.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Тема: Wat

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Никъде не съм казал че има нещо лошо в това да си курволяк, тъп, лицемерен и т.н. Не разбра че не ме интересуват социалните емоционални пълнежи на тези думи, и не реагирам в тази насока - да покажа че те са тъпите, пък ние сме великите. Не ме интересуват подобни дейности. Не черпя самочувствие на базата на сравнение с примитивни, първосигнални индивиди. А това че са примитивни и първосигнални е просто съждение, не предпоставка за плюене и съдене. Не съм казал тези неща с такава цел. Интересува ме само как подобен индивид е способен на подобно лицемерие, какво се върти в главата му, защо не вижда противоречието в думите и делата си? Такива въпроси ме интересуват.

Това да служи за разяснение на всички в темата относно зададените въпроси. Така че дефендърчо не се чувствай емоционално нахранен от горенаписаното. Знам че подобни "спорове" са идеална възможност за теб да си излееш християнската комплексарщина, но да ти кажа честно не отделям никаква енергия в подобни пререкания. Ти си също като тази Кристина - тъп си, но това е което си. Оттук нататък всякакви реакции и отношения към този факт, от моя страна, са си изцяло моя отговорност.
    Така или иначе, знам че ще продължаваш да се заяждаш. Твърдиш че аз съм хейтър, но моят хейт е винаги подплатен с 1-2 идеи дълбочина, тоест има цел. Докато твоя хейт се доближава много повече до описания в онзи материал в другата тема. Както и да е....
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-18-2013 на 21:04

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Никъде не съм казал че има нещо лошо в това да си курволяк, тъп, лицемерен и т.н.
    значи излиза, че това моме е супер........................ край на дискутирането и на темата ................ ти сам си отговори.

ПП: ама само как си гърчиш и връткаш мозъчето ............ хем такааа, хем онакааа........ че хатака.
    Последно редактирано от defender : 03-18-2013 на 21:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си