.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Добрем ; дд примерно ти сутрин какво закусваш ? (Оле аз като някой бавноразвиващ хд)..А някой може ли да ми обясни защо примерно момиче което на ден изяжда по 2 средни дюнера плюс нещо от мак донълдс сети 40 кг де едно всеки момент ще се счупи а аз ям много по малко от нея и пак пълнея..бахти не е честно ; дд
    За примера с момичето- явно е една от късметлииките с адски бърз матаболизъм, на която нищо не й се лепи Междудругото след дълго спазване на ограничения и правилно (здравословно!) хранене, като гледам и аз съм се превърнала в нещо такова. Напоследък, дори и вредни неща да ям (покрай Коледа и НГ, не успях да ги избегна ) в по- голямо количество, нищо не ми се отразява. Разбира се- не си и седя по цял ден на задните части де, доста енергия/ калории изразходвам.

Закуската трябва да е пълноценна, както вече казах.. да съдържа протеини, въглехидрати, мазнини.. Бих била по- подробна в обяснението, ама нещо ми се спи и ще си лягам вече. Можеш да се поразровиш в интернет, има ПРЕКАЛЕНО много статии свързани с храненето, различни режими и т.н. Щом питаш- аз например закусвам банан (или някакъв друг плод) + малко кисело/ прясно мляко (обезмаслено, но не и прекалено, защото все пак си в такава възраст и прекалените ограничения не са полезни). Понякога овесени ядки с мед, мляко, сушени плодове; пълнозърнеста филия с масло и някакъв конфитюр. Аз се придържам към "сладките" варианти за закуска, защото отдавна нещо съм отвикнала да закусвам солено. Иначе можеш да си правиш пълнозърнести сандвичи с немазно месо и зеленчуци.. Общо взето, голям избор има, стига да знаеш накъде да се ориентираш.
    Последно редактирано от tonssy : 01-08-2013 на 20:31

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    За примера с момичето- явно е една от късметлииките с адски бърз матаболизъм, на която нищо не й се лепи Междудругото след дълго спазване на ограничения и правилно (здравословно!) хранене, като гледам и аз съм се превърнала в нещо такова. Напоследък, дори и вредни неща да ям (покрай Коледа и НГ, не успях да ги избегна ) в по- голямо количество, нищо не качвам.

Закуската трябва да е пълноценна, както вече казах.. да съдържа протеини, въглехидрати, мазнини.. Бих била по- подробна в обяснението, ама нещо ми се спи и ще си лягам вече. Можеш да се поразровиш в интернет, има ПРЕКАЛЕНО много статии свързани с храненето, различни режими и т.н. Щом питаш- аз например закусвам банан (или някакъв друг плод) + малко кисело/ прясно мляко (обезмаслено, но не и прекалено, защото все пак си в такава възраст и прекалените ограничения не са полезни). Понякога овесени ядки с мед, мляко, сушени плодове; пълнозърнеста филия с масло и някакъв конфитюр. Аз се придържам към "сладките" варианти за закуска, защото отдавна нещо съм отвикнала да закусвам солено. Иначе можеш да си правиш пълнозърнести сандвичи с немазно месо и зеленчуци.. Общо взето, голям избор има, стига да знаеш накъде да се ориентираш.
    Мерси ^^въпреки че тези неща ги ям предимно на обяд ; дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си