- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Тя не им се връзва, тя води война с тях, щото иска в София.
Аз поне нямам такъв дерт с наще ...като казах София и ми се усмихнаха и каза: Поне се радваме,че е в България и няма да си на майната си
Щото имах мераци за навън,ама ми се изпариха преди едно известно време.
maDamn
Е стига де...
Родителите не бива да казват на децата си къде ТРЯБВА да учат...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Хаха и моята си изрази мнението ясно и категорично :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не и позволяваш да си каже мнението?
Мен не ме грее съгласни ли са или не,щом съм го решила,там ще съм. Няма те да решават. Никой не е казал,че това трябва да е така.Щом става въпрос за моето бъдеше - слушам съветите им, но аз си решавам. Радвам се,че родителите ми никога не биха си позволили да ми кажат къде да уча ,или да ми забранят да го правя някъде.
maDamn
ами тя защото исках да уча право, а тя вижда отвътре какви са нещата и забрани ясно и категоричнопросто тропна с крак. Пък за психологията , която също обмислях, също ми резна крилцата, че ще бачкам в някой дом за деца за 300 лв. Но пък не и позволих да си наложи желанието да уча информатика
50/50 сме, стигнахме до консенсус
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ами първо майка ми беше за фармация и информатика ; баща ми за медицина ; аз за право, психология и интериорен дизайн ; накрая от всичко това се получи международни икономически отношенияи за момента съм доволна.
Ще видим като завърша :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Oх.. аз с моите болни амбиции за интериорен дизай <3
Хайде, хайде, родителите нямали право да казват. Имат и още как, докато те дават парите. Друг е въпросът дали ще го направят.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имат разбира се, особено ако имат някакъв реален поглед над нещата.Сега "няма да заминаваш толкова далеч, за да си ми наблизо" не е адекватно :Д но моята си имаше пълното право да ми откаже да уча право
п.с. сега забелязах двусмислицата в последното изречение :ДДДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дриймър къде си се насочила в Азия? На мен пък ми забраниха да оставам в България. xD Казаха ми и че нямам право да се връщам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
За мен е ,защото ,ако ме карат да направя нещо - напук няма да го направя.
Имам позната на братовчедка ми (27),чиято майка със зор я убеди да учи икономика,при все че тя грам не искаше ,сега си бие главата майка и,щото момичето не се кефи на тва и не ѝ харесва. Премести си се Унгарска филология ,квото си искаше и сега работи за извънземн пари.
Мен майка ми ме тика да уча фармация,ма не ...мерси. Не ме кефи .
maDamn
Мен нашите с медицината и програмирането .. две от трите неща, които най-много мразя на тоя свят
Трябва да ти се месят ДО НЯКАКВА ГРАНИЦА. Не да си налагат мнението, но ако видят, че си напът да свършиш някоя простотия, да се намесят.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Наистина ли се изкарват пари с филология?
А според мене всеки трябва да учи каквото му харесва, просто защото ситуацията на пазара се мени и след 10 години може точно нашите специалности да дойдат на мода. Нашите също са се опитвали да ме правят лекар, но самите те се осъзнаха, че няма начин да се развивам, ако професията не ми харесва.
always late but worth the wait!