- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Това за омбрето- фризьорката ми каза, че не е хубава. Изгаря, не влияе добре на косата (вече не помня какво точно беше, че я питах преди 2 седмици, но със сигурност нямаше нищо положително..)
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Преди време се боядисах с цел да постигна по-тъмно кестеняво, обаче вместо това цветът изсветля /заблуждаващ нюанс на опаковката явно/. Нямам намерение повече да си третирам косата и си искам естествения цвят, обаче не знам как точно да стане. Четох, че хумата отмивала бързо, ама има много противоречиви мнения по въпроса. Вие към какво бихте ме насочили?
Последно редактирано от CrookedMirror : 03-14-2013 на 10:40
Боядисай я с друга марка, по-качествена, в цвят който е като естественият ти, или максимално близко до него. Така като ти израстват корените няма да си личи много. Иначе ако не ти се боядисва повече, безамонячните бой след време падат сами, но ако е с амоняк, тази с която е станал фала, евентуално обезцветител би ти помогнал, но след него май пак ще ти се наложи да използваш боя.
и също да попитам с какво си почиствате грима? аз от скоро ползвам тоалетното мляко на Билка, но мисля, че точно то не ми понася и ми раздразнява кожата
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ползвала съм мицералната вода на Биодерма, наистина е страхотна, но не ме очарова чак толкова, че отново да дам 30+лв.
Употреба след епилация при пъпки и врастнали косми:
Веднага след епилация или бръснене кожата се намазва с АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион, а няколко часа по-късно намазването се повтаря. В продължение на 3-4 дни нанасяйте веднъж дневно АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион, а до следващата епилация профилактично се намазвайте един път седмично с АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион.
http://apteka.framar.bg/30007500/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Момичета, не искате ли една тема да си спамим в нея здравоДа си постваме клипчета, снимки разни и да се лигавим или нещо от тоя сорт
![]()
Или друга тема като Новите ни козметични похождения, но за дрехи, обувки, чанти ?![]()
Момиче ^^
Не използвай дневен крем, защото повечето пъти в тях има УВ-фактор, и ако използваш такъв през нощта може кожата ти да стане доста по-чувствителна към слънцето! А и нощния е по-мазен и по-подхранващ (заздравява щетите, причинени през деня). Аз ползвам на Ейвън дневен и нощен и на Орифлейм дневен![]()
Също може да слагаш една-две седмици горе-долу подред крем ,,Здраве'' лека формула като нощен крем. На мен ми направи лицето много хубаво и изчисти де що пъпка имаше. Ама аз прекалих и слагах около един-два месеца и накрая се получи обратен ефект.. Обаче за кратко е много полезно.
Мацки, плийз хелп!
Имам едни обувки на ток , приличат на тези:
Проблемът е, че ако го сложа без чорап/чорапогащник ми правят рани (не успях да ги разтъпча, въпреки няколкото опита миналата година, при които се бях заредила с вагон лепенки).
Ако ги сложа обаче с чорап/чорапогащник кракът ми се изхлузва напред и ми убиват отпред, а отзад остава разстояние.
Въпрос: КАКВО да правя?! Обичам тези обувки, стоят ми страхотно, но не би било зле да мога и да ходя с тях. Моля, моля, моля помогнете !
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Памук отпред?? Не знам дали така ще стане по-омекотено и на самата обувка на петата залепи лепенка
Аз не мога да нося затворени обувки на бос крак. Може да пробваш с някакви подложки, които са против хлъзгане. Би трябвало да стане и ако залепиш лейкопласт на ходилото от вътрешната страна![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами, това с лепенката на самата обувка не се бях сетила, обаче с памука отпред не знам дали ще стане, защото то целият ми крак се изсулва напредАма ще пробвам , де, дано да стане
С подложки става ли номерът? Аз много се чудех дали да си взема, понеже ги гледах, че са скъпи ( по 12-15лв в Пикадили, а пък в каталога на Ейвърн/Орифлейм още повече).
JoLLiE92, къде точно трябва да е лейкопласта?
Аз повече се интересувам , ако някой знае някакъв трик или може да ми препоръча подложки против хлъзгане (марка), с които да мога да нося обувките с чорап.
Благодаря ви предварително!
И още един въпрос: знаете ли как се казва тази плитка?
![]()
Последно редактирано от Josefinne : 03-15-2013 на 11:21
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да така е матиращите изобщо не ми харесват. Една приятелка си взе от АВОН ,която мисля че струваше към 4-5 лева и на 3тия ден се махна. След това си купи от Марсел където са 1-2 лева и й издържа около 4-5 дена. :Д