.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    лаптоп asus -1800lv ( bokluk)
    часовника -1200лв / хап/gsm ( малко под 1000)

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Телефон Сони Ериксон К750 (и още го ползвам) пред 6 години-320 лв.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    От доста години си спестявам от закуски(на 16 съм), а и когато отида при роднини се случва да ми дават, та до сега съм си купила доста неща сама.
    Телефон за 320лв
    Фотоапарат за 400
    Лаптоп за 800
    И днес инвестирах последните си спестявания в най-умната ми покупка до тук - колело 200лв.
    Мисля, че това са най-скъпите ми неща. Радвам се, че умея да пестя.

Само глупости си купувате .Аз събрах пари и изкарах шофьорски курсове за "Е" и после "Д" за околко 1300 кинта.Сега тази инвестиция ми се връща многократно

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    Само глупости си купувате .Аз събрах пари и изкарах шофьорски курсове за "Е" и после "Д" за околко 1300 кинта.Сега тази инвестиция ми се връща многократно
    Е аз това не го смятам за покупка... Иначе не забравяй, че голяма част от хората тук нямат М, какво остава за D,E Иначе аз след като изкарах A за удоволствие, от сума години се каня да изкарам и едно C, не че ще тръгна да работя, ама ей тъй за кеф, пък и нали никога не се знае. Ама като, че ли като се видя малко в пари ще взема един часовник, че съм му хвърлил око.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Е аз това не го смятам за покупка...
    Ако приемем че е така то тогава най скъпата ми покупка мисле че е Samsung galaxy S 2

Една тениска на Rammstein за 15 кинта ^^;

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    Как карането на автобус ти се връща многократно?
    Защото за мен това е глупост. Един лаптоп лично на мен ми е 100 пъти по-необходим.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да ти отговарям ли?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да,моля.
    На мен едва ли ще ми е полезно да карам автобус, не ми е нещо ,което ме влече. Лаптоп за моята сфера на дейност е по-необходим.
    Всеки си има различни интереси, за мен например , твоята безкрайно умна инвестиция е непотребна.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защото за мен това е глупост. Един лаптоп лично на мен ми е 100 пъти по-необходим.
    Ако знаеше какви пари вземат международните шофьори или пък тези от градския транспорт, нямаше да задаваш такива въпроси А той щом е карал Е, значи вероятно има и C, което автоматично му дава право да кара ТИР, та мисля, че може да си отговориш и сама вече

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако знаеше какви пари вземат международните шофьори или пък тези от градския транспорт, нямаше да задаваш такива въпроси А той щом е карал Е, значи вероятно има и C, което автоматично му дава право да кара ТИР, та мисля, че може да си отговориш и сама вече
    Жени.. незнаят, ама плямпат много.

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Град
    Beyond reality
    Не знаят.
    Драйд, аз знам колко взима един международен , мисълта ми е друга. За всеки нещо различно е важно. За мен книжка различна от категория от B,A лично за мен е непотребна. Да определяш придобивките на другите като "глупост" само защото на теб не ти е по вкуса и не отговаря на желанията ти е глупост в случая.
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    аа молиМ ви
    'баба и дядо ми дадоха за рождения ден' НЕ са собствени пари.
    'спестявания' също
    Както и 'от стипендията'..

Собствени пари са, когато си ги изкарваш сам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Beyond reality
    И що от стипендия да не са си лично мои? Пак си си ги изработил един вид?
    Никой не ми ги е дал просто щото съм много 'убава.
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Защото идват на готово.
    Защото никой не учи, за да изкарва пари.
    Оценките не са критерий.

И аз взимах стипендия, но никога не съм чувствала парите като 'мои' и изкарани с труд. Дори рядко съм ги пазела за себе си.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Beyond reality
    Ем, аз не уча , за да ми дават стипендия. Уча си ,щото ще ми трябва след време. Това поощрение под форма на стипендия си е лично моя заслуга.
    maDamn

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Както и 'от стипендията'..

Собствени пари са, когато си ги изкарваш сам.

А, за стипендията и аз не съм съгласна. Лично мои са парите именно защото сама съм си ги изкарала. Нито уча, защото някой ме принуждава, нито заради смешните 20 лева. Уча, защото ми е нужно, а стипендията е само плюс, както каза granger- поощрение.

chrowdice5
    Guest
    Дънки :Д

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Защото идват на готово.
    Защото никой не учи, за да изкарва пари.
    Оценките не са критерий.

И аз взимах стипендия, но никога не съм чувствала парите като 'мои' и изкарани с труд. Дори рядко съм ги пазела за себе си.

Щруделче, в техническия ми стъпваха едно 1200-1500лв на семестър, така че не е като да не са пари Особено ако работиш и нещо друго и после на края на семестъра ти преведат една такава сума на 2-3 пъти в рамките на месец. Та в тоя ред на мисли за всеки парите от стипендия са си заработени един вид със ученето, защото ти може да не се напрягаш и да не вземаш, например. Сега ако можеше пак да вземам такива пари хич нямаше да се ядосвам или да не ги смятам за мой Парите от баби и дядовци, няма да ги коментирам, те вече са си в графа подарък.

Иначе идеята за книжката е че това е инвестиция или влагане на парите в един вид актив, за разлика от лаптопа, макар че и той може да се смята като такъв, стига да го ползваш за работа.

Град
    Beyond reality
    Иначе идеята за книжката е че това е инвестиция или влагане на парите в един вид актив, за разлика от лаптопа, макар че и той може да се смята като такъв, стига да го ползваш за работа.
    Еми да.
    На мен книжка профи категория не ми върши работа по никакъв начин , за разлика от лаптопа, който ще ми е далеч по-необходим.
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Има далеч по - заслужаващи си неща да си вложиш парите от една книжка. Освен ако детската ти мечта и единствения ти стремеж в тоя живот е да си тираджия или шофьор на такси.

А това за градския транспорт и парите в него как да го коментирам - да кажем че си шофьор на автобус и одраскаш ли леко автобуса (и то да не ти се случва някой от новите) няма да ядеш дълго време.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 03-31-2013 на 16:33

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Има далеч по - заслужаващи си неща да си вложиш парите от една книжка. Освен ако детската ти мечта и единствения ти стремеж в тоя живот е да си тираджия или шофьор на такси.
    Някои хора не могат да си избират професията. И същата тази проста книжка ги храни.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението

А това за градския транспорт и парите в него как да го коментирам - да кажем че си шофьор на автобус и одраскаш ли леко автобуса (и то да не ти се случва някой от новите) няма да ядеш дълго време.
    И ти се изказа, то е същото да седя и да работя на програмна гилотина/ фреза/ обработващ център за 150-200 хил и да удариш инструмента или пък да удариш осезателя на 3-координатна ИМ. Какво си мислиш не всяка професия е с нулева отговорност. Или архитект или инженер да проектира нещо с голям пропуск и да лежи в затвора после. Тва е положението.
    Последно редактирано от draid : 03-31-2013 на 17:27

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    За мен-получиш ли пари-твои са. Независимо дали са подаръци,стипендии,намерен и на улицата,изкарани и пр.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си