.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ама виж ся : Ескапел се пие не при скъсан презерватив , а в много краен случай. При наличие на овулация и ако си се изпуснал ,така да се каже.
    Никой не е безгрешен,но тва си е гавра с организма. Първия е бил предостатъчен, действието му е такова,че няма нужда от 2ри. Ескапел не се пие повече от два пъти в рамките на 1 година и е хубаво ,поне да има период от 6 месеца между хапчетата. Ама нейсе. Успех и дано няма проблем с хормоните приятелката ти.
    maDamn

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    bitch please...
    аз изпих един дифлукан и се побърках, хормони предписани от ендокринолог и гинеколог пих и сериозно ви казвам-побърках се! топли, студени вълни, студена пот.. не мога да се позная, не мога да спя... ако пък изпия 2 хапчета ескапел в рамките на 24h оооооо не не, по-добре да се гръмна... то ще е като бомба.. чудо... пък пича се притеснява да не би да стане татко.. а тва, че приятелката ти няма да е на себе си толкова време.. пф, к'во го е*е... ръгай чушки в боба, к'во ти пука... БОЖЕЕЕЕЕЕ къде отива този свят... ужас!!!!!

Благодаря.

мда и другото-една моя приятелка пи ескапел преди 2 години и ВСЕ ОЩЕ не може да и се възстанови цикъла.... след като го е изпила е получила кръвоизлив.. а е на 23.. представи си...

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    bitch please...
    аз изпих един дифлукан и се побърках, хормони предписани от ендокринолог и гинеколог пих и сериозно ви казвам-побърках се! топли, студени вълни, студена пот.. не мога да се позная, не мога да спя... ако пък изпия 2 хапчета ескапел в рамките на 24h оооооо не не, по-добре да се гръмна... то ще е като бомба.. чудо... пък пича се притеснява да не би да стане татко.. а тва, че приятелката ти няма да е на себе си толкова време.. пф, к'во го е*е... ръгай чушки в боба, к'во ти пука... БОЖЕЕЕЕЕЕ къде отива този свят... ужас!!!!!
    Мислиш ли,че ако ми пукаше само за това,дали е бременна щях да пусна тема ? За тая работа си има тестове,скъпа Гери. Може би не съм задал правилно главния пост в темата,но както и да е.Все пак научих каквото ми трябваше.

Цитирай Първоначално написано от lfen2 Виж мнението
    Идеята за гинеколог е добра,но тя не иска тяхните да разбират. Ама,че ще ме приключи не и пука май.
    на мене това ми говори точно обратното... нали ти казвам-ръгай чушки в боба...

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    мда и другото-една моя приятелка пи ескапел преди 2 години и ВСЕ ОЩЕ не може да и се възстанови цикъла....
    Виж сега,всеки организъм е индивидуален. Тя пи 2 ескапела.Да и само 2 кръвотечения дето имала,тъй че не съдете по себе си.Може да има странични ефекти,може да няма.И пак казвам...както и да е,утре отива на гинеколог.Спрете да дъвкате.

абе с тая хормонална бомба трябва да очакваш неочакваното... при приятелката ми не се е получило веднага... не можах да разбера тя на колко е?

С един от постовете ти да съм съгласен.17

направо не знам какво да кажа.. просто много е опасно, това са хормони, то не е бонбонка или вит. Ц да ги гълташ по 2... голяма простотия е било това, което сте направили.. ама станало вече, дано няма много сериозни последствия, в което много се съмнявам

Ейй малко подкрепа.Благодаря,дано!

anonymous708973
    Guest
    Дам,по твоето твърдение ще станем като Африка
    Или пък хората ще се научат да четат и да правят необезопасен секс, когато знаят какво правят!
    Как пък никога не съм късала гума, много ми е интересно.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Или пък хората ще се научат да четат и да правят необезопасен секс, когато знаят какво правят!
    Как пък никога не съм късала гума, много ми е интересно.
    Дано и да не късаш

то да ти кажа свършило вече, място за вайкане и охкане няма... аз не водя полов живот и не мога да коментирам това с презерватива, но с хормоните знам какво става като не са в ред и.... много е лошо

Голям фен Аватара на notlike
    Как ще пие толкова бързо два Ескапела е? Това да не е витамин Ц...
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Как ще пие толкова бързо два Ескапела е? Това да не е витамин Ц...

и аз това казвам...

Banned Фен
    Здравейте.Може да изглежда глупаво,но да...В рамките на 12 часа приятелката ми пи 2 ескапела.Първия път тя доста избърза и се наложи да ходим да купуваме.Втория път...о боже,скъсахме презерватив... и отидохме пак.За вторият път аз свърших отвън,усетих се.И да поясня,че и първият път не свърших в нея..
    Та да идем на въпроса...
    След седмица тя получи кръвотечение,което каза,че уж било цикъла.След 2 седмици пак кръвотечение.Направи си тест - отрицателен.Моля ви,без подигравки,без базици,има ли повод за притеснение.Тя ме успокоява,но аз вече на кардиолог ходих заради това нещо..наистина е сериозно,много се притеснявам...
    Вече има имунитет и спокойно може да свършваш в нея през следващите месеци!

Мега фен Аватара на draid
    Дам,по твоето твърдение ще станем като Африка
    Не по моето твърдение, ще се намали продажбата на слабоумни и необразовани люде това опасно хормонално дестабилизиращо хапче.

Офффф,никой не убеждавам в каквото и да е.Относно гинеколога не бери грижа,утре е на преглед.И нека да ти кажа нещо,че за пръв път късам шибания презерватив и вземам такива мерки...а и то беше спонтанно,недейте много да ми лафите,щото не сте безгрешни.Във форумите всички се правят на голямата работа,а всъщност 50% от далите си мнението са фейлъри/ки.Айде няма нужда да ми натяквате,знам че е неправилно това,което сме направили?
    Доста се отклонихте от темата,аз просто имах 2 въпроса.Достатъчно
    Дечко, не сме безгрешни. Правили сме и ние гафове. Ама понеже господ явно ме е надарил с някакъв разум, сме седнали и сме осмислили всичко и дали има нужда да се прави нещо. Абе най-елементарна култура нямате да прочетете тъпата листовка. Тя не е сложена за да не изстине блистера с хапчетата.
    Последно редактирано от draid : 01-22-2013 на 21:12

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Тоя ескапел не е тик-так

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Дали е бременна или не ви е най-малкият проблем.
    Тя е взела двойна доза хормони.
    След като правиш нещо,се очаква,че си наясно с последствията и си носиш отговорността.
    Хапчето никак не е полезно,за две да не говорим.
    Избийте се с хапчета,като имате проблеми.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

И аз съм пила 2 хапа Ескапел през 2-3 месеца, ама то си беше от глупост!
    Както казаха малко преди мен последствията при някои ги има, при други ги няма. При мен лично нямаше АБСОЛЮТНО НИКАКВИ-вярвате или не.Дори когато посетих гинеколога (което стана веднага след 2я Ескапел) всичко си беше ОК. Явно съм някаква машина ХАХАХА.
    Та, както и да е, да се върна на темата.
    Обръщам се към човека, който е пуснал темата.
    Скъпи ми съфорумнико, разбрах въпроса ти и той е: "Трябва ли да се притеснявам, че може приятелката ми да е бременна?" ОТГОВОР: Не! Не се притеснявай! Не е бременна.
    Ескапел ■ спира отделянето на яйцеклетка от яйчниците;

■ възпрепятства оплождането от спермата на вече отделени яйцеклетки;

■ пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи в стената на матката

...и още куп неща, които можеш да откриеш в листовката. А вие сте си имали цели ДВЕ.
    Аз няма да упреквам приятелката ти, че не е отишла на гинеколог, защото ОЧЕВАДНО е малка и глупава.
    Поговори и малко и и кажи, че така вреди на себе си. Като не иска, да си носи последствията.
    Пък от къде да знаем...Може и да няма последствия, както ви казах при мен нямаше никакви.
    Поздрави и другия път не пръскайте пари за щяло и нещяло и не подлагайте организма на момичето на такъв огромен стрес.

Благодаря,че не ме нареди и ти И да,то стана дълга и широка..
    Подкрепям казаното от теб на 100%,а причините са други,че и дори вече не сме заедно,ама това е съвсем друг въпрос.

12h
    Guest
    След двете хапчета Хормоните са и се разбъркали. Мисля, че това кръвотечение й е цикълът. При някои жени след външна намеса (в случая хапчета) може да доведе и до 20 дни цикъл. Поинтересувай се малко повече и попитай лекар (нейния лекар)

кво да се интересува, тя мацката го е видяла за кво става въпрос и.... той човека се притеснява дали татко ще стане, а дали приятелката му е приела двойна или тройна доза хормони какво го интересува...

gersinkaa,ще млъкнеш ли най-после ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си