- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Kъде мога да открия парфюмите на Beyonce ? В beauty zone срещал ли ги е някой?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Na kakwa cena e foundation-at ysl na inglot? A chetkata?
Izwinete za latinicata.
www.fukli.com
Някой пазарувал ли е от тук?
http://www.fragrancedirect.co.uk/
А от тук ?Доволни ли сте?
Момиче ^^
Някой знае ли марката на един шампоан оцветител в розово пакетче с зелени надписи? Преди си бях купувала, но не помня марката.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Къде е това "тук"? В чужбина още повече спазват правилото, че можеш да върнеш дрехата до 30 дни, опитай!
Висока и слаба... колко висока? Пробвай с 38 номер... ама не знам по каква номерация.
Този със сладникъв аромат ли е? http://www.enzo.bg/dkny/be-delicious...ster-za-zheni/
пп: ще ми предложите ли някакъв сладникъв парфюм?
Последно редактирано от Franzellka : 04-08-2013 на 20:03
Имам една съученичка, което ще учи това. История със сигурност трябва за тази специалност.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Точно като за мен :д
A: Your shipping price will be determined online by the weight of your order and the shipping destination. After the "Shipping Address" page, you’ll see price for your order.*
* PLEASE NOTE: CERTAIN COUNTRIES CHARGE ADDITIONAL CUSTOMS FEES AND INDEPENDENT CARRIER CHARGES. HOT TOPIC CAN'T ANTICIPATE THESE COSTS AND WILL NOT BE ABLE TO REIMBURSE YOU FOR ANY ADDITIONAL FEES INCURRED. BEFORE PLACING YOUR ORDER, PLEASE CONTACT YOUR LOCAL CUSTOMS OFFICE, OR BRANCH OFFICE OF THE U.S. POSTAL SERVICE, TO FIND OUT WHAT KINDS OF FEES YOU CAN EXPECT.
Как ще ми излезе по - изгодно - ако си ги поръчам всички наведнъж или едно по едно?
Някой да знае добър начин да се отърва от пъпки? Съгласна съм на всичко (ако не е много скъпо).
^ Чувала съм добри мнения за акне аут, аз лично не съм го ползвала. Друг вариант са домашните маски. Пробвай всякакви, докато откриеш коя ти действа най-добре.![]()
Акне аут e адски добра серия и е евтина.
тук съм си дала мнението за нещата, които имам
Някаква идея как да оформя ноктите си? Заради една операция нокътя на единия ми палец е ужасен... абе най - добре ще е със снимки. Ужасните ми нокти and again
p.s. не обръщайте внимание, че кожата ми е жълта на места и доктора ми се чуди какво е![]()
Отиди на маникюрист. Ноктите са ти в ужасяващо състояние. Извинявай, ама..
за 5-10 лева ще ти ги оформи много по-правилно отколкото ти самата..
Аз не бях ходила, отидох наскоро да ми постави гел, заздравители, глупости, за 5 дни са ми пораснали толкова, колкото по принцип ми растат за месец. И са в перфектна форма и пр.
Съветът ми е -тичай към маникюристката!
Утре ще пусна и снимки.
И аз също имам един изкривен нокът след една инфекция, има ли шанс някога отново да се оправи?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Знам, че са ужасни. Работя над косата и лицето, но ноктите са ми слабо звено. Разпитвам за добра маникюристка в града, но ми казаха, че няма такава. Джоли, ако четеш включи се
Хаяши, моя го рязаха 3-4 клас, не си спомням вече. Всъщност и двата са ги рязали и няма кой знае каква промяна от тогава.
/помислих си нещо друго, време ми е да си лягам/