Никъде не съм казал че има нещо лошо в това да си курволяк, тъп, лицемерен и т.н. Не разбра че не ме интересуват социалните емоционални пълнежи на тези думи, и не реагирам в тази насока - да покажа че те са тъпите, пък ние сме великите. Не ме интересуват подобни дейности. Не черпя самочувствие на базата на сравнение с примитивни, първосигнални индивиди. А това че са примитивни и първосигнални е просто съждение, не предпоставка за плюене и съдене. Не съм казал тези неща с такава цел. Интересува ме само как подобен индивид е способен на подобно лицемерие, какво се върти в главата му, защо не вижда противоречието в думите и делата си? Такива въпроси ме интересуват.
Това да служи за разяснение на всички в темата относно зададените въпроси. Така че дефендърчо не се чувствай емоционално нахранен от горенаписаното. Знам че подобни "спорове" са идеална възможност за теб да си излееш християнската комплексарщина, но да ти кажа честно не отделям никаква енергия в подобни пререкания. Ти си също като тази Кристина - тъп си, но това е което си. Оттук нататък всякакви реакции и отношения към този факт, от моя страна, са си изцяло моя отговорност.
Така или иначе, знам че ще продължаваш да се заяждаш. Твърдиш че аз съм хейтър, но моят хейт е винаги подплатен с 1-2 идеи дълбочина, тоест има цел. Докато твоя хейт се доближава много повече до описания в онзи материал в другата тема. Както и да е....
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-18-2013 на 21:04
Последно редактирано от defender : 03-18-2013 на 21:12