- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Колко прекрасно време... <3
Прибрах се по къс ръкав и мислейки си за лятото, хубавите и слънчеви спомени. Ах!
С хубавото време ми се оправи и настроението! Щастливо ми е, въпреки, че нищо не ми е както трябва.
Утре ще си го видя и се надявам времето също да е толкова хубаво.
И спря да се върти за миг земята..
в много добро настроение съм. обичам ги.
Край с ученето за следващия един месец. Частично. С новите кампании на работа имам няколко тома информация, която трябва да усвоя във възможно най-кратък период от време, но поне с практиката се запомнят лесно нещата.
Нервно ми е. Дали не оплесках нещата? И така да е - в правото съм си и мога да си защитя становището по всеки един параграф.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нямам желание никого да чувам.
За нищо нямам желание.
Може би ще имам, за да се заровя сама някъде.
Не издържам особено добре на силно напрежение, особено когато си го слагам на сърцето.
Мамка му, защо не мога да съм като безчувствените смотли, на които не им пука за нищо и никого?
Или поне са достатъчно добри актриси, че да се скрият.
Аз не мога.
По-скоро не искам да ставам такава. Шот стана ли - ще е за дълго време..
А хората около мен не са го заслужили по никакъв начин.
Налегнала ме е няква ...не мъка,ми тревожност...искам си го при мен вече, а и като е болен и нищо не мога да направя ...още повече се притеснявам!Обичам си мармота!
Иначе вечерта и се надявам да е спокойна и приятна.
maDamn
усещам как ще бера плодове тази година и то не ягоди или малини:Д
доволна.
сега да задвижа и творческите си проектченца и ще съм девети облак.
![]()
Ядосана и натъжена. За какво си хабя нервите за нея не знам...не си струва!
Не мигнах цяла нощ.Сякаш тази шибана нощ ми се стори безкрайна...Чувсвам,сякаш съм на толкова много раздробени парченца.Разочарована и потисната.Толкова много плаках,че имам чувството,че очите ми пресъхнаха.А ми е тежко,защото имаше нотка на надежда,Бум..няма я.Сякаш загубих смисъл в каквото и да е,но свикнах да съм сама....Просто понякого е много болезнено,защото всеки спомен пари.
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
^ Горе главата! Млади сме, всичко е пред нас. Не си хаби нервите в такава степен за никого и нищо, защото ще си ги търсиш един ден. Преди и на мен ми се е случвало това с реването цяла нощ, ама вече не бих си го причинила. Сънят е здраве и най-хубавия антидепресант. Като се наспиш като човек, на сутринта нещата са 10 пъти по-леки.
Ииии днес ще е дъъъълъг ден, утре ще е ужасяващ ден с ужасяващ изпит, а в петък ще е притеснителен ден с нормално гаден изпит. Тази седмица е много вероятно да психясам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е, не е работа да се събудиш посреднощ от болка.
Така ми се спи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Искам да остана в леглото и да спя още поне 10 часа. Днес ще е дълъг и -15 студен ден.
Добро утро. Не ми се ходи на училище, толкова е хубаво и топло в леглото ми ..ммм как да го оставя самичко, как ? Имам 7 часа днес ужас ужас,за първия не мисля да ходя.. Боже, дано този ден бъде хубав !!!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Окей, справих се.
От тук насетне съм ебала майката на всичко останало.
И всички.
Спирам да бъда мила и добра. От днес мразя по много и всички с и без причина. Найс, а?
Вече почти не ми трепва. Добре де, излъгах. Ама се чувствам по-добре от преди, определено.
А относно другото - ох, имам една топка в стомаха, обаче не е от притеснение, а от развълнуваност. ;Д Чудя се дали да направя първата крачка. Какво ТОЛКОВА може да стане? Освен да умра.. от срам. :Д
Иначе:
![]()
Разочарована от себе си. Ядосана. Тъжна. Падаща. Знам, че той го каза нарочно, но е донякъде е прав мамка му.
Гадно ми е.
Боли ме коремът, две не виждам. Не спах от болки цяла нощ и пропуснах сутрешните, на всичкото отгоре и тестваха алармата дали работи и пак се стресирах.
Искам да е понеделник и нищо вече да не ме боли. :/ Всеки път едно и също, направо ми писна.
В много лошо настроение съм и мисля да си остана вкъщи и утре.
Sociology, fuck you too.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
6 по ИСТ и 6 по физика,като това ми е първия взет изпит реално погледнатоайде да си оправя по инженерна графика и по физическо и идва вече трудното,истинските изпити
![]()
>>DjBelev<<
Вчера беше силно.Днес трябва да почвам да чета , а ме мързи страшнп