.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Никога не съм.

Имам нужда от стягане на цялото тяло, но имам и излишни мазнини по корема за съжаление.
    Значи ти трябва мускул. Започни да приемаш повече протеини. Примерно варени яйца за закуска 2-3 с филийка хляб. Яж месо,салати,поне по 300 грама месо на ден. Мисля че толкова протеини ще са ти достатъчни за сега. Ходи на фитнес през ден. Недей да правиш кардио. Само тежести. Редувай мускулните групи. Днес дупе и крака утре ръце други ден гръб и т.н.
    За добявки няма да ти говоря,защото ти е рано. Нищо не ти пречи да пробваш,стига да го искаш.

А за мазнините по корема,може това да е реакция на тялото не знам. Може това да е твоет гадна зона,където трупаш.
    Последно редактирано от marrcandy : 01-08-2013 на 20:34

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Значи ти трябва мускул. Започни да приемаш повече протеини. Примерно варени яйца за закуска 2-3 с филийка хляб. Яж месо,салати,поне по 300 грама месо на ден. Мисля че толкова протеини ще са ти достатъчни за сега. Ходи на фитнес през ден. Недей да правиш кардио. Само тежести. Редувай мускулните групи. Днес дупе и крака утре ръце други ден гръб и т.н.
    За добявки няма да ти говоря,защото ти е рано. Нищо не ти пречи да пробваш,стига да го искаш.

А за мазнините по корема,може това да е реакция на тялото не знам. Може това да е твоет гадна зона,където трупаш.
    А има ли някакви упражнения които да вървят успоредно с стягане и премахване на мазнини? Защото по едно време като тренирах се получи един стегнат но едър крак

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    А има ли някакви упражнения които да вървят успоредно с стягане и премахване на мазнини? Защото по едно време като тренирах се получи един стегнат но едър крак
    Да има. Бързи тренировки. По 5 серии от всяко упражнение , по 15-20 повторения.
    Няма как да ти е станал едър крака. Това се прави с години и химия :д
    Когато тренираш бързо,смисъл за време,с малко почивки,но с големи килограми ,примерно за бицепс с 5кг във всяка ръка,гориш много мазнини. Но и се стягаш доста.
    Последно редактирано от marrcandy : 01-08-2013 на 20:42

Голям фен Аватара на black pearl
    Мерси..АМа иначе аз не се изразих правилно... ; ддд значи той се стегна но мазнините останаха...оф не ме бива да обяснявам ; дд

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    но с големи килограми ,примерно за бицепс с 5кг във всяка ръка
    Огромни тежести,какво говориш
    Тука гледаме по 100-110 клек правят момите,па го викат леко,пък 5 кг за бицепса
    Btw на какво състезание ще се пускаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си