- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Унгарската е мега трудна и малцина я владеят добре,наеха я в международна филма с Унгарски и Английски като не знам точно кво...нещо като преговори за стоки и услуги , и изкарва много добри парички не само за България , ами и за целия ЕС.
В поста не става въпрос за братовчедка ми, с приятелката и се познават от Икономическия във Варна. Иначе братовчедка ми работи в банка в момента. А приятелката и е в София, Будапеща,Берн,според зависи.
maDamn
Супер, звучи много добре)
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
За специалността е нужно да дадат насоки, но наистина там е лошо да налагат мнението си, защото ако не учиш точно това, което искаш, просто няма да научиш нищо.
Нашите ме оставиха абсолютно сама да избирам къде и какво да уча. За специалността пък въобще не са се бъркали. Обаче последната година, преди да замина окончателно, като започнах да давам сериозен назаден и да им казвам, че обмислям да подам документи и в някое българско уни, ми скръцнаха сериозно със зъби точно веднъж и бяха абсолютно категорични, че в този случай няма да дадат и 1 стотинка, защото са твърдо против нашето образование, казаха ми направо да съм се хващала на работа. Сега съм им безкрайно благодарна, че тогава наистина здраво ме натиснаха да не се отказвам и ме окуражиха.
Просто не отхвърляй с лека ръка предложенията им, намесата в някои случаи е повече от полезна.
Съгласна съм с JoLLiE92.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Така окей,но да ми казва учи медицина, вместо право ...няма как ,като грам не отбирам от химия (примерно)...щото особено на баба ми много и се иска да съм лекар,ама като и кажа,че не ме влече и се сърди...без да си дава сметка,че няма да поема риска да си сложа главата в торбата , с нещо,което не желая.
maDamn
Сигурно е глупав въпросът ми,но къде може да се учи интериорен дизайн в България,защото видях,че сте го споменали?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Когато аз кандидатствах - Свободния във Варна, НБУ, нещо подобно в ТУ-Варна и някакъв колеж в София.В УАСГ би трябвало да има също.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мм дам,аз НБУ се чудих.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
О, аз като им видях таксите, ме заболя на портмоне.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-10-2013 на 13:55
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Така е,ама специално за такива специалности знам,че там е добре:Д
Днес беше хубав ден!
6 на теста по Български /езикова култура+литература+резюме/ Мда,доволно само 3 т от 48 съм бутнала и то от невнимание...овца.
maDamn
Хора, привет! Продавам разработени теми за матурата по БЕЛ на целия материал. За контакти:
v.m_1993@abv.bg
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Никога не съм го разбирала тва,имам си собствена гледна точка за нещата.
Ако седна да ги уча крайно няма да съвпадат с моите възгледи и тълкувания, така че - не ми се налага. Странно са ми хората,които го правят.
maDamn
Аз на тема ВИНАГИ съм писала есе, така че не мога да уча наизуст теми. А и тея разработени теми, които съм чела, са ми прекалено локумени и сухи.
Monkler задай по-конкретен въпрос?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
"ами тя защото исках да уча право, а тя вижда отвътре какви са нещата и забрани ясно и категорично" - Защо ти е забранила? Какви са нещата отвътре? Какъв по-ясен въпрос искаш?!
А..Защото тя е адвокат. Защото вижда, че държавна работа не може да си намериш - конкурсите се плащат предварително. Защото знае, че в системата са твърде много и се борят като акули. Защото вижда как си подбиват цените. Ако знаеш - адвокатите имат минимална тарифа, нямат максимална, тоест може да поиска колкото му скимне, стига да има кой да го даде, но под тая тарифа не може да иска, защото се счита за подкопаване авторитета на професията. Само че доста адвокати вземат такса под минимума, за да привличат клиенти.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Подбиването на цените не е само при адвокатите, иначе. И това, че подбиват цените ще те накара да се откажеш от професията? Е, аз познавам много хора, които завършват право (и не само) и си намират държавна работа или за някакви фирми. Стига да има желание, начини има. Хората знаят единствено да обясняват, че няма работа. А как другите си намират, а за теб няма?! Не говоря за теб, а по принцип и не само за правото, а както казах по принцип. Не отричам, че в България последните няколко години, например 10 - работата наистина и по-малко, спомням си, че като бях малка поне в нашия град имаше хиляди предприятия... Сега - НИЩО! Но все пак казвам отново, ако имаш желание и си се потрудил достатъчно, ще успееш...
Аз съм се насочил към "Васил Левски" Велико Търново. Някой да има какво да сподели за там
?