^
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ама, аз не съм козирог хаха Просто много им се кефя..Иначе рогато овенче съм ;д асцендента ми е дева луната ми е във везни
Време е и аз да се включа.
Напоследък изключително много ме мързи, радвам се, че сме ваканция. Класните вече минаха, останаха само контролни за оформяне.
Ами вие как се оформяте за срока? При мен се очертават общо взето само петици и май няма да има стипендия втория срок. :/
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
И аз съм между 5 и 6 за срока, ама имам време след ваканцията да се стегна малко и да изкарам още някоя 6ца. Така де някой лев от стипендия никога не е в излишък xD
ама ееее много се изложихте
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
искам марти и криси да пишат тук до 1 ден, в противен случай започвам се цупя!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
няма няма няма,цупливи хора - не ! .. как си ? пиши на лс ако искаш ;д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
абе малко закъсняхте, ама нали сте мои хора, ще ви простя![]()
sapphire5![]()