.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Повече от фен Аватара на feikk
    Добре бе, би било грозно да им четете нещата, обаче сто процента половина писали така, държат да знаят постоянно или през повечето време къде е гаджето им, какво прави и с кого. Айде после претенциите за свобода, доверие и тнт.....
    dgdg

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Добре бе, би било грозно да им четете нещата, обаче сто процента половина писали така, държат да знаят постоянно или през повечето време къде е гаджето им, какво прави и с кого. Айде после претенциите за свобода, доверие и тнт.....
    Въобще не "държа" да зная!
    Едно е да си споделяш ежеднението, съвсем друго е да държиш сметка на някого и да изискваш от него да ти разказва всичко дословно!

През повечето време не го знам къде е, с и с кого е. Той мен също.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-10-2013 на 11:04

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Глупости.
    Нищо такова няма.
    Това, че си говорим за това кой къде е и какви ги върши/или е вършил през деня, не означава, че искам постоянно да знам къде е, нито е същото като да му държа сметка.
    Ако иска, ще ми каже. Ако не иска - значи има защо и аз нямам правото да човъркам там, защото това си е неговото лично пространство.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не го разбирам това обаче "държането на сметка кой къде е". За мен е абсолютно нормално да знам къде и с кого е. И знам. Общо взето като се чуем в края на деня, без грам "задължение", просто си разказваме как е минал денят ни. Моят в университета, неговият на работа. Точно обратното не ми се вижда нормално, да не го знам къде е, с кого е и какво прави или пък той мен да не ме знае. Бих го приела за държане на сметка, ако тръгне да ми ограничава свободата или аз неговата, което няма да стане.
    Едно е вечерта да си разкажете на кой какво му се е случило през деня, и съвсем друго да държиш да знаеш във всеки един момент къде и с кой е, и какво прави. Едното е споделяне, другото е вманиачаване.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си