- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с ром
Еми негрите са най-добри на баскетбол и аз ги уважавам, но съм привърженик на арийската раса, ти какво, да не искаш да чукам негърки? Гледай си работата, и ти си същият трол като автора! А и негрите сигурно си плащат данъците... не като СГАНТА в България! Тия на сапун, веро, прах и други препарати!
Ромът е само един и той е спиртна напитка, останалото се отнася за мангалите!
Не знам какво лошо би имало да чукаш негърка? Ако е хубава, естествено! Риана бих я сплескал ако ми падне. Каква арийска раса, повечето българи са мургави, тъмнокоси и неособено високи. Аз например не съм особено мургав но съм с тъмна коса и не мисля, че има много арийско в мен. Какво значение има? Циганка също. Или би чукал испанка със същия цвят на кожата, но не циганка?
Докато българите се занимаваме с расизъм цели нации и раси ще ни изпреварят. Първо жълтата, после вероятно и черната.
Не, не не и не. Не си падам по мургави, ако ще да е не испанка, а французойка! Латиноамериканките, които доста хора смятат за секси, е мене не ме привличат, соркаНямам идеал за момиче, нито търся такъв, но да не си кривя душата, бели, руси със сини очи ми харесват.
![]()
Всеки обича руси,бели и със сини очиА,моля ти се,ако ти дойде някоя негърка с перфектни размери и страхотно лице,ще ми е интересно да видя как ще и кажеш:"Изчезвай ма тъпа чернилко "
![]()
Авторката по-добре да се гръмне,вместо да ходи с циганин.Една от бившия ми клас се,която е чиста,бяла българка,се беше хванала с един ПОЛУциганин.Всъщност първо беше с един,после се хвана с брат му и май още ходят,ама не ми пука.Та,за отрицателно време и падна успеха,започна да говори като циганка,започна да се държи като тях,започна да псува,абе мина в техните редици..Правете си изводите
![]()
![]()
Искам да ви разкажа една история - бях в Италия на море миналата година и се запознахме там с едни момчета.Казахме , че сме от България и те изглеждаха яко шокирани и ни забиха следния въпрос "Ама българите не сте ли черни?"
Та чист циганин, не крадлив и образован не че няма, но са изключителна рядкост.За повечето важи "Вълка козината си мени, нрава не".Всяко сравнение с други раси е неуместно и не подлежи не коментар!
щом имаш чувства към него защо си опряла до нас? ако го обичаш изобщо не би те бъркало от каква раса, националност и т.н. е ... следователно първо сама реши дали ти имаш проблем с това, що се отнася до приятелите ти какви приятели са те да те съдят за това с кого си и кого обичаш...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Ако го харесваш , не виждам какво лошо има , че е ром . Кажи на приятелите си - за това са приятели , да те разбират![]()
Оставам с впечатлението,че асоциирате думата патриот с расист.
И понеже вините само хората... :
http://e-vestnik.bg/10018
От 10-12-те милиони роми, които живеят в Европа, в Испания е втората по големина тяхна общност - според преценките това са 970 000 души или около 2 процента от населението на страната. А испанското правителството харчи почти 36 милиона евро годишно, за да ги приобщи. В Испания едва 5 процента от циганите живеят в катуни, а около половината роми имат собствен дом. Практически всички испански цигани имат достъп до здравни услуги и въпреки че данните не са опреснени, смята се, че поне 75 процента от тях имат стабилни доходи.
Освен това Испания инвестира в област, която според мнозина експерти е ключова за измъкване на ромите от мизерията: образованието. Почти всички циганчета се записват в начално училище (макар че само около 30 процента го завършват) и над 85 процента от циганите в страната могат да четат и пишат. “Усвояването на европейските фондове от Испания е добър пример за други страни членки,” заяви заместник-председателят на Европейската комисия и еврокомисар по правосъдието Вивиан Рединг в имейл до сп. “Тайм”. “Испанското правителство показа, че работи за интегриране на ромското население и вече видяхме някои добри резултати.”
За тези резултати е помогнал двупосочният подход на Испания към интеграцията, обединяващ достъпа до традиционни социални услуги с целеви програми за приобщаване. Така например ромите могат да получат достъп до общински жилища и финансова помощ, при условие че пращат децата си на училище и медицински прегледи. Освен това съществува програмата Acceder на Фондация Секретариат на ромите (Fundacion Secretariado Gitano), която според експертите е една от най-добрите интеграционни инициативи в Европа.
Програмата набира млади и безработни цигани, обучава ги на технически умения и им помага да получат еквивалент на гимназиална диплома. След обучението си те биват назначени на работа чрез серия споразумения с частни компании. Тази програма се оказа толкова успешна, че румънската Национална агенция за ромите се опитва да въведе нейна версия в Румъния.
Ти не четеш ли какво съм казала? Има черни и черни, вярно има много повече преуспели черни отколкото цигани.
Но за разлика от теб, познавам доста черни, виждам ги как се държат в реалния живот, не само по телевизията, така че отлично знам за какво говоря.
Колкото до българските цигани, вече си дадох мнението, няма какво да добавя.
не знам, на мен ще ми е кофти... Всичко си зависи от хората, а пък в крайна сметка какво толкова се допитваш до другите, ти би трябвало да си познаваш приятелите. Аз лично няма да съм очарована, ако някоя моя приятелка си намери гадже ромче. ...съжалявам ...
Не ми казвай,че от целия текст и статия се хвана за това?!
Впрочем,прочети пак последния абзац.
http://btvnews.bg/svetut/blgarskite-...oto-u-nas.html
В България има и много българи без работа, Вие предлагате да се осигурява на ромите?
Имаш ли представа колко е минималната заплата в Западна Европа и колко е у нас?!
Тук никой не ги спира да работят според образованието си - т.е. хамалска работа или както пишеше в статията "в сферата на селското стопанство и строителството." Ама булшинството от тях не желае да работи недобре платена работа, а предпочита да чака помощите, братята да изпратят пари от Испания, Белгия и т.н., да събира и продава желязо и други метали...
Много се отклонихме от темата, но поне пак да кажа, че ако някоя приятелките ми се хване с ром - много ще ѝ меля сол на главата, но това е практически невъзможно, защото те са също доста против този етнос.
Ето как отново стигнахме до ключовото образование.Смяташ ли,че ако имаха добро такова,нямаше да работят в по-добри условия и за по-големи доходи?Най-малкото,мисленето им щеше да е поне малко по-различно.
А относно селското стопанство,не са много и българите,които биха се занимавали с него,така че,защо да очакваме от ромите да го правят?
Каквото и да говорим,всичко опира до манталитета им.И докато той не се промени,те и дори ние,ще сме в едно и също положение....
Има и свестни рУми, ама то да излизаш с такъв си е нормално??
Сигурно вече та я скачал по селски, хмм? Ама пък чудното е, че ако си някоя хубава и излизаш с циганин е направо срамота, и приятелите ти ще избягат освен ако и не те са такива.. Иначе ако го обичаш - няма лошо!