.
Затворена тема
Страница 52 от 155 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102152 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 3873
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ааа и да ви попитам да ми препоръчате някакъв лак за коса, непрофесионален, някакъв обикновен, защото когато се къдря с пресата, много бързо ми падат къдриците, нещо което да ги задържи, Тафт, Гарние?
    Черния с малко лилаво на Тафт.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    човек.. не съм го чела/чувала само на едно място..
    По-добре се информирай преди да спориш..

П.П. Само аз ли не обичам лакове за коса, пени, вакси и т.н. подобни неща.. :3
    Като преспите с тях, косата не е ли отвратителна на следващия ден? Изобщо преспивате ли така?
    не разбра как го казах изобщо... беше пример ( иронизиран) ... а аз колко съм се информирала преди даже да я има тая тема не можеш да си представиш .. не споря,зададох ти един прост въпрос - има хора,които ползват само тривитаминол директно на косата, пак ли НЕ действа ? ( щом си чела би трябвало да знаеш отговора )...

Като преспите с тях, косата не е ли отвратителна на следващия ден? Изобщо преспивате ли така?
    и аз ги мразя, не съм употребявала такова ооооот бала .. две години значи и преди това още 2 години :Д
    п.с. Това с тривитаминола и маслото има логика, защото тривитаминолът е на мастна основа, не разбирам, не споря :Д Но "има хора, които" е по-тъпа причина и от "четох в един форум". Има хора, които се самозапалват на центъра.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-22-2013 на 15:04
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не разбра как го казах изобщо... беше пример ( иронизиран) ... а аз колко съм се информирала преди даже да я има тая тема не можеш да си представиш .. не споря,зададох ти един прост въпрос - има хора,които ползват само тривитаминол директно на косата, пак ли НЕ действа ? ( щом си чела би трябвало да знаеш отговора )...
    Нямам представа, всяка глава е различна. Но тривитаминола е на мастна основа и се използва заедно с някакво масло. Това е. От там нататък който както иска да го ползва.
    По-леко със заядливостта. ; )
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Нямам представа, всяка глава е различна. Но тривитаминола е на мастна основа и се използва заедно с някакво масло. Това е. От там нататък който както иска да го ползва.
    По-леко със заядливостта. ; )
    аз ще ти кажа -действа ---> смятай колко е задължително да има масло

да няма да ме баннеш

добре,шегата на страна - това за бана беше като заяждане,другото е просто спор - не го приемай така ^^

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз ще ти кажа -действа ---> смятай колко е задължително да има масло

да няма да ме баннеш

добре,шегата на страна - това за бана беше като заяждане,другото е просто спор - не го приемай така ^^
    баш, баш много си се вживяваш ^^
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    напротив .. в тоя форум има много малко сериозни мои мнения

Голям фен Аватара на monroe999
    и аз мразя пяни и лакове, като малка съм ползвала малко, обаче къдриците с пресата не ми се задържат, иначе косата ми не е права, много е чуплива даже

Супер фен Аватара на weheartiit
    аз пък ползвам често защото имам много бебешка коса която стърчи
    направих си маска от кисело мляко,жълтък и бадемово масло ,но
    стоях много малко около 40 мин. и се налага и да я изсуша сега.
    Дано е станало нещо защото ми писна да се ядосвам с тази коса.

Някой може ли да ми каже как се използва стимуланта на икаров и пшеничния зародиш и някакви маски с тях?

човек.. не съм го чела/чувала само на едно място..
    По-добре се информирай преди да спориш..

Не само ти-аз също не обичам лак, пяни, гелове, вакси ..косата се оформя с тях, но и много, много капе.

Аз супер много се нервя на моята коса каквото и да правя не може да ми държи повече от половин час изправена и се получават гадни чупки кажете какво да и слагам ...Знам че е от голямо значение пресата ето моята https://www.google.bg/search?q=braun...ml%3B300%3B250 слабичко знам, но в момента спестявам за нова

Повече от фен
    Бихте ли ми препоръчали някаква марка сух шампоан, че съм намислила да купувам...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Видях по-горе питанка за лак за коса- аз използвам Wella в редките случаи, когато ползвам ретро преса.

Вчера бях на стригане- направо ме върнаха в детската градина. Като си намокря косата, разликата в дължината е около 4 пръста, но като е бухнала, ми е малко под раменете. Уф, бях свикнала да я гледам почти до дупето. Тежеше ми, особено като е на опашка, трудно съхнеше, исках вече да я мина на черта, не на триъгълник, толкова коса падна вчера, а пак не е равна... ще почна вече да се стрижа сама!

Препоръчайте професионални маски за подхранване на връхчетата- не ми се занимава с домашни бъркочи, а не знам дали кокосовото масло и балсамът с отмиване ще са достатъчна грижа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Видях по-горе питанка за лак за коса- аз използвам Wella в редките случаи, когато ползвам ретро преса.

Вчера бях на стригане- направо ме върнаха в детската градина. Като си намокря косата, разликата в дължината е около 4 пръста, но като е бухнала, ми е малко под раменете. Уф, бях свикнала да я гледам почти до дупето. Тежеше ми, особено като е на опашка, трудно съхнеше, исках вече да я мина на черта, не на триъгълник, толкова коса падна вчера, а пак не е равна... ще почна вече да се стрижа сама!

Препоръчайте професионални маски за подхранване на връхчетата- не ми се занимава с домашни бъркочи, а не знам дали кокосовото масло и балсамът с отмиване ще са достатъчна грижа.
    маската на макадамия .. мн положителни мнения,имах тестер - уникална маска.. само да се пръкна с малко повечко пари (щото сега дрешки и т.н. а и кокосово трябва да си взема) и си я взимам ... влюбена съм в нея и то само от едно ползване

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На кви пари е и отде да се сдобия с тестер?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3

Къде ходи на фризьор..?

Аз като ходих и ми сложиха накрая някакво серумче/масло точно за връхчетата, но убий ме, не помня какво беше.. в жълтеникаво, малко шишенце, сигурно на Лореал, но не съм сигурна.. :3
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на Deni_028
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1 Виж мнението
    Бихте ли ми препоръчали някаква марка сух шампоан, че съм намислила да купувам...
    +1
    И аз искам да си взема, че много бързо ми се омазняват корените. За сега съм харесала сухия шампоан на Шаума, питах тук дали е хубав, но никой не ми отговори.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Преди в Златна рибка продаваха мостри, сега явно са ги спрели. Освен да изчакаш някоя промоция, защото съм забелязала, че произволно се появява менюто за избиране на мостра към поръчка.
    Иначе я има от 100мл. http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-100-ml
    От 250 http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-250-ml
    и 500 http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-500-ml

^ Заболя ме на портмоне.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    златна рибка виж .. 250 е 27лв. ама пък консистенцията и е много икономична ( поне според мен) има и от 500мл. тестер - при поръчка от там след поръчката ти дава да си избереш тестер на 1 продукт ( тя е от продуктите за които има тестер) друг вариант ако някоя твоя приятелка поръчва я помоли да ти поръча тестер,а само тестер не знам дали продават ама и доставка 3лв. няма да си струва

Супер фен Аватара на fizzyg
    И аз след време може да я пробвам,като ми свърши абсолют рипеъра и като съм тъжна
    Ама откъм цена не ме устройва много

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ^ Заболя ме на портмоне.
    дам.. наистина си е доста,но според мен си струва

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И аз след време може да я пробвам,като ми свърши абсолют рипеъра и като съм тъжна
    Ама откъм цена не ме устройва много
    мхм и аз не бих дала 50лв. за маска,но тая в малкия вариант или средния е г/д. добре... като знам че съм виждала маски за по 35 лв. 250мл

Голям фен Аватара на monroe999
    Аз като ходих и ми сложиха накрая някакво серумче/масло точно за връхчетата, но убий ме, не помня какво беше.. в жълтеникаво, малко шишенце, сигурно на Лореал, но не съм сигурна.. :3
    звучи ми като Митик Ойл http://cs319317.vk.me/v319317261/2e46/QLKHFHbbwm8.jpg нещо такова?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си