- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Аз съм с този цвят вземам си на Гарниер тъмно русо.4лева е боята,но поне не ми пада цветът.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Момичета дайте малко повече информация за горчицата в маските. Доволни ли сте? Всякакво горчица ли става ?
не съм прочела всичко но моля някой да ми помогне.Имам пърхот от около 2 месеца,мия косата си с катранен шампоан но действието е още на нула ако може ми препоръчайте шампоан маска или лусион.Благадаря предварително !
А една бивша съученичка си беше купила преса,с която да си изправя косата мокра,защото имаше някакви дупки отстрани и това все още не мога да го проумея.. толкова много се гори косата,че ..
дам и моята белисима става и на мокра коса ( така пише,че може да се използва) но не я ползвам... а не знам кога ще се прежаля да си направя цялата коса с ретро,че едно лак,друго гори,3то за не повече от 1 ден.. абе хаос...
иначе аз днес ще спа намазана със стимулант,а следващия път най-вероятно с маслото макадамия.. според вас ще ми стигнат ли 10мл. за цялата коса,защото аз силно се съмнявам
Здравейте , може ли някой да ми каже тази преса за коса на Белисима -Ultimate Pro 220 може ли да къдри ? - http://prikachi.com/images.php?images/419/5641419c.jpg
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Значи има надежда да намеря ;д
Мисля, че http://zlatnaribka.com/777-sredno-ru...l#.UNYN1uQbdjM е най - близо и ще си я взема.
Ох, заредили са рибката с неща на Шварцкопд <3 :Д
А коя хубава преса може да къдри имам предвид на Филипс , Ремингтън и Белисима , моля отговорете спешно ее ;ss
Моята е sleek & curl на Ремингън и го може.
Маша си вземи по-добреНикога не ми е харесвало как стават къдриците с преса, личи си разликата .. деазнам, може би просто по-трудно се правят.
При следващите излишни пари аз си вземам дебела маша![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Фък,според мен също няма да ти стигне,така че си го пази след баня,на мокра коса да си слагаш по малко в краищата![]()
wiiwa,горчицата подобрява кръвообращението на главата,защото я загрява,и така стимулира растежа на косата.
Ти какво стана с шампоана на Тианде,ползваш ли го,доволна ли си,имаш ли някаква промяна в косата?
И аз да питам. Ако си направя тест за алергия към боя, но зад ухото ми съм получила алергия, а на ръката не, на кое да вярвам?
А и ако някоя се е боядисвала с боя на Макадамия, ако може да ми шише на ЛС. Сещам се, че имаше в темата, но за никове не се сещам.
Утре ще си правя маска за коса,дано да ми остане време,че утре трябва много внимание да си обърна по мене си,на всичкото отгоре съм на РД иии дано остане време да си направя замислената маска,да не се обърка пак нещо.![]()