- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Това беше стил оная по статистика от търновския...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте! Как е даскалото? Нас май ще ни мъчат до последно - на 30.04.13 трябва да представим един проект, отделно през тези 3 оставащи седмици ще ни изпитат по всичко + 4 класни (на 08.04 ни е първото класно) ... Трябва да внимавам да не се издъня на финалната права, че ще стане лошо... Имам чувството, че само ние сме така ;@@
А относно КСК.. Някой ходил ли е на предварителни в УНСС и какви са резултатите? Мислите ли да се явявате пак, или сте доволни от оценката? Към каква специалност сте се насочили?
Ами матурите? По БЕЛ имате ли някакви прогнози за 41. въпрос.. според мен ще е Багряна или Вапцаров, имам някакво чувство, ноо.. ще видим на 21.май
Ааа, ще ходите ли на серенади и от кога почвате??
Айде чао от мен, отивам да се мушкам в топлото легло и да си чета книга, че утре ще ставам в 6:20)
Мина и моята пробна матура по БЕЛ. Падна се "Магическата сила на красотата" по Йовковата Албена. По-добре не можеше да бъде))
always late but worth the wait!
pifiella, от философската групичка на точно този Славов сме всичките 7, 'дето отиваме! Голямо щастие беше като разбрахме! Тамън сме за едно купе във влака за Бургас.
Ивс, радвам се, че не бях на даскало днес![]()
Много хубава и благодатна, а на моята днес по АЕ пак трябваше да пиша за парите и властта...абе да не са се наговорили ?! Едно и също по БЕЛ и АЕ за есета да дават?Хм...
утре поне ще мине бързо.
maDamn
Аз мисля, че може и Ботев да ни се падне, защото досега не се е падал![]()
Охх само дано не е Ботев
Предпочитам Йовков той ми е фаворит![]()
О да,Йовков и на мен ми е фаворит!Ама и аз имам усещания,че Ботев ще се падне..или пък Вазов.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз пък сега се върнах,ходих само за да си покажа бизнес плана.
За матурата искам Велин,Йовков,Далчев и Димов.Не съм фен на лириката и Ботев, Вазов не ги искам.
Забелязала една тенденция,която по-вероятно да е случайност
Значи на набор 91 беше "Левски" - 11 клас;набор 92 "Книгите"-12 клас;набор 93 "Под игото" - 11 клас.Та по пътя на логиката се надявам да ни се падне нещо от 12 клас.Дано!Ще се размажа от кеф,ако се падне "Албена", "През чумавото","Индже",абе нещо такова,че да се пише за изпепеляващата любов...
Не помня на първата матура ли беше се паднало "Шибил" - магнетичната сила на любовта и на красотата.Е това си е чист късмет!
Последно редактирано от pifiella : 04-05-2013 на 06:48
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ходих да си предам проекта по Химия и после се прибрах към 9 и учих по датски . За матурата Ботев въобще не ми се иска да ни се падне той . А да не говорим за Димов или Талев тогава вече ще си завра главата в миша дупка . Как ще го написа това есе не знам уж съм подготвена ама повееч от 1 страница няма да написа айде 2 . Дано се падне Албена много приятна творба и ще мога да се развихря и да написа нещо ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
обръщам се най-вече към Плам, но и към всички други, учили ли сте за магнитен хистерезис и тая трудната крива?това ми се струва мега трудно...с тия магнитни домени и диполи...тя дори учителката ни го беше забравила, щото каза, че не е преподавала от 15 години насам
...смятайте...дори в 9ти клас като имахме зип не сме го учили..
Излязоха резултатите от СУ и бам........4,75.
Леле много ми е кеф!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Wednesday666 :*
maximxxl туй по кво е ?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
браво Пифф)) физика Т_Т гледам да избутам и тая седмица дето идва електромагнитна индукция, закон на Фарадей, самоиндукция, взаимна индукция, ел.магн. поле, променлив ток и трансформаторите и съм фриии ^_^ после изцяло се отдавам на математика за ТУ и бел и история ма матура. юни месец ще се готвя за СУ, т.к. изпуснах предварителните :\ сега малко ме е яд, можеше да реша от 1 до 6 задачите. 7ма и 8ма абсурд с тая гадна стереометрия за някви луди глави дето я дават....