.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Идва ми да наритам де що съществува мъжки индивид. Не знам дали някога е имало разделение на половете, обаче в момента съществува само един или ако са два, то определено са обърнати. Определено, ако един ден имам момче, ще го възпитам да бъде МЪЖ, а не просто някво същество с израстък.
    Наистина съм шокирана как може да съм повече мъж от масата мъже. Сменях обкръжението, сменях компаниите, смених поведението, обаче разочарованието продължава да е тотално. Плахи, неамбицирани, боязливи, мързеливи, отказващи се от най-малкото, лигави, женкари... Не знам възпитание ли е, среда ли е, кво е, обаче ми идва да се обеся вече.
    Искам да срещна свестен мъж. Един поне. И то не, за да си го присвоя, а просто, защото имам нужда от някаква надежда, някакъв знак, че един ден, когато съм по-добре и когато съм готова, ще има някой, който заслужава да му дам любовта си и ще я оцени.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Плахи, неамбицирани, боязливи, мързеливи, отказващи се от най-малкото, лигави, женкари... Не знам възпитание ли е, среда ли е, кво е, обаче ми идва да се обеся вече.

Искам да срещна свестен мъж. Един поне. И то не, за да си го присвоя, а просто, защото имам нужда от някаква надежда, някакъв знак, че един ден, когато съм по-добре и когато съм готова, ще има някой, който заслужава да му дам любовта си и ще я оцени.
    Абсолютно. На моменти се чувствам повече мъж отколкото жена. Не е приятно.

А за второто - ти нямаше ли си една очарователна везничка, ммм?

Добре ми е, очертава се хубав днес, мисля да се поглезя мъничко. Надявам се той да си вземе изпита с хубава оценка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си