.
Отговор в тема
Страница 17 от 72 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1800
    Напълно съгласна съм!

Аз лично не знам смисъла. Идеята ми беше, че той си го знае и за него има смисъл и му е през органа, над който е татуировката дали другите виждат смисъла. И освен това е леко чалнат
    Цветенца и пипирудки така да мразя! Доста мои познати ми обясняват, че трябвало това да си направя, щото видиш ли съм била момиче/жена и трябвало да е нещо по-женствено ;д
    За пръстите съм съгласна, а и се разлива бързо. На вътрешното между самите пръсти ли имаш предвид, аз нещо такова разбрах? На мекичкото? Там май няма да се вижда.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Това е решението :Д Да говорих за вътрешното между пръстите

Rick Genest тооооооооооллкова да ме радвааа !
    Там май ще боли обаче?? нз
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

А дали областта под и между гърдите (ребрата и гръдния кош) е галкова болезнена за татуиране, колкото бива описвана? И още: в студиото за татуировки пред теб ли отварят иглите и на мига преди самата процедура или е по - добре сама да си закупя иглата? И ако е така, то можете ли да ми посочите подходящ сайт или магазин, от който мога да я купя?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Това е решението :Д Да говорих за вътрешното между пръстите
    Маце, малко ще се вживея в ролята на майка ти, ама... мисли!
    Пръстите/Дланите се изпотяват лесно. Откъде знаеш, че този чудесен фдт+пудра+коректор (да, знам, че са специално за татуировки) няма да се размажат или изтрият? Не би ли предпочела първо да пробваш върху приятелка с татуировка преди да правиш нещо толкова трайно?

Остави, че се изпотяват. Едно миене на ръце и маскировката ти пада 100%. И кво... всеки ден пред шефа ще си с такова нещо ли? А че не можеш да си оправиш бялата блузка/риза, щото това нещо ще я изцапа?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Пантерке /може ли да ти викам така?/, много си права за нещата, които казваш и съм сигурна, че го знаеш. Това ми е една от идеите за татуировки, която даже не е сигурно дали ще стане реалност. И наистина предпочитам да го изпробвам върху човек, който си има татуировка.

Ако все още не беше табу, аз щях да съм нещо тип Рик Дженест. Като каза за пръсти - винаги съм харесвала ей това :

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Пантерке /може ли да ти викам така?/, много си права за нещата, които казваш и съм сигурна, че го знаеш. Това ми е една от идеите за татуировки, която даже не е сигурно дали ще стане реалност. И наистина предпочитам да го изпробвам върху човек, който си има татуировка.
    Чудесно е, че си ги задаваш и ти тия въпроси
    Не исках да звуча наставнически, а просто да те подтикна да се замислиш. Само с най-хубави чувства беше предвидено.

ТОЛКОВА е яко така на пръстите, както е показала Джоли. Дата или дума... ауу <3

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    . Дата или дума... ауу <3
    да бе ! Като хипергалактически малоумното Fuck Love или Love Hate или к'во беше там на Риана ;д
    Моят вкус за татуировки е малко по-грубиянски , затова казвам, че ми опяват , че щяло да е много хубаво пипируди и цветенца
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Е, не.
    Няква готина дума.

Като Lebenslangerschicksaalschatz (даже не съм сигурна, че го написах като хората) - оф, не, аз нямам толкова пръсти.

Хахахах това можеше, ако беше два октопода- сиамски близнаци ХАХАХААХХАХАХАХХАХАХАХАХ ;д
    Адски ме радва стилът на ей този, какво мислите?

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Мяза ми на дневник на бъдещ самоубиец.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И на мен не ми харесва.

Аз мисля да си татуирам определени нещица на гърба, ама след 1-2 годинки. Може би догодина за завършването. Колкото до това с татуировките по пръстите - в Швеция май няма да имате проблеми. Щом министрите им са с обеци по ушите и дълга до кръстта коса

Ужасно ме радват. Разбира се не да си направиш ВСИЧКИТЕ, ами на татуиста стилът ме радва ;д
    В Швеция не бих могла да живея. ;д Не е за мен там. В скоро бъдеще няма да е табу да се татуираш. Аз примерно ако съм HR в дадена фирма, не бих отрязвала всички, защото имат татуировки по принцип, а бих гледала на татуировките като нещо свързано с личността на индивида и бих имала резерви относно наемането на някого с Only God can judge me и татус на врата ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Искам идея за някаква символична татуировка... За препятствията през които съм минала и през които продължавам да минавам. Нещо мъничко което да се намира на частта между врата и гърба -> http://prikachi.com/images.php?images/819/5706819R.jpg

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ужасно ме радват. Разбира се не да си направиш ВСИЧКИТЕ, ами на татуиста стилът ме радва ;д
    В Швеция не бих могла да живея. ;д Не е за мен там. В скоро бъдеще няма да е табу да се татуираш. Аз примерно ако съм HR в дадена фирма, не бих отрязвала всички, защото имат татуировки по принцип, а бих гледала на татуировките като нещо свързано с личността на индивида и бих имала резерви относно наемането на някого с Only God can judge me и татус на врата ;д
    Ох, то и аз не смятам в Швеция да оставам.
    Иначе, имам 18 годишна съученичка, която си татуира Believe и един кръст на врата. Оплескаха и го и написаха Belive, и беше адски смешно и скунфузно ха-ха. После го оправиха, де.

Аз съм виждала доста сбъркани Belive, даже Belive and Achive имаше и бяха ми обяснявали, че belive било вярно в Америка, като color примерно. Не бих могла да потвърдя обаче ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Oldschool
    Джоли,

и мен много ме радва trash polka-та, но иска доста пространство, а и без контури ще има голямо разливане след време, макар и също да се замислям за подобна (даже имам проекта направен вече), но май няма да се занимавам.

Татуировката е нещо много лично според мен и затова аз го правя на скрити места, които не се виждат от всеки - да, пречи в работата и те гледат подозрително, затова всичко планирам така, че да се покрива от ръкав на риза (дори и къс).
    И пак е безценно, когато отида в командировка и например отида да поплувам в басейна и колегите ми, които не ме познават са о.0

Има професии, в които не е проблем да имаш и видим татус, например тези, които се занимават с изкуство. С моята икономика .. трябва да внимавам къде са
    Моите "проекти" все са някакви много мащабни и хващащи окото и не знам как ще ги съчетавам с професията. Но ще го измисля.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хора здравейте :P Така искам да питам тези,които имат татус на корема (ниско към триъгълника малко отива) и на стъпалото гъделичка ли имам ужасен гъдел,а супер много искам на корема или стъпалото и си мисля че ще се спукам от смях ;х

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nickelbackk Виж мнението
    А дали областта под и между гърдите (ребрата и гръдния кош) е галкова болезнена за татуиране, колкото бива описвана? И още: в студиото за татуировки пред теб ли отварят иглите и на мига преди самата процедура или е по - добре сама да си закупя иглата? И ако е така, то можете ли да ми посочите подходящ сайт или магазин, от който мога да я купя?
    Ами то при всеки е различна болката, но при повечето е била неприятна. Ние няма как да ти кажем дали теб ще те боли повече, по-малко или точно колкото Петранка, Драганка и Иванка. В студиото за татуировки иглите БИ ТРЯБВАЛО да ги отварят пред теб, ако не ги, по-добре излизай навън. Също студиото трябва да изглежда чисто, а не все едно е паднала бомба вътре. Подходящ сайт за игли не ти трябва.;
    Иначе татуси по пръститеее... <3

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Попринцип казват, че стъпалото е едно от най-болезнените места :Д
    и аз имам проект за там, но няма финанси ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на Oldschool
    мдам, там определено много ме боля...
    три часа се чудех на акъла си, докато ми набиваха с четката по двете стъпала

болката ще я изтърпя,за гъдела се притеснявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си