.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Мега фен
    историята не показва какво e праведността, голямонеоумник

не отричам исторически събития, а това как някой се опитва да интерпретира "праведност"
    Последно редактирано от defender : 02-09-2013 на 11:14

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    историята не показва какво e праведността, голямонеоумник
    Напротив, показва какво се е смятало за праведно тогава. И тогава се е смятало, че ако убиваш неверници, значи вършиш делото на Бог. Всъщност то и до днес се наблюдава - ако изучиш малко по внимателно войната във Виетнам и конфликта в Близкия Изток. И това е само в посока християни -неверници. А за другите религиозни конфликти да не говорим.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-09-2013 на 11:49

А това не беше ли само по времето на кръстоносните походи, които папата беше наредил за освобождаването на Ерусалим от селджуките и като отзвук на джихада при мюсюлманите а при православните християни такива походи не е имало.Така че в случая и двете страни говорят малко повече от необходимото и въобще как от тема която беше моя се превърна в бойно поле за тъпия спор, който водите вие тримата благодаря, че всеки който дръзне да напише нещо по темата бива залят от вашите лайна!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    А това не беше ли само по времето на кръстоносните походи, които папата беше наредил за освобождаването на Ерусалим от селджуките и като отзвук на джихада при мюсюлманите а при православните християни такива походи не е имало.Така че в случая и двете страни говорят малко повече от необходимото и въобще как от тема която беше моя се превърна в бойно поле за тъпия спор, който водите вие тримата благодаря, че всеки който дръзне да напише нещо по темата бива залят от вашите лайна!

Ти не разбра ли, че тук никой не ти обръща внимание. Темата ти и без това е малоумна, радвай се че поне има активност в нея

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението

Ти не разбра ли, че тук никой не ти обръща внимание. Темата ти и без това е малоумна, радвай се че поне има активност в нея
    Ето че ти ми обръщаш внимание без да съм те засегнал ме обиждаш, което значи че, или съм прав или теб нещо те притеснява, незнам докторе кажи ти.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Ето че ти ми обръщаш внимание без да съм те засегнал ме обиждаш, което значи че, или съм прав или теб нещо те притеснява, незнам докторе кажи ти.
    Намеквайки, че лошото отношение към теб е провокирано от нещо.... Хаха.

Аа,значи ти порсто обичаш да обиждаш.

Мега фен
    че какво може да те провокира тебе бе, нали уж си извън бариерата............ баси скапаната бариера, да не е китайска.

ПП: всъщност сега разбра ли, че denks те изобличи..
    Последно редактирано от defender : 02-09-2013 на 12:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си