.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3873

Hybrid View

Какви слънцезащитни продукти за коса използвате ? Доволни ли сте ? На каква цена ги купувате и откъде ?
    Сега се замислих да взема тази на Лакме - хем е на промоция, но съм отворена за нови предложения, така че съветвайте мее
    http://www.zlatnaribka.com/uv-zashti...un-care-300-ml

И още един въпрос - слънцезащитен спрей или маска би била по-ефективна ? Аз съм за спрея, тъй като ще предпазва косата от хлор, слънце и морска вода...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Какви слънцезащитни продукти за коса използвате ? Доволни ли сте ? На каква цена ги купувате и откъде ?
    Сега се замислих да взема тази на Лакме - хем е на промоция, но съм отворена за нови предложения, така че съветвайте мее
    http://www.zlatnaribka.com/uv-zashti...un-care-300-ml

И още един въпрос - слънцезащитен спрей или маска би била по-ефективна ? Аз съм за спрея, тъй като ще предпазва косата от хлор, слънце и морска вода...
    и аз към него съм се насочила ами да ти кажа най-добре е шампоан,маска и спрей.. а ако искаш само едно аз съм ЗА спрея тъй като логиката за нещо с отмиване и без си остава бетон

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и аз към него съм се насочила ами да ти кажа най-добре е шампоан,маска и спрей.. а ако искаш само едно аз съм ЗА спрея тъй като логиката за нещо с отмиване и без си остава бетон
    И аз бих искала да си взема 3в1, но това изисква бая парички, така че мисля да си взема само спрейчето

Между другото, има и слънцезащитен серум на Лакме. Попитах по фейса каква е разликата и те ми обясниха, че серумът има и козметичен ефект, но ако става въпрос за защита по-добрият вариант е спреят.
    Последно редактирано от chocolatte96 : 05-05-2013 на 15:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си