- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 хапчета ескапел...
Ама виж ся : Ескапел се пие не при скъсан презерватив , а в много краен случай. При наличие на овулация и ако си се изпуснал ,така да се каже.
Никой не е безгрешен,но тва си е гавра с организма. Първия е бил предостатъчен, действието му е такова,че няма нужда от 2ри. Ескапел не се пие повече от два пъти в рамките на 1 година и е хубаво ,поне да има период от 6 месеца между хапчетата. Ама нейсе. Успех и дано няма проблем с хормоните приятелката ти.
maDamn
bitch please...
аз изпих един дифлукан и се побърках, хормони предписани от ендокринолог и гинеколог пих и сериозно ви казвам-побърках се! топли, студени вълни, студена пот.. не мога да се позная, не мога да спя... ако пък изпия 2 хапчета ескапел в рамките на 24h оооооо не не, по-добре да се гръмна... то ще е като бомба.. чудо... пък пича се притеснява да не би да стане татко.. а тва, че приятелката ти няма да е на себе си толкова време.. пф, к'во го е*е... ръгай чушки в боба, к'во ти пука... БОЖЕЕЕЕЕЕ къде отива този свят... ужас!!!!!
Благодаря.
мда и другото-една моя приятелка пи ескапел преди 2 години и ВСЕ ОЩЕ не може да и се възстанови цикъла.... след като го е изпила е получила кръвоизлив.. а е на 23.. представи си...
абе с тая хормонална бомба трябва да очакваш неочакваното... при приятелката ми не се е получило веднага... не можах да разбера тя на колко е?
С един от постовете ти да съм съгласен.17
направо не знам какво да кажа.. просто много е опасно, това са хормони, то не е бонбонка или вит. Ц да ги гълташ по 2... голяма простотия е било това, което сте направили.. ама станало вече, дано няма много сериозни последствия, в което много се съмнявам
Ейй малко подкрепа.Благодаря,дано!![]()
то да ти кажа свършило вече, място за вайкане и охкане няма... аз не водя полов живот и не мога да коментирам това с презерватива, но с хормоните знам какво става като не са в ред и.... много е лошо
Как ще пие толкова бързо два Ескапела е? Това да не е витамин Ц...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не по моето твърдение, ще се намали продажбата на слабоумни и необразовани люде това опасно хормонално дестабилизиращо хапче.
Дечко, не сме безгрешни. Правили сме и ние гафове. Ама понеже господ явно ме е надарил с някакъв разум, сме седнали и сме осмислили всичко и дали има нужда да се прави нещо. Абе най-елементарна култура нямате да прочетете тъпата листовка. Тя не е сложена за да не изстине блистера с хапчетата.
Последно редактирано от draid : 01-22-2013 на 21:12
И аз съм пила 2 хапа Ескапел през 2-3 месеца, ама то си беше от глупост!
Както казаха малко преди мен последствията при някои ги има, при други ги няма. При мен лично нямаше АБСОЛЮТНО НИКАКВИ-вярвате или не.Дори когато посетих гинеколога (което стана веднага след 2я Ескапел) всичко си беше ОК. Явно съм някаква машина ХАХАХА.
Та, както и да е, да се върна на темата.
Обръщам се към човека, който е пуснал темата.
Скъпи ми съфорумнико, разбрах въпроса ти и той е: "Трябва ли да се притеснявам, че може приятелката ми да е бременна?" ОТГОВОР: Не! Не се притеснявай! Не е бременна.![]()
Ескапел ■ спира отделянето на яйцеклетка от яйчниците;
■ възпрепятства оплождането от спермата на вече отделени яйцеклетки;
■ пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи в стената на матката
...и още куп неща, които можеш да откриеш в листовката. А вие сте си имали цели ДВЕ.
Аз няма да упреквам приятелката ти, че не е отишла на гинеколог, защото ОЧЕВАДНО е малка и глупава.
Поговори и малко и и кажи, че така вреди на себе си. Като не иска, да си носи последствията.
Пък от къде да знаем...Може и да няма последствия, както ви казах при мен нямаше никакви.![]()
Поздрави и другия път не пръскайте пари за щяло и нещяло и не подлагайте организма на момичето на такъв огромен стрес.
Благодаря,че не ме нареди и тиИ да,то стана дълга и широка..
Подкрепям казаното от теб на 100%,а причините са други,че и дори вече не сме заедно,ама това е съвсем друг въпрос.
След двете хапчета Хормоните са и се разбъркали. Мисля, че това кръвотечение й е цикълът. При някои жени след външна намеса (в случая хапчета) може да доведе и до 20 дни цикъл. Поинтересувай се малко повече и попитай лекар (нейния лекар)
кво да се интересува, тя мацката го е видяла за кво става въпрос и.... той човека се притеснява дали татко ще стане, а дали приятелката му е приела двойна или тройна доза хормони какво го интересува...
gersinkaa,ще млъкнеш ли най-после ??