.
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Тема: Wat

Threaded View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Другият лагер е пък този на консервативни люде, които толкова са вкостенели в главите си, че всяка "пропукваща" отвън идея, трябва да бъде солидно оплюта. Та така въпросните господа да (се) наблюдават отвисоко, възкачили се на идолните си кули.
    tl;dr И от двата лагера сте малоумници. Всеки според зависи, естествено."

ПП: от време на време преглеждай думите, които сам пишеш и ги прилагай и към себе си..................
    дано поне загрееш какво искам да ти кажа, иначе съм жестоко обречен да трябва да се сблъскам с поредната ти научна, философска, много фундаментална дисертация (да пази Господ)
    И какво общо има изобличаването на лицемерието с единия или другия лагер? Моят въпрос беше толкова ли са тъпи тези хора, че не се усещат какво пишат? Не ги съдя, не се поставям над тях, зададох прост въпрос. Къде ме слагаш в лагери? Отново си се объркал в проектирането на своите намеци върху моите. Понеже аз не намеквам нищо, не съдя, не се възмущавам - просто ми е интересно, на тези хора не им ли прави впечатление очевидното несъответствие...? Само толкова.

ПП: Оу и, цитирания от теб коментар, беше очевидно тролене, а и тогава се бях напушил като мърша.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-18-2013 на 15:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си