.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Да, по лекарско предписание е, и ако се спазват всички указания страничните ефекти са минимални и краткотрайни. 1во, че организмът се прочиства цялостно от всякакви токсини, вредни наслагвания, били те в храносмилателната или сърдечно-съдовата система, 2ро- имунната система се подсилва за дълъг период от време. За пример мога да посоча, че всяка една зима, включително тази през 2011/2012г. аз боледувах от настинки и грип, по няколко пъти на зима. След предишното плодуване(нач. на 2012г.) последната зима дори носа ми не е текъл, да не говорим за вдигане на температура и подобни симптоми. Нищо. Мога да приложа и една от безброй многото статии свързани с тази тема- http://www.zemianazaem.com/archives/70 . Изчела съм и книгата на самата Лидия Ковачева, смея да твърдя, че съм добре запозната с материята. Няма смисъл да разводняваме допълнително темата за 30 days shred с коментари за гладуването с плодове.

Току що си завърших тренировката за деня, нямам търпение да започна 2ро ниво. =]
    Последно редактирано от Spider4eto : 04-07-2013 на 19:19

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto Виж мнението
    Да, по лекарско предписание е, и ако се спазват всички указания страничните ефекти са минимални и краткотрайни. 1во, че организмът се прочиства цялостно от всякакви токсини, вредни наслагвания, били те в храносмилателната или сърдечно-съдовата система, 2ро- имунната система се подсилва за дълъг период от време. За пример мога да посоча, че всяка една зима, включително тази през 2011/2012г. аз боледувах от настинки и грип, по няколко пъти на зима. След предишното плодуване(нач. на 2012г.) последната зима дори носа ни е текъл, да не говорим за вдигане на температура и подобни симптоми. Нищо. Мога да приложа и една от безброй многото статии свързани с тази тема- http://www.zemianazaem.com/archives/70 . Изчела съм и книгата на самата Лидия Ковачева, смея да твърдя, че съм добре запозната с материята. Няма смисъл да разводняваме допълнително темата за 30 days shred с коментари за гладуването с плодове.

Току що си завърших тренировката за деня, нямам търпение да започна 2ро ниво. =]
    За 20 дни си свалила 10 кг. Уау! И аз искам да посваля, не толкова много де, но поне 5-6 и не мога. Започнах програмата и
    днес ми беше 6тия ден. Ям здравословно от много време и пак не мога да сваля. Не виждам логиката. Направо съм отчаяна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си