.
Отговор в тема
Страница 29 от 436 ПървиПърви ... 192526272829303132333979129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 10898
    Голям фен Аватара на nor4eto99
    Това за омбрето- фризьорката ми каза, че не е хубава. Изгаря, не влияе добре на косата (вече не помня какво точно беше, че я питах преди 2 седмици, но със сигурност нямаше нищо положително..)

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Слънцезащитните на Avon са много хубави, майка ми такива ползвахме миналото лято и ни понесоха добре на кожата ( нейната е мазна, моята е нормална ).

Имам и аз едно запитване:
    Кой цвят за боя да избера 7ми или 8ми http://1.bp.blogspot.com/-2I-_0mPJ4t.../garnier+f.jpg
    Цвета на косата ми е: ( естествен не боядисвана никога ) - http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...63238377_n.jpg като към крайщата започва да прелива в да кажем тъмно русо - http://img3.ask.fm/assets/032/790/28...l/dsci0088.jpg
    Целта ми е да постигна цвят тъмно русо.
    Мерси предварително
    Ще станеш оранжева, без обезцветяване. Или започни постененно да я изсветляваш (тон по тон) или ходи на фризьор. И тази боя не е от най - щадящите. Щом имаш тънка коса, се подготви да ти изсуши доста косата.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Преди време се боядисах с цел да постигна по-тъмно кестеняво, обаче вместо това цветът изсветля /заблуждаващ нюанс на опаковката явно/. Нямам намерение повече да си третирам косата и си искам естествения цвят, обаче не знам как точно да стане. Четох, че хумата отмивала бързо, ама има много противоречиви мнения по въпроса. Вие към какво бихте ме насочили?
    Последно редактирано от CrookedMirror : 03-14-2013 на 10:40

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Боядисай я с друга марка, по-качествена, в цвят който е като естественият ти, или максимално близко до него. Така като ти израстват корените няма да си личи много. Иначе ако не ти се боядисва повече, безамонячните бой след време падат сами, но ако е с амоняк, тази с която е станал фала, евентуално обезцветител би ти помогнал, но след него май пак ще ти се наложи да използваш боя.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Аз използвам това, което използвам преди да се гримирам. Много ми харесва, попива бързо и ми хидратира много добре https://www.google.bg/search?hl=bg&s...ml%3B314%3B192
    мерси, аз използвам матиращ крем на Iwostin денем и преди лягане ми се иска някакво леко кремче, ще разгледам и другите на Нивеа някакви други предложения???

и също да попитам с какво си почиствате грима? аз от скоро ползвам тоалетното мляко на Билка, но мисля, че точно то не ми понася и ми раздразнява кожата

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    и също да попитам с какво си почиствате грима? аз от скоро ползвам тоалетното мляко на Билка, но мисля, че точно то не ми понася и ми раздразнява кожата
    Имаш много варианти - мицеларна вода, разни разтвори, тоалетни млека, дегримьори, розова вода. Аз лично го чистя в момент с пробиотичното тоалетно мляко Youghurt of Bulgaria, принципно с розова вода и био мицеларна вода.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мицеларна вода

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    био мицеларна вода.
    На коя марка е тази вода?

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ха така. Схемата на лосиона Акне аут имаш ли я?
    Струва ми се, че не разполагам с никаква схема, така че може да ме насочиш.
    Когато го използвам, нанасям след епилация и вечерта повтарям процедурата.
    You are broken, I can fix you...

ползвала съм мицералната вода на Биодерма, наистина е страхотна, но не ме очарова чак толкова, че отново да дам 30+лв.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Струва ми се, че не разполагам с никаква схема, така че може да ме насочиш.
    Когато го използвам, нанасям след епилация и вечерта повтарям процедурата.
    Употреба след епилация при пъпки и врастнали косми:
    Веднага след епилация или бръснене кожата се намазва с АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион, а няколко часа по-късно намазването се повтаря. В продължение на 3-4 дни нанасяйте веднъж дневно АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион, а до следващата епилация профилактично се намазвайте един път седмично с АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион.

http://apteka.framar.bg/30007500/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Момичета, не искате ли една тема да си спамим в нея здраво Да си постваме клипчета, снимки разни и да се лигавим или нещо от тоя сорт

Или друга тема като Новите ни козметични похождения, но за дрехи, обувки, чанти ?
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на bubaduc
    аз използвам матиращ крем на Iwostin денем
    Доволна ли си? Матира ли добре преди грим ?
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    Доволна ли си? Матира ли добре преди грим ?
    доволна съм, но кожата ми е смесена и се чудя дали мога да нанясам друг хидратиращ крем преди него... иначе е супер, но не съм обърнала внимание колко време се задържа матирана, нов ми е

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Употреба след епилация при пъпки и врастнали косми:
    Веднага след епилация или бръснене кожата се намазва с АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион, а няколко часа по-късно намазването се повтаря. В продължение на 3-4 дни нанасяйте веднъж дневно АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион, а до следващата епилация профилактично се намазвайте един път седмично с АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион.

http://apteka.framar.bg/30007500/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    Благодаря! Значи все пак съм била в правилна посока.
    You are broken, I can fix you...

какъв крем използвате вечер след като си почистите и измиете лицето? обикновен дневен или? препоръчайте ми някакво обикновено хидратиращо кремче, защото не ми се дават още 20лв. за отделен нощен крем
    Не използвай дневен крем, защото повечето пъти в тях има УВ-фактор, и ако използваш такъв през нощта може кожата ти да стане доста по-чувствителна към слънцето! А и нощния е по-мазен и по-подхранващ (заздравява щетите, причинени през деня). Аз ползвам на Ейвън дневен и нощен и на Орифлейм дневен

Също може да слагаш една-две седмици горе-долу подред крем ,,Здраве'' лека формула като нощен крем. На мен ми направи лицето много хубаво и изчисти де що пъпка имаше. Ама аз прекалих и слагах около един-два месеца и накрая се получи обратен ефект.. Обаче за кратко е много полезно.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мацки, плийз хелп!
    Имам едни обувки на ток , приличат на тези:

Проблемът е, че ако го сложа без чорап/чорапогащник ми правят рани (не успях да ги разтъпча, въпреки няколкото опита миналата година, при които се бях заредила с вагон лепенки).
    Ако ги сложа обаче с чорап/чорапогащник кракът ми се изхлузва напред и ми убиват отпред, а отзад остава разстояние.
    Въпрос: КАКВО да правя?! Обичам тези обувки, стоят ми страхотно, но не би било зле да мога и да ходя с тях. Моля, моля, моля помогнете !
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Памук отпред?? Не знам дали така ще стане по-омекотено и на самата обувка на петата залепи лепенка

Аз не мога да нося затворени обувки на бос крак. Може да пробваш с някакви подложки, които са против хлъзгане. Би трябвало да стане и ако залепиш лейкопласт на ходилото от вътрешната страна
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Памук отпред?? Не знам дали така ще стане по-омекотено и на самата обувка на петата залепи лепенка
    Ами, това с лепенката на самата обувка не се бях сетила, обаче с памука отпред не знам дали ще стане, защото то целият ми крак се изсулва напред Ама ще пробвам , де, дано да стане
    С подложки става ли номерът? Аз много се чудех дали да си взема, понеже ги гледах, че са скъпи ( по 12-15лв в Пикадили, а пък в каталога на Ейвърн/Орифлейм още повече).
    JoLLiE92, къде точно трябва да е лейкопласта?
    Аз повече се интересувам , ако някой знае някакъв трик или може да ми препоръча подложки против хлъзгане (марка), с които да мога да нося обувките с чорап.
    Благодаря ви предварително!

И още един въпрос: знаете ли как се казва тази плитка?
    Последно редактирано от Josefinne : 03-15-2013 на 11:21
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    В Ейвън не са много скъпи-8,9 лв са сега Хубави са

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    И още един въпрос: знаете ли как се казва тази плитка?
    Fishtail на английски, на български не знам баш как я наричат.. Сигурно пак рибена кост или френска, нещо от сорта.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    На коя марка е тази вода?
    Cattier имат Ползвам тяхната.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Да така е матиращите изобщо не ми харесват. Една приятелка си взе от АВОН ,която мисля че струваше към 4-5 лева и на 3тия ден се махна. След това си купи от Марсел където са 1-2 лева и й издържа около 4-5 дена. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си