- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли започнали връзка от разстояние и бихте ли се борили, за да я запазите?!
дрънци."Очи, които не се виждат се забравят"
Не е вярно това нещо.
maDamn
Връзка от разстояние не означава само интернет. Бих, стига да знам, че си заслужава да бъда с този човек.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имам приятелка, която започна връзка с момче по интернет. Запознаха се. Сега имат силна връзка, виждат се рядко, но много се обичат и държат един на друг, така че съм свидетелка, че такава връзка може да съществува. Аз обаче не бих започнала връзка с човек, преди да го видя или да бъде от разстояние.
Нито бих започнала такава връзка,нито бих се борила за нея. Мина времето,когато мислех,че 'за любовта граници няма'. Истината е ,че 'любовта иска присъствие' и това е.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
хората не винаги са прави,например?
Споря защото съм ставала свидетел на хора,които не са се виждали маса дълго време,ама не са спрели да се обичат.Не виждам поради каква причина реши ,че парадирам,че на всичкото отгоре и с остроумие? Не съм дала повод , за да правиш наченки на заяждане.
maDamn
Всяко правило си има изключения.
За някои е вярно твърдението "Очи, които не се виждат се забравят", за някои не е.
Не, виж, просто това е теория, която е изпитвана дълго време и не знам конкретно за какъв случай ми говориш, но едва ли връзката на въпросните хора е продължила без някой да кръшне през времето когато са били разделени. Даваш ми някаква уж случка от живота, но реално не се подкрепяш с аргументи, и защо да ти вярвам? Просто искаш или не с течение на времето спира да ти пука за тоя човек. Живота е твърде кратък, за да чакаш някого, с когото комуникираш само чрез скайп, телефон и др. екстри... Реалният контакт е на първо място.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Аз ще ти дам ситуация.
Момиче в 10 клас се влюбва в брата на своята най-добра приятелка, по-голям с 2 години (мисля). Той заминава да учи в Англия, тя е тук. Той си идва веднъж на 3 месеца, чуват се всеки ден, пишат си, общуват, много хубава връзка като за разстояние. Познавам и момчето, през ум не би му минало да изневери. На нея - още по-малко. Участваше в разни организации, извънкласни дейности, срещала е много хора, доста момчета, но не можеше и да се загледа в друг. Момичето е набор '93 и завърши. В момента е в града на любимия си и са заедно. Ама те си знаят колко мъчително са ги изкарали тия 2 години.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имал съм сериозна връзка от разтояние . Виждахме се почти всяка седмица , но смея да твърдя ,че беше най-съдържателната ми връзка . И съжелявам ,че ще го кажа , но е безпреспективна такава връзка . Но понякога съдбата си прави такива шеги . Ама то не е шега , а гавра . Сега тя е с друг от доста време и се надявам да е щастлива , защото е единственото момиче, което съм обичал истински. Така че който не го е изпитвал на собствен гръб , няма право да коментира![]()
да
Верно си е
Добре, и аз ще си кажа историята. Да не кажете, че се говори само за приятелки и познати. Ето я моята история съвсем накратко, някои от тук я знаят.
С приятелят ми се запознахме в неговият град, от където е и баща ми. Съвсем случайно беше, общи познати. Когато щях да си ходя вече, приятелят ми ми каза, че ще дойде при мене в моя град. Аз разбираемо първо не повярвах, той едва ме познаваше. След 2 седмици той дойде в град, в който си няма никого, той буквално дойде заради мен. Прекарахме един прекрасен уикенд, разбрахме се, че ще опитаме да бъдем заедно, въпреки 200те км, които ни деляха. Виждахме се всяка седмица и двамата пътувахме много. Вече сме 2 години и 8 месеца заедно, а от 1 година живеем заедно в неговия град.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Отлично
загубена кауза - имал съм няколко такива и просто няма смисъл
да, времето ще покаже.
Ако човекът си заслужава, ще се бориш.
Преди да , повече не. никога отново.предпочитам живия контакт
Не ако става дума за "интернет връзките" със момиче,което не познавам лично и съм се запознал във нета,това за мен не е никаква връзка не ми допада идеята гледам реалистично на нещата