.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    ОМГ.. ако са ти истински приятели трябва да те разберат, а ако не те разберат значи не са ти истински приятели. Плащаш ли данък обществено мнение?! Тогава к'во ти пука?!
    не съм съгласна.. могат пак да са си приятели,но те да не одобряват гаджето и... хора,не живейте в крайности

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не съм съгласна.. могат пак да са си приятели,но те да не одобряват гаджето и... хора,не живейте в крайности
    Нямах предвид това смисъл те трябва да я подкрепят и да са до нея дори и да не са съгласни. Не трябва да я упрекват, а да показват, че няма да я оставят сама. А и в крайна сметка тя си решава с кой да бъде.. неин си е живота.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Нямах предвид това смисъл те трябва да я подкрепят и да са до нея дори и да не са съгласни. Не трябва да я упрекват, а да показват, че няма да я оставят сама. А и в крайна сметка тя си решава с кой да бъде.. неин си е живота.
    Истинските приятели не винаги те подкрепят в решенията ти, но и ти казват реалната си преценка, посочват ти грешките ти и евентуално ти наливат акъл в главата, за да не допуснеш грешки. Не биха те изоставили заради лично твое решение, но биха се опитали да те предпазят, ако смятат че е грешно!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Истинските приятели не винаги те подкрепят в решенията ти, но и ти казват реалната си преценка, посочват ти грешките ти и евентуално ти наливат акъл в главата, за да не допуснеш грешки. Не биха те изоставили заради лично твое решение, но биха се опитали да те предпазят, ако смятат че е грешно!
    Точно това имах предвид. Не да я подкрепят в решенията, за които не са съгласни, а да я подкрепят в живота, да я напътстват и да не я оставят.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Точно това имах предвид. Не да я подкрепят в решенията, за които не са съгласни, а да я подкрепят в живота, да я напътстват и да не я оставят.
    А, извинявам се. Грешно съм те разбрала.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    А, извинявам се. Грешно съм те разбрала.
    Няма проблем. Често не се изказвам ясно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си