.
Затворена тема
Страница 64 от 155 ПървиПърви ... 145460616263646566676874114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 3873
    Супер фен Аватара на fizzyg
    И аз не знам дали ще изсветлее. Ама не мисля,само може да се поотмие боята според мен,но няма да е първите няколко пъти,а с течение на времето

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Честито! Много естествено седи, харесва ми. Аз сега пробвах шикакай на прах и докато правих хомогенната смес, се запитах следния въпрос: Абе, тея индийки как си мият с тея неща косите, бе? Малееееееееееее, как вони...........ако не бях яла, честно казано сигурно щях да припадна още при първото вдишване на тази ВОНЯ. А и много оцветява, все едно съм се боядисала, става една много тъмно кафява смес, към черно, много цапа, ейй...голямо чудо стана. Отзад на опаковката пише, че е естествен шампоан и се седи с него за 5-15 мин. Ще седя 15 мин. Било за заздравяване на корените, спомага за растежа на косата, отмива отлично. Аз имах още едно индийско масло, ох, как го издържах на косата ми това чудо.....с тази миризма..
    Да, мирише гадно, а смятай какво е "уханието" на комбинацията от готов шампоан, който съм ползвала от шикакай, сапунени ядки и още нещо беше....
    Ако си доволна, продължи си, въпреки миризмата-аз лично не бях ..косата ми не стоеше като току-що измита....

Мега фен Аватара на strawberry88
    Е, да, все пак е професионална боя.Не вярвам да се отмие бързо.Това да не е някакво червено. :Д Така, утре от фризьорката мисля да си взема някакъв наливен шампоан и по-малко, защото нямам никакъв, а си поръчах шампоан на ТианДе, но той няма да дойде веднага и ...така.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Доволна съм, ама......още утре ще ги хвърля, аз такива миризми не понасям.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Е, да, все пак е професионална боя.Не вярвам да се отмие бързо.Това да не е някакво червено. :Д Така, утре от фризьорката мисля да си взема някакъв наливен шампоан и по-малко, защото нямам никакъв, а си поръчах шампоан на ТианДе, но той няма да дойде веднага и ...така.
    Ами, то и аз ходя при фризьорката ми, която ме боядисва всеки път с професионална боя, първоначално краищата ми бяха станали тъмни, но след няколко измивания изсветляха. При теб не знам как ще е.

Axa.Ами ще видим какво ще става.Между другото не ми е чак толкова светла, успокоих се вече. Само не искам да изсветлява.

Днес мисля да си направя някаква маска. Майка направи домашно кисело мляко и се чудя дали ще е по-добре да сложа от него, а не купено?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^Още по-добре!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Искам да си купя heat protector бихте ли ми препоръчали някакъв и да ми кажете г/д колко струват?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Като си измия косата, след като съм ползвала маша, същия ли е ефекта, както след преса, смисъл по-суха и къдрава ли е косата от обикновено? Ако е така, по-добре пак да си ходя вързана :Д
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Banned Мега фен
    момичета напоследък рядко влизам та едно бързо въпросче : каква е разликата между : http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...al-liss-150-ml
    http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nfinish-150-ml освен че едното има фиксация... и да ми препоръчате нещо за термозащита от златна рибка ( малко да сменя това на алфапарф,че от 2 години съм с него) и да е до около 20тина лева,че съм назад леко с финансите ( ндам - пролетни неща,неща за косата абе разбирате предполагам )

Не знам каква е разликата м/у двете,но изглеждат добри. Мисля,че ще е по-добре да си купиш това с фиксацията

Аз вече 3-ти час(може и повече) съм с кокосово масло. Не знам кога ще отмивам,но мисля,че ще е скоро :Д

anonymous708973
    Guest
    Сложих си маска от жълтък, 2 с.л. оцет, 1 с.л. виалитон, 1 с.л. стимулант и понеже бая рядко стана, добавих 1 с.л. заквасена сметана. Ще стоя поне 3 часа.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Не знам каква е разликата м/у двете,но изглеждат добри. Мисля,че ще е по-добре да си купиш това с фиксацията

Аз вече 3-ти час(може и повече) съм с кокосово масло. Не знам кога ще отмивам,но мисля,че ще е скоро :Д
    ама аз точно фиксация не искам косата си ми стои и без да е твърда

Едва ли ще е твърдо според мен. Просто ще е по-податлива на третиране.

Аз вече отмих маслото. Стоях 4 часа

Banned Мега фен
    е тя си е податлива.. и + термопродукт си е перфектно .. хич не искам фиксация,а и е 3 даже...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз ще си боядисвам корените :Д

Град
    Варна
    Аз когато си правя домашни маски, винаги заспивам с тях. Ако съм си направила маска например в 21:00, после на сутринта чак към 10:00 - 11:00ч. я отмивам Някой друг седи ли толкова дълго? :Д

Едва ли ще е твърдо според мен.
    Ще стане твърда!

Фък, щом не искаш с фиксацията, защо тогава питаш? :д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ще стане твърда!

Фък, щом не искаш с фиксацията, защо тогава питаш? :д
    питах каква е разликата освен фиксацията

Абе това е термозащитен крем,как ще стане твърдо? Няма общо с лак или пяна. Само някой пробвал вече може да изкаже компетентно мнение.

Banned Мега фен
    Абе това е термозащитен крем,как ще стане твърдо? Няма общо с лак или пяна. Само някой пробвал вече може да изкаже компетентно мнение.
    точно щото са ми слагали на косата термозащита с фиксация знам че стои твърдо .. е да,може да не е като с лак ама все пак си обичам косата мека

Град
    Варна
    Нямам търпение да си получа професионалния шампоан и термозащитния спрей <3

Абе ще стане твърдо, казвам ви! И аз си обичам косата мека, като коприна. Фризьорката ми не работеше и си взех шампоана за боядисана коса на Орзен.С него ще съм докато ми дойде този на ТианДе.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Нямам търпение да си получа професионалния шампоан и термозащитния спрей <3
    какъв термозащитен спрей си поръча ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си