- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
И аз не знам дали ще изсветлее. Ама не мисля,само може да се поотмие боята според мен,но няма да е първите няколко пъти,а с течение на времето![]()
Е, да, все пак е професионална боя.Не вярвам да се отмие бързо.Това да не е някакво червено. :Д Така, утре от фризьорката мисля да си взема някакъв наливен шампоан и по-малко, защото нямам никакъв, а си поръчах шампоан на ТианДе, но той няма да дойде веднага и ...така.![]()
Доволна съм, ама......още утре ще ги хвърля, аз такива миризми не понасям.
Axa.Ами ще видим какво ще става.Между другото не ми е чак толкова светла, успокоих се вече.Само не искам да изсветлява.
Днес мисля да си направя някаква маска. Майка направи домашно кисело мляко и се чудя дали ще е по-добре да сложа от него, а не купено?
^Още по-добре!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Искам да си купя heat protector бихте ли ми препоръчали някакъв и да ми кажете г/д колко струват?
Като си измия косата, след като съм ползвала маша, същия ли е ефекта, както след преса, смисъл по-суха и къдрава ли е косата от обикновено? Ако е така, по-добре пак да си ходя вързана :Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
момичета напоследък рядко влизам та едно бързо въпросче : каква е разликата между : http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...al-liss-150-ml
http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nfinish-150-ml освен че едното има фиксация... и да ми препоръчате нещо за термозащита от златна рибка ( малко да сменя това на алфапарф,че от 2 години съм с него) и да е до около 20тина лева,че съм назад леко с финансите ( ндам - пролетни неща,неща за косата абе разбирате предполагам)
Не знам каква е разликата м/у двете,но изглеждат добри. Мисля,че ще е по-добре да си купиш това с фиксацията
Аз вече 3-ти час(може и повече) съм с кокосово масло. Не знам кога ще отмивам,но мисля,че ще е скоро :Д
Сложих си маска от жълтък, 2 с.л. оцет, 1 с.л. виалитон, 1 с.л. стимулант и понеже бая рядко стана, добавих 1 с.л. заквасена сметана. Ще стоя поне 3 часа.
Едва ли ще е твърдо според мен. Просто ще е по-податлива на третиране.
Аз вече отмих маслото. Стоях 4 часа![]()
е тя си е податлива.. и + термопродукт си е перфектно .. хич не искам фиксация,а и е 3 даже...
Аз когато си правя домашни маски, винаги заспивам с тях. Ако съм си направила маска например в 21:00, после на сутринта чак към 10:00 - 11:00ч. я отмивамНякой друг седи ли толкова дълго? :Д
Абе това е термозащитен крем,как ще стане твърдо? Няма общо с лак или пяна. Само някой пробвал вече може да изкаже компетентно мнение.
Нямам търпение да си получа професионалния шампоан и термозащитния спрей <3
Абе ще стане твърдо, казвам ви!И аз си обичам косата мека, като коприна.
Фризьорката ми не работеше и си взех шампоана за боядисана коса на Орзен.С него ще съм докато ми дойде този на ТианДе.