- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Всъщност май само аз имам на Лакме от тези, които пишем в темата.Косата се изправя много по-лесно с него, НО става твърда.Иначе съм много доволна, но щом Кати не иска да става твърда...
Имам и един спрей-балсам без отмиване на ApHogee, който има и защита от топлината...и него ползвам понякога.Хубав е.ApHogee си имат и специален спрей за топлинна защита.Сигурно и той ще е хубав.А и са евтини нещата им.Спрея е 9-10 лева.
strawberry88 , YSMF
Благодаря ви, момичета ;*
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Браво на теб! Ами не е, че не ни интересува, все пак тази тема е за това. Аз лично започнах да си правя маски и да си поддържам косата много повече в последно време, като мацките тук ме мотивираха. И сега някой, който не ме е виждал примерно 2 месеца и "О, косата ти е пораснала много!", "О, какво ти е на косата, преди ти беше много суха?" и някакви такива! Така, че браво, че ти е пораснала!))))))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Момичета, забравих да кажа на дядо днес да ми купи тривитаминол ;(((((((((((. В неделя трябва да си правя маска без него.. :@ Сряда почивен ден ли е ?
Еми парви си маски без тривитаминол.Пак ще има ефект.![]()
Мда.. а и може ако сряда не ходя никъде да си измия косата в четвъртък.Ще го преживея някак :Д
А четвъртък ще мога ли да си взема, почивен ден ли е ?
Днес забелязах колко всъщност е отрязала леля ми...сега съм с коса до раменете. Утешавам се с това, че къса, но здрава коса е по - добре от нацъфтяла и малко по - дълга такава.
btw спечелих преса на макадамия..май ^^
Последно редактирано от YSMF : 12-21-2012 на 14:34
оф.... сряда си отложих поръчката от златна рибка,защото нямаше да мога да я взема... за днес я промених и понеже съм си надолу с главата днес и всичко е супер тъпо стана така : бях поръчала кристали на Лакме + балсам Макадамия,подарък мостра маска .. в деня на подаръците и трябваше да имам и друг подарък т.е. 2ри,заради деня.. ами да ама не знам какво е станало и на мястото на балсама са ми пратили масло 10мл. + че нямам подарък.. апфффф ... пиша ви само да си излея мъката
![]()
А аз съм алергична към Иноа, намерих си цвят, дадох 24 лева и накрая ми червенее зад ушите заради теста. Фък, гадно се е получило.
а да.. иначе честито и да кажеш доволна ли си..
Абе може и да не съм аз, но се надявам ;д Чакам уточнение коя точно Виктория Петрова е победител, но им писах все пак. ;д
Аз съм ;д Днес ще пробвам шампоана за мазна коса на Лакме, после маската на Шварцкопф ^^
Здравейте, момичета. Реших да пиша тук, защото 100% има такава тема вече, но не мога да я намеря. Става дума за боядисване на коса, така че май съм на правилното място. : )
Досега единственото нещо, на което съм навивала майка, беше черен оцветител. Нищо не стана. Косата ми е много дълга, гъста и тъмно кестенява, не търпи преси, лакове, оцветяване и подобни неестествени за нея неща. От доста време обмислям да се боядисам. Винаги съм знаела едно - ако се реша, то ще бъдат само краищата, защото това все пак е огромен стрес за нея и като заприлича на метла, ще я отрежа и след една-две маски ще си е перфе. Та сега се зарибих по омбре кичури.
http://littleoceaneyes.typepad.com/....26fa970b-800wi
http://3.bp.blogspot.com/-yHC8-ofxhF...en-dip-dye.jpg
Решена съм вече, че ще е този цвят. Чудех се много между това тюркоазено или светлосиньо, но светлосиньото не стои добре на тъмни коси.. пък и очите ми имат всички нюанси на зеленото.
Големият проблем е, че се преместих на другия край на града и още си нямам нова фризьорка. Минах през един фриз. салон до нас и като ми казаха, че искат 50лв. за изсветляване и боядисване се отказах да правя каквото и да било. Та, сега започвам с въпросите.
1. С какво да се изсветля? Приятелките ми казват, че само супра ще свърши работа за моята коса, но това е буквално унищожение..искам да остане нещо, което да боядисам все пак. Едно момиче от училище се направи цялата със супра и косата й окапа и оттогава ме е страх да я чуя тази думичка ;д
2. Как, под ягодите, да се сдобия с такъв цвят боя за коса?! Обиколила съм сигурно 10 магазина и ме гледат супер странно като чуят тюркоаз.. Четох много в интернет за различни начини да се боядисаш в зелено, освен с боя, която явно трудно се намира. Първият вариант е гранофурин, но той бързо се измива и много цапа.. Вторият вариант са оцветителите за бяла коса на бабите, но не знам от къде, как, какво, защо.. Като питам познати всички ми казват вземи си оцветител от на тъмно и не се занимавай. Нямам намерение да дам пак 15лв за оцветител, от който нищо няма да се получи, а ако се получи ще е за много кратко и със сигурност ще е коренно различно от цвета на снимките.
Въпроса е каква да е боята. Знаете ли марки, които предлагат такъв цвят? Колко приблизително струва? Ако знаете за някой естествен оцветител, който би се задържал повече от 2 седмици на тази непокорна коса, ще съм ви много благодарна.
Благодаря ви, ако сте стигнали до този ред, защото поста стана доста по-дълъг, отколкото очаквах![]()
Абе къде ги гледате тия подаръци и мостри от рибката?????Аз никъде не виждам такова нещо, че да си избера какви точно да са и да ми пратят.Поръчвала съм 2 пъти от там.Първия път ми пратиха мостра без да съм я искала.Няма лошо де.А втория път абсолютно нищо не ми пратиха.Аз мислех, че винаги дават мостра. :/
Ягодке, променили са сайта и сега като поръчаш и дадеш в стъпките напред по някое време ти излиза едно списъче отдолу с мостри. Иначе подаръците бяха за един ден като промоция.))
cvetytm ще ти се наложи да отделиш повече пари... няма как да искаш да стане всичко за 20 лв. естествено ако не искаш да ти окапе косата.. моя съвет е да идеш на фризьор,да покажеш снимка,те ще ти направят боята-защото предполагам с такъв цвят не разполагат и ще трябва да смесват,да те боядисат,да отделиш около 30-40лв. + да ти кажат с какво да поддържаш цвета... това е ако искаш да си запазиш косата до колкото е възможно.. аз лично с обезцветяване и точно такъв цвят не бих си правила експерименти.. а лекарството за зеленото си става зелено,а не тюркоазено
баси сложния живот водите![]()
Търся този цвят или нещо подобно.
Боята е Иноа, цвета 7.34, но съм алергична, а наистина ми харесва.